Maruda666 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Kapselku, a jak wyglądają finanse Szczyla? Bazarek niedługo się skończy - coś tam zostanie ( nawet sporo). Obiecałam też że dołożę jakąś stałą. Quote
Kapsel Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Maruda666']Kapselku, a jak wyglądają finanse Szczyla? Bazarek niedługo się skończy - coś tam zostanie ( nawet sporo). Obiecałam też że dołożę jakąś stałą.[/QUOTE] Nie ma żadnych deklaracji, nie zbierałyśmy. Szczylek ma tylko to co z bazarku zostało :roll: nie wiem właśnie jak to dalej będzie, bo 17 września minie miesiąc jak jest u Czarodziejki, a co dalej nie wiem. Nikt pewnie się nie spodziewał, że będzie tak mało telefonów o niego :-( Quote
Maruda666 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Czyli apelujemy o stałe, przy Szczyla urodzie na pewno krótkoterminowe deklaracje. Może trzeba zmienić tytuł? Quote
Kapsel Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Maruda666']Czyli apelujemy o stałe, przy Szczyla urodzie na pewno krótkoterminowe deklaracje. Może trzeba zmienić tytuł?[/QUOTE] Marudko, ja już prosić o deklaracje siły nie mam :shake::-( tyle co już naprosiłam dla psiaków, stale jakieś biedy były, a cioteczki, które nie odmówią już nie śmiem prosić, bo ile można? :-( Quote
Maruda666 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ale tytuł zmienić można. Na miesiąc trzeba 300zł? Z bazarku zostanie chyba około 90 - 95zł. Dam na pierwszy miesiąc 50 - to będziemy już miały 145zł/ I myślimy co dalej. Quote
Maruda666 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Nelka, dzięki :loveu: Pomalutku coś uzbieramy. Szczylu pędź na pierwszą, niech cię wszyscy zobaczą:multi: Quote
Kapsel Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Nelko, :calus: Marudko :calus:dziękuję :bigcry::bigcry::bigcry:cosik doła mam, nie wiem czy przez Szczylka czy Gerusia :-( Quote
Maruda666 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 No tego jeszcze brakowało :mad: Ala, wyłaź z doła :razz: Pewnie Cię to nie pocieszy, ale zawsze jeszcze może być gorzej :evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Mówiłam że zrzuta potrzebna bo o sobie też pomyślałam;) Ala wyłaź z doła...to mój dół a nie Twój:obrazic: no:roll: Quote
Kapsel Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='andegawenka']Mówiłam że zrzuta potrzebna bo o sobie też pomyślałam;) Ala wyłaź z doła...to mój dół a nie Twój:obrazic: no:roll:[/QUOTE] Już wyłażę z doła. Wiecie, że jesteście Kochane? Bez Was to..... nawet nie wiem jak napisać :flaming: Dziękuję Kochane Moje. :calus::Rose::bigcry: Quote
andegawenka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Kapsel']Już wyłażę z doła. Wiecie, że jesteście Kochane? Bez Was to..... nawet nie wiem jak napisać :flaming: Dziękuję Kochane Moje. :calus::Rose::bigcry:[/QUOTE] :flaming:to już lepiej właź z powrotem do doła, trudno zrobię miejsce:roll: bo kto bedzie nas molestował na wątki:eviltong::evil_lol: Quote
Kapsel Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Oj, tak, tak pewnie będę Was Moje Kochane molestować, oj będę i to nie jeden raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, juz mi trochę lepiej dziewczyny, chyba same widzicie :p Malwi, gdzie allegro dla Szczylka??? :cool3::cool3::cool3: Quote
Paulina_mickey Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Założyłam młodemu własny folder na naszej klasie, jednak dziś tylko z małym zdjęciem, bo transfer się skończył. Jutro zamówię nowy [url]http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/12/649[/url] Quote
Malwi Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Kapsel']Oj, tak, tak pewnie będę Was Moje Kochane molestować, oj będę i to nie jeden raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, juz mi trochę lepiej dziewczyny, chyba same widzicie :p Malwi, gdzie allegro dla Szczylka??? :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] allegro już się skończyło ... :( trzeba wystawić raz jeszcze ... Quote
Kapsel Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Malwi']allegro już się skończyło ... :( trzeba wystawić raz jeszcze ...[/QUOTE] Malwi wystawisz, czy mamy szukać sponsora? :roll: Quote
Maruda666 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 To wystarczy odnowić, czy trzeba na nowo wstawiać ( o allegro pytam ;) )? Trzeba opłacić? Quote
Mysza2 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Kapselku kochany nie byłam przy kompie od piątku, zdołowałam się Gerem, ale sobie kategorycznie nie życzę Twojego doła, ja też się dorzucę do DT dla Szczylka. Nie martw się, uzbieramy na ten następny miesiąc :loveu::loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Mysza2']Kapselku kochany nie byłam przy kompie od piątku, zdołowałam się Gerem, ale sobie kategorycznie nie życzę Twojego doła, ja też się dorzucę do DT dla Szczylka. Nie martw się, uzbieramy na ten następny miesiąc :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Mysiu, :calus::calus::calus: dziękuję! :kiss_2: Quote
Maruda666 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Myszko :loveu:, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było ;) Fajnie że już się znalazłaś :lol: Quote
Mysza2 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Maruda666']Myszko :loveu:, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było ;) Fajnie że już się znalazłaś :lol:[/QUOTE] Na działce Marudko byłam, i z chwastem walczyłam Quote
Czarodziejka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Szczylasek przeżył radośnie kolejny dzień bez jajek. Humorek i apetyt dopisuje ;) Quote
Kapsel Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Czarodziejka']Szczylasek przeżył radośnie kolejny dzień bez jajek. Humorek i apetyt dopisuje ;)[/QUOTE] Chociaż tutaj radosne wieści :kiss_2: Quote
Maruda666 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Maruda666']To wystarczy odnowić, czy trzeba na nowo wstawiać ( o allegro pytam ;) )? Trzeba opłacić?[/QUOTE] Zacytuję się ;) Zrobić nie zrobię, ale mogę opłacić jeżeli trzeba. Szczylek radosny, bo mu lżej:evil_lol: Quote
Kapsel Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Maruda666']Zacytuję się ;) Zrobić nie zrobię, ale mogę opłacić jeżeli trzeba. Szczylek radosny, bo mu lżej:evil_lol:[/QUOTE] Kiedyś poprosiłam cioteczkę Monikę083 o zrobienie allegro i oczywiście się zgodziła, z tym, że wtedy Malwi powiedziała, że zrobi. Teraz coś Malwi nie widać, może ponownie poprosić Monikę083 żeby zrobiła Szczylkowi allegro? Czarodziejko, a może Ty potrafisz? :roll: Quote
Recommended Posts