Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wawer']Przeczytałam właśnie o tych nowych pieskach. Czy nie można by telewizji ściągnąć i pokazać tego wszystkiego tak, żeby facet nie miał odwagi do sklepu pójść? Pręgierz zawsze przynosił efekty, a tu sprawa jest oczywista i facet nie jest niewinny. Naprawdę, nigdy nie zrozumiem głupoty i tępoty ludzkiej. Dlatego wolę z psem pogadać.

http://www.dogomania.pl/threads/193089-Książki-dla-szczupłych-inaczej-na-hotelik-dla-Maksia-do-północy-7.-października
Telewizja tam była i co... załatwił sobie nowe psy.
Opinia na wsi już wyrobiona podobno życia nie ma ale jakoś w to nie wierzę.

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bamboo ® napisał(a):
Takie rzeczy to chyba nielegalne, czy jak?:-o
Może by od tej strony uczepić się faceta?

Nic się z tym nie da zrobić, sprawa zwierząt jest w toku mam nadzieję,że wszystko pójdzie zgodnie z planem.

Posted

[quote name='Pysioo']Co z nowymi nabytkami? :P[/QUOTE]
Maluch starają się roznieść klinikę, biegają stadem nie zwracając na nic uwagi. Kiedy są zamknięte drą się na widok człowieka, jak to szczeniaki, jedzą,załatwiają się i śpią. Ciężko wyrobić na podkłady:shake:

Posted

Kala oderbana, zapoznala sie z kolezanka - zachowywaly sie jakby znaly sie od lat. Do grudnia jeszcze bedzie mieszkac w hoteiku (bo przyszla wlascicielka sie dopiero przeprowadza), ale bedzie codziennie odwiedzana i razem beda spedzac weekendy.
Wiec jeszcze musimy Kalusie troche poutrzymywac;) Mam nadzieje, ze troszke pomozecie.

Jutro bedzie szczepiona na wsciekle.

Posted

Hosia (Hokka cos tam Polarny Ekspress)
Bylam zaskoczona, ze z Kali taka drobina, wydawala sie wieksza, a Hosia tez malatuka i drobna sunia w sumie
zabawka zaginela w akcjie, ale mamy kocyk ukochany

Posted

Sunia zostala dzisiaj zaszczepiona. I zaczela kulec na jedna lapke, weterynarz kazal poobserwowac co sie bedzie dzialo i w zaleznosci od tego dalsze decyzje.

Udalo sie znegocjowac cene hoteliku (wlascicielka oplaca karme) do 200zl miesiecznie...
Dziekuje osobom, ktory juz na Kale wplacily;) i prosze o podtrzymanie tych deklaracji, ktore byly oraz o wszelka dalsza pomoc;).
Jeszcze tylko do grudnia.

Lady bazarek by sie bardzo przydal...

FUNDACJA ADOPCJE MALAMUTÓW W POZNANIU
ul. Krotoszyńska 13
61-315 Poznań

numer konta
20 1500 1054 1210 5008 3156 0000
Kredyt Bank SA
I Oddział KB SA w Poznaniu

Koniecznie z dopiskiem: KALA HA

Posted

Mam nadzieję,że to tylko chwilowy niegroźny problem.
Bardzo się cieszę,że tak dobrze trafiła.
U Puni bez zmian nadal się boi dzisiaj poznało mojego męża, ale jej nie dotykał tylko był z nami w bezpiecznej odległości w czasie spaceru.

Posted

[quote name='Sayrel']Sunia zostala dzisiaj zaszczepiona. I zaczela kulec na jedna lapke, weterynarz kazal poobserwowac co sie bedzie dzialo i w zaleznosci od tego dalsze decyzje.

Udalo sie znegocjowac cene hoteliku (wlascicielka oplaca karme) do 200zl miesiecznie...
Dziekuje osobom, ktory juz na Kale wplacily;) i prosze o podtrzymanie tych deklaracji, ktore byly oraz o wszelka dalsza pomoc;).
Jeszcze tylko do grudnia.

Lady bazarek by sie bardzo przydal...

FUNDACJA ADOPCJE MALAMUTÓW W POZNANIU
ul. Krotoszyńska 13
61-315 Poznań

numer konta
20 1500 1054 1210 5008 3156 0000
Kredyt Bank SA
I Oddział KB SA w Poznaniu

Koniecznie z dopiskiem: KALA HA

Zrobiłam na razie na Maszę, ale widziałam na wątku, ze ona ma się lepiej. Wiec może zrobię na Kalę i Punię?