bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Sayrel napisał(a):Oczywscie pomozemy w szukaniu domu. A co z tymi pozostalymi dwoma hasiorkami? Ta ruda w miarę dobrze wyglądająca jest w klinice,ma coś z płucami.Druga w ośrodku w Radomiu. Pewnie MaDi będzie już dzisiaj więcej wiedziała. Quote
alice midnight Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 hej hej, cioteczki tak przy okazji..może któraś z Was ma kogoś kto sprawdziłby dom w Ostródzie? Quote
plastelina Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zdjęcia psiaków, cieszę się bardzo że już są bezpieczne: Dziewczyny co to za pies na ostatnim zdjęciu?to ta mała pinczerka?jakaś duża mi się wydaje?czy zabrany już wcześniej mikropsiak? ja się trochę pogubiłam które psy gdzie trafiły, jeśli mi napiszecie to przy każdym psie zrobię opis, miejsce gdzie trafił i może numer konta na który można wpłacać na niego pieniądze?nie będę wpisywała deklaracji, bo niedługo wyjeżdżam i nie będę miała możliwości korygowania tego. Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Do funi trafiła haski o różnokolorowych oczach - Pusia, mała czarna pinczerka, mała puchatka biało-ruda. Reszta piesków jest pod opieką fundacji. Quote
plastelina Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 pozmieniam na pierwszej stronię, pozwolę sobie pocytować kilka wypowiedzi i użyć Waszych zdjęć.Myślę że tak będzie łatwiej wszystko ogarnąć nowym osobom osobom. Czy podać numer konta Funi przy zdjęciach? Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 plastelina napisał(a):pozmieniam na pierwszej stronię, pozwolę sobie pocytować kilka wypowiedzi i użyć Waszych zdjęć.Myślę że tak będzie łatwiej wszystko ogarnąć nowym osobom osobom. Czy podać numer konta Funi przy zdjęciach? Chyba tak będzie najprościej,część pieniędzy już poszła na konto hoteliku. Funia musi z nimi iść do weterynarza, a z tego co wiem w Zamościu żaden nie da nic na kredyt. Quote
ulka 1108 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 witaj bianko, tego s........a , który to zrobił zabiłabym z rozkoszą, jak ja nienawidze takiej parszywej polskiej wiochy Quote
plastelina Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jeśli możecie to przejrzyjcie pierwszą stronę cy nic nie pomieszałam lub nie pominęłam jakiegoś ważnego info. Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ulka 1108 napisał(a):witaj bianko, tego s........a , który to zrobił zabiłabym z rozkoszą, jak ja nienawidze takiej parszywej polskiej wiochy Witaj, mam to niestety na co dzień. Najgorsza jest zmowa milczenia. Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='plastelina']Jeśli możecie to przejrzyjcie pierwszą stronę cy nic nie pomieszałam lub nie pominęłam jakiegoś ważnego info. Pod opieką fundacji jest jeszcze mała foksterierka I piesek zabrany jako pierwszy z tego wątku : http://www.dogomania.pl/threads/190886-Skrajnie-zaniedbany-MIKROPIESEK-potrzebna-pomoc... Mała pinczerka nie ma jeszcze imienia, pozostałe psy ten facet tak nazywał i tak są pozostawione imiona. Quote
alice midnight Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 jesu..to ile w koncu tam było psów? nie moge sobie wybić z myśli tego rzekomo zaginionego i skradzionego... jak juz sie pojawią wątki konkretnych psiaków to powrzucajcie koniecznie na pierwsza strone albo pod ich zdjęcia. Quote
Jagoda1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To terierka walijska, chętnie zrobię ogłoszenia, do kogo zwrócić sie po informacje?. Quote
plastelina Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 No właśnie nie wiedziałam co to za psiak.MaDi jak przyjdzie na pewno napisze o nim coś więcej. Imię pinczerki wzięła z któregoś postu Funi, może nazwała ją tak "roboczo" po prostu. A puchata sunia rudo biała ma jakieś imię? Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wejdzie funia na wątek to spróbujemy je roboczo jakoś nazwać. Jagoda terierka jest pod opieką MaDi i chyba trzeba dawać namiary na fundację. Quote
__Lara Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jakie te pieski są wychudzone :( :( :( :( Temu potworowi też bym nie dała jeść z tydzień :angryy::angryy::angryy::angryy: Słuchajcie, napiszcie coś o psiakach pod zdjęciami na 1 stronie, porobię im ogłoszenia. Quote
MaDi Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Sayrel napisał(a):Oczywscie pomozemy w szukaniu domu. A co z tymi pozostalymi dwoma hasiorkami? Czy to do Ciebie dostałam tel. od Bianki? Bo nie miałam nawet kiedy zadzwonić:oops: Sunie są u w Radomiu u ludzi którzy działają w fundacji. Niestety dziewczyny nie dogadują się ze sobą, są zaniedbane jak wszystkie psy z tego miejsca, szukam miejsca choć dla jednej z nich. Quote
MaDi Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 bianka0 napisał(a):Ta ruda w miarę dobrze wyglądająca jest w klinice,ma coś z płucami.Druga w ośrodku w Radomiu. Pewnie MaDi będzie już dzisiaj więcej wiedziała. Sunia nie jest w klinice, wet w Radomiu ja przebadał i nie ma jak na razie potrzeby przywożenia jej do Lublina, mają podjeść dobre jedzenie i zobaczymy jak wyjdą badania. Quote
MaDi Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Jagoda1']To terierka walijska, chętnie zrobię ogłoszenia, do kogo zwrócić sie po informacje?. Do mnie, tylko ja się kompletnie nie znam na terierach, ona jest strasznie kochana ma jakieś 4/5 lat. Quote
E-S Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Na wątku hoteliku u Funi wkleiłam dzisiejsze zdjęcia mikrusek, jedno zdjęcie Hesi (szkieletorki husky) i 3 filmy z Hesią. Także jakbyście robiły ogłoszenia, czy coś to proszę wykorzystać: http://www.dogomania.pl/threads/181648-Hotelik-w-Zamo%C5%9Bciu/page48 Mikruskom Funia już założyła wspólny wątek Quote
MaDi Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='E-S']Na wątku hoteliku u Funi wkleiłam dzisiejsze zdjęcia mikrusek, jedno zdjęcie Hesi (szkieletorki husky) i 3 filmy z Hesią. Także jakbyście robiły ogłoszenia, czy coś to proszę wykorzystać: http://www.dogomania.pl/threads/181648-Hotelik-w-Zamo%C5%9Bciu/page48 Mikruskom Funia już założyła wspólny wątek :multi::multi::multi: Quote
plastelina Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ja tyle co wiedziałam to napisałam, narazie chyba niezawiele wiadomo na temat ich zachowania a tutaj wątek suń założony przez Funię: http://www.dogomania.pl/threads/191511-Mikroskopijne-sunie-z-pseudohodowli-!!!!1?p=15251178#post15251178 Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zdjęcia Sary z kliniki przesłane przez MaDi Quote
Iljova Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Patrząc na te cudowne tak wychudzone psiaki aż żal serce ściska! To smutne że są tak podli ludzie, którzy nie potrafią docenić zwierząt :-( brak słów na określenie takich istot! Quote
Recommended Posts