bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Sayrel napisał(a):Suczki husky maja ewentualna deklaracje 20/msc z naszego forum I jednorazowa wplate 40zl, ktora albo pojdzie na hotelik u nas albo tam, gdzie beda tego potrzebowac Bardzo dziękujemy :multi: Darczyńca który chce pozostać anonimowy przelał na konto hoteliku 240 zł dla pinczerki , dziękujemy :multi: Quote
Randa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Szkoda, że pozostałe psy zniknęły:-( Ale choć te udało się uratować. Quote
__Lara Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Słuchajcie, a myślałyście cioteczki nad allegro cegiełkowym pod auspicjami jakiejś fundacji? myślę, że warto nagłośnić sunie w necie, przez allegro, a i pieniążków się więcej zbierze. Madi - to Ty wypowiadałaś się do telewizji? Quote
Aleksa. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Też oglądałam reportaż, 'właściciel' widać miał gdzieś te zwierzęta:-( Quote
Aleksa. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nie mam pojęcia,to było na tvpinfo może mają jakąś swoją stronę?:) Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Hasło - Panorama lubelska z dnia 22 sierpnia. Quote
funia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Atomowka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 HAhahah cudownie wyglądała w tej umywalce:loveu: Obie panny śliczne, ale ta czarnulka taka w typie jest pewnie szybko domek znajdzie. Oby Quote
Isadora7 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No piękna jest, wiem mówiłam :):):) ale jest piękna Quote
funia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Funiu widzę że ta puchatka już oswojona, a jak pinczerka, dalej taki wściekły dzikusek ? Pusia nie może się nacieszyć widokiem trawy. Quote
MaDi Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 __Lara napisał(a):Słuchajcie, a myślałyście cioteczki nad allegro cegiełkowym pod auspicjami jakiejś fundacji? myślę, że warto nagłośnić sunie w necie, przez allegro, a i pieniążków się więcej zbierze. Madi - to Ty wypowiadałaś się do telewizji? Tak to ja w dodatku jak zwykle wycięty sens wypowiedzi i źle podane nazwisko:evil_lol: Tylko ta kobitka nie pan:lol: Quote
MaDi Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Funiu czy palec widoczny na zdjęciu jeszcze istnieje? Wspaniale,że są deklaracje:multi::multi::multi: Jak robimy z wpłatami na psy u Funi bezpośrednio czy przez Fundację i ma przelewać? Quote
rottka_1987 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://www.tvp.info/raport-z-polski/wideo/23082010-2106/2333121 od 12:25 Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 MaDi napisał(a):Funiu czy palec widoczny na zdjęciu jeszcze istnieje? Wspaniale,że są deklaracje:multi::multi::multi: Jak robimy z wpłatami na psy u Funi bezpośrednio czy przez Fundację i ma przelewać? Zostawilam wczoraj 300 zł funi, dzisiaj poszło 100 zł zwrotu od Jagody1 które dałam im na transport jamnisi, osoba chcąca zachować anonimowość wpłaciła dzisiaj 240 zł na pinczerkę i 100 zł przelała Iv 1958. Podawałam nr hoteliku, tak będzie sprawniej. Czyli na koncie piesków jest 740 zł. Psiaki powinny teraz pojechać do weta, zwłaszcza Pusia. Fundusze na to już są. Pamiętaj funiu, że ta malutka puchata nie była odrobaczona. Quote
funia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 I chyba nie odpchlona ...Bo wytłuklam tego troche .Mała biała super,to tylko kwestia krótkiego czasu i bedzie jak baranek .Juz macha miotełka nwa nasz widok ..Pinczerka niestety przerazona i nie chce jej stresowac .Poczekamy i popracujemy nad nia .Wziela dzisiaj kurczaka odemnie .To znaczy,ze za żarcie ja przekupie .Wydaje mi się ,ze mała biala jest w ciązy niestety..... jest ulana po bokach jak baryłka ....W razie co to co mam robić ? Aborcyjna ? Haska sunia spokojna ,wyważona .Puszczona na wybieg z lubościa szczypie trawke i obwachuje teren .Zamknieta do kojca wyje i to niezle ....Apetyt wielki ,kuupy obrzydlwe ...błoto z trawa .\ Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Niestety widziałam ta kupę, co ta psina jadła. Funiu oczywiście że aborcyjna, chłop sobie przygotowywał kolejne szczenięta do sprzedaży. Nie była również odpchlona, bo przy pierwszej wizycie MaDi jej nie było. Quote
MaDi Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Zdecydowanie aborcyjna, już wystarczająco dużo mamy psów w potrzebie:shake: BiankO czy Ty założyłaś to 300zł? Z całego tego zamieszania zapomniałam dać Funi pieniądze na benzynę. Mam nadzieję,że uda mi się jakoś odwiedzić hotelik. Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 MaDi napisał(a):Zdecydowanie aborcyjna, już wystarczająco dużo mamy psów w potrzebie:shake: BiankO czy Ty założyłaś to 300zł? Z całego tego zamieszania zapomniałam dać Funi pieniądze na benzynę. Mam nadzieję,że uda mi się jakoś odwiedzić hotelik. Nie to jest już przeznaczone na te psiaki, za benzynę na razie funia sobie z nich odbierze. Quote
as_ko Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Właśnie przeczytałam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem :happy1: Akcja przeprowadzona rewelacyjnie. Madi, Funiu, Bianko jesteście niesamowite :loveu: Psy miały wiele szczęścia że zostały zabrane od tego **** :angryy: i trafiły na takich wspaniałych ludzi jak wy. Ja niestety finansowo pomogę coś od września dopiero, ale piszcie jeśli mogę pomóc w jakiś inny sposób. Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 As_ko właściwie potrzebne są teraz najbardziej ogłoszenia. Te dwa maleństwa już mogą być ogłaszane. Pusia haski jeszcze nie, obiecały potem pomóc w ogłoszeniach dziewczyny z forum haskich. Nie wiem co jest potrzebne dla psiaków zabranych przez fundację MaDi. Quote
Sayrel Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Oczywscie pomozemy w szukaniu domu. A co z tymi pozostalymi dwoma hasiorkami? Quote
Recommended Posts