Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sayrel napisał(a):
Oczywscie pomozemy w szukaniu domu.
A co z tymi pozostalymi dwoma hasiorkami?

Ta ruda w miarę dobrze wyglądająca jest w klinice,ma coś z płucami.Druga w ośrodku w Radomiu.
Pewnie MaDi będzie już dzisiaj więcej wiedziała.

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia psiaków, cieszę się bardzo że już są bezpieczne:

Dziewczyny co to za pies na ostatnim zdjęciu?to ta mała pinczerka?jakaś duża mi się wydaje?czy zabrany już wcześniej mikropsiak?

ja się trochę pogubiłam które psy gdzie trafiły, jeśli mi napiszecie to przy każdym psie zrobię opis, miejsce gdzie trafił i może numer konta na który można wpłacać na niego pieniądze?nie będę wpisywała deklaracji, bo niedługo wyjeżdżam i nie będę miała możliwości korygowania tego.

Posted

pozmieniam na pierwszej stronię, pozwolę sobie pocytować kilka wypowiedzi i użyć Waszych zdjęć.Myślę że tak będzie łatwiej wszystko ogarnąć nowym osobom osobom. Czy podać numer konta Funi przy zdjęciach?

Posted

plastelina napisał(a):
pozmieniam na pierwszej stronię, pozwolę sobie pocytować kilka wypowiedzi i użyć Waszych zdjęć.Myślę że tak będzie łatwiej wszystko ogarnąć nowym osobom osobom. Czy podać numer konta Funi przy zdjęciach?

Chyba tak będzie najprościej,część pieniędzy już poszła na konto hoteliku. Funia musi z nimi iść do weterynarza, a z tego co wiem w Zamościu żaden nie da nic na kredyt.

Posted

ulka 1108 napisał(a):
witaj bianko, tego s........a , który to zrobił zabiłabym z rozkoszą, jak ja nienawidze takiej parszywej polskiej wiochy

Witaj, mam to niestety na co dzień. Najgorsza jest zmowa milczenia.

Posted

[quote name='plastelina']Jeśli możecie to przejrzyjcie pierwszą stronę cy nic nie pomieszałam lub nie pominęłam jakiegoś ważnego info.

Pod opieką fundacji jest jeszcze mała foksterierka

I piesek zabrany jako pierwszy z tego wątku :

http://www.dogomania.pl/threads/190886-Skrajnie-zaniedbany-MIKROPIESEK-potrzebna-pomoc...

Mała pinczerka nie ma jeszcze imienia, pozostałe psy ten facet tak nazywał i tak są pozostawione imiona.

Posted

jesu..to ile w koncu tam było psów? nie moge sobie wybić z myśli tego rzekomo zaginionego i skradzionego...
jak juz sie pojawią wątki konkretnych psiaków to powrzucajcie koniecznie na pierwsza strone albo pod ich zdjęcia.

Posted

No właśnie nie wiedziałam co to za psiak.MaDi jak przyjdzie na pewno napisze o nim coś więcej.
Imię pinczerki wzięła z któregoś postu Funi, może nazwała ją tak "roboczo" po prostu. A puchata sunia rudo biała ma jakieś imię?

Posted

Jakie te pieski są wychudzone :( :( :( :(

Temu potworowi też bym nie dała jeść z tydzień :angryy::angryy::angryy::angryy:

Słuchajcie, napiszcie coś o psiakach pod zdjęciami na 1 stronie, porobię im ogłoszenia.

Posted

Sayrel napisał(a):
Oczywscie pomozemy w szukaniu domu.
A co z tymi pozostalymi dwoma hasiorkami?

Czy to do Ciebie dostałam tel. od Bianki? Bo nie miałam nawet kiedy zadzwonić:oops:
Sunie są u w Radomiu u ludzi którzy działają w fundacji. Niestety dziewczyny nie dogadują się ze sobą, są zaniedbane jak wszystkie psy z tego miejsca, szukam miejsca choć dla jednej z nich.

Posted

bianka0 napisał(a):
Ta ruda w miarę dobrze wyglądająca jest w klinice,ma coś z płucami.Druga w ośrodku w Radomiu.
Pewnie MaDi będzie już dzisiaj więcej wiedziała.

Sunia nie jest w klinice, wet w Radomiu ja przebadał i nie ma jak na razie potrzeby przywożenia jej do Lublina, mają podjeść dobre jedzenie i zobaczymy jak wyjdą badania.

Posted

[quote name='Jagoda1']To terierka walijska, chętnie zrobię ogłoszenia, do kogo zwrócić sie po informacje?.

Do mnie, tylko ja się kompletnie nie znam na terierach, ona jest strasznie kochana ma jakieś 4/5 lat.

Posted

Patrząc na te cudowne tak wychudzone psiaki aż żal serce ściska! To smutne że są tak podli ludzie, którzy nie potrafią docenić zwierząt :-( brak słów na określenie takich istot!