bico Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 MaDi, ja nie wiem na ile byłby to pomysł wykonalny, ale może i tym razem umówić się z Muzzym, by obfocił te psy..?:roll: One szukają domów, tak? Bez ogłoszeń ani rusz, a do ogłoszeń muszą być fajne foto, a te psiaki ogólnie fot prawie nie mają:roll: No i na dodatek to chudzinki, zaniedbane, niepewne, tylko dobre zdjęcie zachęci kogoś do zainteresowania się właśnie tymi psiakami...to taka moja sugestia, bo nie wiem jak inaczej pomóc znaleźć im nowe domy...:niewiem::oops::-( Quote
MaDi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='bico']MaDi, ja nie wiem na ile byłby to pomysł wykonalny, ale może i tym razem umówić się z Muzzym, by obfocił te psy..?:roll: One szukają domów, tak? Bez ogłoszeń ani rusz, a do ogłoszeń muszą być fajne foto, a te psiaki ogólnie fot prawie nie mają:roll: No i na dodatek to chudzinki, zaniedbane, niepewne, tylko dobre zdjęcie zachęci kogoś do zainteresowania się właśnie tymi psiakami...to taka moja sugestia, bo nie wiem jak inaczej pomóc znaleźć im nowe domy...:niewiem::oops::-( Dobijasz mnie, to ja robiłam te zdjęcia i cieszyłam się,że w ogóle wyszły:evil_lol: Jak na razie to raczej nie wykonalne ten człowiek jest dziwny.... BiankaO szuka domów w tamtejszej okolicy może coś z tego będzie, zobaczymy. Pamiętam o muzzym i w razie co zadzwonię do Niego. Quote
MaDi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Znacie kogoś z forum owczarek.pl?Może oni pomogą z suniami w typie ON? Quote
bianka0 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 MaDi napisał(a):Znacie kogoś z forum owczarek.pl?Może oni pomogą z suniami w typie ON? Wiem, że ON-kami zajmuje się beka i idusiak, ale one pewnie też na maksa mają wszystko zapchane. Quote
Aleksa. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 biedne psiaki...:( właściciel... eh....:angryy: Quote
bico Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 MaDi napisał(a):Znacie kogoś z forum owczarek.pl?Może oni pomogą z suniami w typie ON? może napisz do graynew i Mysza1 w sprawie ONek.. Nie chciałam Ci dobić ze zdjęciami:evil_lol::D te foto są dobre dla nas na wątek, na dogo, żeby pokazać trudne położenia psiaków, ale nie wiem czy te zdjęcia do ogłoszeń się nadadzą...:niewiem: Quote
MaDi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 bianka0 napisał(a):Wiem, że ON-kami zajmuje się beka i idusiak, ale one pewnie też na maksa mają wszystko zapchane. Zaraz napiszę do nich PW może coś wymyślą. Quote
bico Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 idusiek i beka są na full zapchane i mają masę zobowiązań, jest im ciężko:( spróbuj też do tej graynew... Quote
MaDi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Bico napisałam już do osób które poleciłaś, wszyscy są zapsieni... tyle zwierząt w potrzebie:shake: Quote
matrioszka2 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nie wiem, czy już była tu taka propozycja ...Trzeba każdemu psu założyć osobny wątek z prośbą o deklaracje stałe.Może uda się poumieszczać psy w hotelikach...może DT za karmę i leczenie.Trzeba próbować. Quote
bianka0 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Och matrioszko, coraz mniej na dogo bezpłatnych DT, bezpłatnych ogłoszeń, a psów coraz więcej :-( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jeśli będą fotki ładne i wszelkie dane to ja porobię wszystkim psiakom ogłoszenia na najważniejszych portalach oprócz allegro. Wątek sobie zapisuję i będę zaglądać. Tylko please, fotki dajcie do I postu żeby można było łatwo sobie stamtąd zrzucić. I w pierwszym poście trzeba umieścić dane kontaktowe do ogłoszeń oraz jak najwięcej info o charakterkach. Quote
MaDi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Jeśli będą fotki ładne i wszelkie dane to ja porobię wszystkim psiakom ogłoszenia na najważniejszych portalach oprócz allegro. Wątek sobie zapisuję i będę zaglądać. Tylko please, fotki dajcie do I postu żeby można było łatwo sobie stamtąd zrzucić. I w pierwszym poście trzeba umieścić dane kontaktowe do ogłoszeń oraz jak najwięcej info o charakterkach. Fotki będą na razie tylko takie więc można je dawać do ogłoszeń. Dane i fotki są koło siebie z opisem charakterów będzie raczej trudno bo to psy podwórkowe i daleko ode mnie. Wiem tylko tyle,że dadzą się pokroić za jedzenie i nie zjadły mnie(nawet nie próbowały) podczas zabiegów pielęgnacyjnych. Podobno sunie Husky lubią jeździć samochodem ale nie wiem czy to tylko bajka wymyślona przez właściciela czy fakt. Pytaj może będę w stanie na coś odpowiedzieć. Quote
anita_happy Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 bianka podesłała mi linka - straszna historia... 7 szkieletorków:( zapisuje sie///myslimy Quote
MaDi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 anita_happy napisał(a):bianka podesłała mi linka - straszna historia... 7 szkieletorków:( zapisuje sie///myslimy Niestety... to wszystko jest bardzo przygnębiające. Quote
mysza 1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nie mogę znaleźć- gdzie są psy? Zostały odebrane czy dalej tam tkwią? Quote
Atomowka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Mysza niestety psy są tam dalej, nie ma gdzie ich zabrać. Quote
bico Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 MaDi napisał(a):Psy są w okolicach Janowa Lubelskiego( woj. lubelskie). mysza 1, psy są tak jak pisze MaDi - okolice Janowa Lubelskiego, ok. 70 km od Lublina, niedaleko jest stamtąd zapewne do hotelu Murki - podaję hotel dla orientacji. Nie zabrane, tkwią tam nadal:( Quote
MaDi Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie mogę znaleźć- gdzie są psy? Zostały odebrane czy dalej tam tkwią? No chwilę obecną są tam nadal. Szukamy DT/DS chociaż dla kilku. Są ogłaszane, mają co jeść ale nie mogą tam zostać:shake: Quote
MaDi Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Założyłam suni ON wątek proszę o wszelkie podpowiedzi. http://www.dogomania.pl/threads/191207-Zag%C5%82odzona-onka-prosi-o-pomoc-%28?p=15221426#post15221426 Quote
bianka0 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Może w sobotę uda mi się porobić jeszcze trochę zdjęć. Quote
Recommended Posts