Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sayrel napisał(a):
Suczki husky maja ewentualna deklaracje 20/msc z naszego forum
I jednorazowa wplate 40zl, ktora albo pojdzie na hotelik u nas albo tam, gdzie beda tego potrzebowac

Bardzo dziękujemy :multi:

Darczyńca który chce pozostać anonimowy przelał na konto hoteliku 240 zł dla pinczerki , dziękujemy :multi:

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, a myślałyście cioteczki nad allegro cegiełkowym pod auspicjami jakiejś fundacji? myślę, że warto nagłośnić sunie w necie, przez allegro, a i pieniążków się więcej zbierze.

Madi - to Ty wypowiadałaś się do telewizji?

Posted

__Lara napisał(a):
Słuchajcie, a myślałyście cioteczki nad allegro cegiełkowym pod auspicjami jakiejś fundacji? myślę, że warto nagłośnić sunie w necie, przez allegro, a i pieniążków się więcej zbierze.

Madi - to Ty wypowiadałaś się do telewizji?

Tak to ja w dodatku jak zwykle wycięty sens wypowiedzi i źle podane nazwisko:evil_lol:
Tylko ta kobitka nie pan:lol:

Posted

Funiu czy palec widoczny na zdjęciu jeszcze istnieje?
Wspaniale,że są deklaracje:multi::multi::multi:
Jak robimy z wpłatami na psy u Funi bezpośrednio czy przez Fundację i ma przelewać?

Posted

MaDi napisał(a):
Funiu czy palec widoczny na zdjęciu jeszcze istnieje?
Wspaniale,że są deklaracje:multi::multi::multi:
Jak robimy z wpłatami na psy u Funi bezpośrednio czy przez Fundację i ma przelewać?

Zostawilam wczoraj 300 zł funi, dzisiaj poszło 100 zł zwrotu od Jagody1 które dałam im na transport jamnisi, osoba chcąca zachować anonimowość wpłaciła dzisiaj 240 zł na pinczerkę i 100 zł przelała Iv 1958.
Podawałam nr hoteliku, tak będzie sprawniej.
Czyli na koncie piesków jest 740 zł.
Psiaki powinny teraz pojechać do weta, zwłaszcza Pusia. Fundusze na to już są. Pamiętaj funiu, że ta malutka puchata nie była odrobaczona.

Posted

I chyba nie odpchlona ...Bo wytłuklam tego troche .Mała biała super,to tylko kwestia krótkiego czasu i bedzie jak baranek .Juz macha miotełka nwa nasz widok ..Pinczerka niestety przerazona i nie chce jej stresowac .Poczekamy i popracujemy nad nia .Wziela dzisiaj kurczaka odemnie .To znaczy,ze za żarcie ja przekupie .Wydaje mi się ,ze mała biala jest w ciązy niestety..... jest ulana po bokach jak baryłka ....W razie co to co mam robić ? Aborcyjna ?

Haska sunia spokojna ,wyważona .Puszczona na wybieg z lubościa szczypie trawke i obwachuje teren .Zamknieta do kojca wyje i to niezle ....Apetyt wielki ,kuupy obrzydlwe ...błoto z trawa .\

Posted

Niestety widziałam ta kupę, co ta psina jadła.
Funiu oczywiście że aborcyjna, chłop sobie przygotowywał kolejne szczenięta do sprzedaży.

Nie była również odpchlona, bo przy pierwszej wizycie MaDi jej nie było.

Posted

Zdecydowanie aborcyjna, już wystarczająco dużo mamy psów w potrzebie:shake:
BiankO czy Ty założyłaś to 300zł? Z całego tego zamieszania zapomniałam dać Funi pieniądze na benzynę. Mam nadzieję,że uda mi się jakoś odwiedzić hotelik.

Posted

MaDi napisał(a):
Zdecydowanie aborcyjna, już wystarczająco dużo mamy psów w potrzebie:shake:
BiankO czy Ty założyłaś to 300zł? Z całego tego zamieszania zapomniałam dać Funi pieniądze na benzynę. Mam nadzieję,że uda mi się jakoś odwiedzić hotelik.

Nie to jest już przeznaczone na te psiaki, za benzynę na razie funia sobie z nich odbierze.

Posted

Właśnie przeczytałam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem :happy1:
Akcja przeprowadzona rewelacyjnie.
Madi, Funiu, Bianko jesteście niesamowite :loveu:
Psy miały wiele szczęścia że zostały zabrane od tego **** :angryy: i trafiły na takich wspaniałych ludzi jak wy.
Ja niestety finansowo pomogę coś od września dopiero, ale piszcie jeśli mogę pomóc w jakiś inny sposób.

Posted

As_ko właściwie potrzebne są teraz najbardziej ogłoszenia. Te dwa maleństwa już mogą być ogłaszane.
Pusia haski jeszcze nie, obiecały potem pomóc w ogłoszeniach dziewczyny z forum haskich.
Nie wiem co jest potrzebne dla psiaków zabranych przez fundację MaDi.