MaDi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='wawer']Przeczytałam właśnie o tych nowych pieskach. Czy nie można by telewizji ściągnąć i pokazać tego wszystkiego tak, żeby facet nie miał odwagi do sklepu pójść? Pręgierz zawsze przynosił efekty, a tu sprawa jest oczywista i facet nie jest niewinny. Naprawdę, nigdy nie zrozumiem głupoty i tępoty ludzkiej. Dlatego wolę z psem pogadać. http://www.dogomania.pl/threads/193089-Książki-dla-szczupłych-inaczej-na-hotelik-dla-Maksia-do-północy-7.-października Telewizja tam była i co... załatwił sobie nowe psy. Opinia na wsi już wyrobiona podobno życia nie ma ale jakoś w to nie wierzę. Quote
MaDi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Bamboo ® napisał(a):Takie rzeczy to chyba nielegalne, czy jak?:-o Może by od tej strony uczepić się faceta? Nic się z tym nie da zrobić, sprawa zwierząt jest w toku mam nadzieję,że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Quote
MaDi Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Pysioo']Jakieś wieści?[/QUOTE] A konkretniej?;) Quote
MaDi Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Pysioo']Co z nowymi nabytkami? :P[/QUOTE] Maluch starają się roznieść klinikę, biegają stadem nie zwracając na nic uwagi. Kiedy są zamknięte drą się na widok człowieka, jak to szczeniaki, jedzą,załatwiają się i śpią. Ciężko wyrobić na podkłady:shake: Quote
MaDi Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Nie wiem czy już wklejałam wątek maluchów: http://www.dogomania.pl/threads/193951-Tragiczne-warunki-szczeni%C4%99ta-potrzebuj%C4%85-pomcy!!! Quote
MaDi Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Punie i maluchy odwiedził dzisiaj Muzzy, będą wreszcie zdjęcia:multi: Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Punia miał dzisiaj SPA. Laydy zabrała do siebie na DT rudo-białą sunię. Quote
MaDi Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Pysioo']Bardzo sympatyczne te małe stworki :)[/QUOTE] To prawda. Quote
Sayrel Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Kala oderbana, zapoznala sie z kolezanka - zachowywaly sie jakby znaly sie od lat. Do grudnia jeszcze bedzie mieszkac w hoteiku (bo przyszla wlascicielka sie dopiero przeprowadza), ale bedzie codziennie odwiedzana i razem beda spedzac weekendy. Wiec jeszcze musimy Kalusie troche poutrzymywac;) Mam nadzieje, ze troszke pomozecie. Jutro bedzie szczepiona na wsciekle. Quote
MaDi Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Cudnie wyglądają razem, szkoda tylko,że jej ulubiona zabawka zaginęła w akcji. Jest sporo mniejsza od swojej koleżanki, jak ma na imię? Quote
Aleksa. Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Pasują do siebie. :diabloti: Szczęścia w nowym domku jej życzę :loveu: Quote
MaDi Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Podnosimy bo zostało jeszcze kilka psiaków do adopcji. Quote
Sayrel Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Hosia (Hokka cos tam Polarny Ekspress) Bylam zaskoczona, ze z Kali taka drobina, wydawala sie wieksza, a Hosia tez malatuka i drobna sunia w sumie Quote
Sayrel Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Hosia (Hokka cos tam Polarny Ekspress) Bylam zaskoczona, ze z Kali taka drobina, wydawala sie wieksza, a Hosia tez malatuka i drobna sunia w sumie zabawka zaginela w akcjie, ale mamy kocyk ukochany Quote
MaDi Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 "Kocuszek śmierdziuszek" też bardzo ważny:evil_lol: Malutka tylko klatkę ma dosyć szeroką. Quote
Sayrel Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Sunia zostala dzisiaj zaszczepiona. I zaczela kulec na jedna lapke, weterynarz kazal poobserwowac co sie bedzie dzialo i w zaleznosci od tego dalsze decyzje. Udalo sie znegocjowac cene hoteliku (wlascicielka oplaca karme) do 200zl miesiecznie... Dziekuje osobom, ktory juz na Kale wplacily;) i prosze o podtrzymanie tych deklaracji, ktore byly oraz o wszelka dalsza pomoc;). Jeszcze tylko do grudnia. Lady bazarek by sie bardzo przydal... FUNDACJA ADOPCJE MALAMUTÓW W POZNANIU ul. Krotoszyńska 13 61-315 Poznań numer konta 20 1500 1054 1210 5008 3156 0000 Kredyt Bank SA I Oddział KB SA w Poznaniu Koniecznie z dopiskiem: KALA HA Quote
MaDi Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Mam nadzieję,że to tylko chwilowy niegroźny problem. Bardzo się cieszę,że tak dobrze trafiła. U Puni bez zmian nadal się boi dzisiaj poznało mojego męża, ale jej nie dotykał tylko był z nami w bezpiecznej odległości w czasie spaceru. Quote
LadyS Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Sayrel']Sunia zostala dzisiaj zaszczepiona. I zaczela kulec na jedna lapke, weterynarz kazal poobserwowac co sie bedzie dzialo i w zaleznosci od tego dalsze decyzje. Udalo sie znegocjowac cene hoteliku (wlascicielka oplaca karme) do 200zl miesiecznie... Dziekuje osobom, ktory juz na Kale wplacily;) i prosze o podtrzymanie tych deklaracji, ktore byly oraz o wszelka dalsza pomoc;). Jeszcze tylko do grudnia. Lady bazarek by sie bardzo przydal... FUNDACJA ADOPCJE MALAMUTÓW W POZNANIU ul. Krotoszyńska 13 61-315 Poznań numer konta 20 1500 1054 1210 5008 3156 0000 Kredyt Bank SA I Oddział KB SA w Poznaniu Koniecznie z dopiskiem: KALA HA Zrobiłam na razie na Maszę, ale widziałam na wątku, ze ona ma się lepiej. Wiec może zrobię na Kalę i Punię? Quote
MaDi Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Sayrel masz jakieś wieści od opiekunki Kali, wszystko ok? Quote
Recommended Posts