Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maruda666']Kapselku, a jak wyglądają finanse Szczyla? Bazarek niedługo się skończy - coś tam zostanie ( nawet sporo). Obiecałam też że dołożę jakąś stałą.[/QUOTE]
Nie ma żadnych deklaracji, nie zbierałyśmy. Szczylek ma tylko to co z bazarku zostało :roll: nie wiem właśnie jak to dalej będzie, bo 17 września minie miesiąc jak jest u Czarodziejki, a co dalej nie wiem. Nikt pewnie się nie spodziewał, że będzie tak mało telefonów o niego :-(

Posted

[quote name='Maruda666']Czyli apelujemy o stałe, przy Szczyla urodzie na pewno krótkoterminowe deklaracje. Może trzeba zmienić tytuł?[/QUOTE]
Marudko, ja już prosić o deklaracje siły nie mam :shake::-( tyle co już naprosiłam dla psiaków, stale jakieś biedy były, a cioteczki, które nie odmówią już nie śmiem prosić, bo ile można? :-(

Posted

[quote name='andegawenka']Mówiłam że zrzuta potrzebna bo o sobie też pomyślałam;) Ala wyłaź z doła...to mój dół a nie Twój:obrazic: no:roll:[/QUOTE]
Już wyłażę z doła. Wiecie, że jesteście Kochane? Bez Was to..... nawet nie wiem jak napisać :flaming:
Dziękuję Kochane Moje. :calus::Rose::bigcry:

Posted

[quote name='Kapsel']Już wyłażę z doła. Wiecie, że jesteście Kochane? Bez Was to..... nawet nie wiem jak napisać :flaming:
Dziękuję Kochane Moje. :calus::Rose::bigcry:[/QUOTE]

:flaming:to już lepiej właź z powrotem do doła, trudno zrobię miejsce:roll: bo kto bedzie nas molestował na wątki:eviltong::evil_lol:

Posted

Oj, tak, tak pewnie będę Was Moje Kochane molestować, oj będę i to nie jeden raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, juz mi trochę lepiej dziewczyny, chyba same widzicie :p

Malwi, gdzie allegro dla Szczylka??? :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Kapsel']Oj, tak, tak pewnie będę Was Moje Kochane molestować, oj będę i to nie jeden raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, juz mi trochę lepiej dziewczyny, chyba same widzicie :p

Malwi, gdzie allegro dla Szczylka??? :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

allegro już się skończyło ... :( trzeba wystawić raz jeszcze ...

Posted

Kapselku kochany nie byłam przy kompie od piątku, zdołowałam się Gerem, ale sobie kategorycznie nie życzę Twojego doła, ja też się dorzucę do DT dla Szczylka. Nie martw się, uzbieramy na ten następny miesiąc :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Kapselku kochany nie byłam przy kompie od piątku, zdołowałam się Gerem, ale sobie kategorycznie nie życzę Twojego doła, ja też się dorzucę do DT dla Szczylka. Nie martw się, uzbieramy na ten następny miesiąc :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Mysiu, :calus::calus::calus: dziękuję! :kiss_2:

Posted

[quote name='Maruda666']Myszko :loveu:, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było ;) Fajnie że już się znalazłaś :lol:[/QUOTE]
Na działce Marudko byłam, i z chwastem walczyłam

Posted

[quote name='Maruda666']To wystarczy odnowić, czy trzeba na nowo wstawiać ( o allegro pytam ;) )? Trzeba opłacić?[/QUOTE]

Zacytuję się ;) Zrobić nie zrobię, ale mogę opłacić jeżeli trzeba. Szczylek radosny, bo mu lżej:evil_lol:

Posted

[quote name='Maruda666']Zacytuję się ;) Zrobić nie zrobię, ale mogę opłacić jeżeli trzeba. Szczylek radosny, bo mu lżej:evil_lol:[/QUOTE]
Kiedyś poprosiłam cioteczkę Monikę083 o zrobienie allegro i oczywiście się zgodziła, z tym, że wtedy Malwi powiedziała, że zrobi. Teraz coś Malwi nie widać, może ponownie poprosić Monikę083 żeby zrobiła Szczylkowi allegro?
Czarodziejko, a może Ty potrafisz? :roll: