Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Kala jest właśnie w drodze do Radomia, zamieszka w Krakowie.
Mam straszną informację...kolejna kontrola tego miejsca i tym razem 5 szczeniąt, wszystkie to suczki. Są już w klinice odrobaczone, odpchlone, najedzone i bezpieczne. Znalazła się wreszcie DONka która była w trakcie pierwszej kontroli, mężczyzna uciekł z nią w nieznanym kierunku zanim dotarła policja:shake:

Boszeee kiedy to sie skończy. Ten facet jest nie normalny. Pewnie przy następnej wizycie znowu będą psy Nie można mu czegoś zrobić?

Posted

ja sie zapytam tak....czy ten psiak, ta wyżłiczka jest do adopcji?....czy ona musi jeszcze u was pozostać?

miałam fajnego maila od pani , którea chciała naszą maleńką z kielc ale ona odeszła za TM.....
może to biedactwo bym zaproponowała?
oczywiście to takie pisanki na wodzie, ale spróbować można...

Posted

Alexandra29 napisał(a):
Boszeee kiedy to sie skończy. Ten facet jest nie normalny. Pewnie przy następnej wizycie znowu będą psy Nie można mu czegoś zrobić?

Sąd może zabronić utrzymywania zwierząt, ale do tego jeszcze daleka droga.

Posted

Na już DT potrzebuje czarnulka, nie była razem z resztą i średnio się dogadują.
Wszystkie psiaki ze względu niejasnej sytuacji prawnej będą wydawane do DT z opcją pozostania DS.
Pierwsze robale powitały już światło dzienne, potrzebne są fundusze lu podkłady higieniczne, może ktoś ma dostęp do takich rzeczy w dobrej cenie? Karma, odrobaczanie, walka z insektami, szczepionki, posłania, jakieś zabawki....wszystko kosztuje, boje się nawet myśleć co będzie kiedy pojawią się następne.
DOMU NADAL SZUKAJĄ:
SARA 5 LETNIA ONKA
PUNIA MAX 2 LETNIA HUSKY( ona jest w największej potrzebie, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem)
5 SZCZENIAKÓW

Posted

Pysioo napisał(a):
Myślę, że on handluje szczeniakami gdzieś na bazarze – dlatego tak szybko zgromadził kolejne psy.

W tamtej okolicy raczej nie ma bazarów,a na rowerze daleko nie dojedzie, historii może być wiele,ale prawdy pewnie nigdy nie poznamy tym bardziej,że to oszust.

Posted

__Lara napisał(a):
Ja zaglądam i podnoszę! co to za zdjęcia? :(

Z wczoraj, tam znaleźliśmy 4 szczeniaki które szukają domów, piąty był już na łańcuchy w końcu całe 3 kilo żywej wagi.
Założę maluchom oddzielny wątek, polecę tylko ze swoimi psami na siku.

Posted

Czy wam też dogo chodzi jak żółw? Mnie to już dobija mam problemy z zatwierdzaniem i edycją.
Alice wielki dzięki jak sama widzisz potrzeby rosną w zastraszającym tempie.
Bamboo nie wiem co to, chyba suszarnia tytoniu bo stoi na polu.

Posted

[quote name='ladySwallow']Śliczna sunia

Jakiej ona wielkości, w jakim wieku mniej więcej?
Przeoczyłam to pytanie wcześniej, ma jakieś 7 tygodni i prawie 2kg wagi.

Posted

Przeczytałam właśnie o tych nowych pieskach. Czy nie można by telewizji ściągnąć i pokazać tego wszystkiego tak, żeby facet nie miał odwagi do sklepu pójść? Pręgierz zawsze przynosił efekty, a tu sprawa jest oczywista i facet nie jest niewinny. Naprawdę, nigdy nie zrozumiem głupoty i tępoty ludzkiej. Dlatego wolę z psem pogadać.

http://www.dogomania.pl/threads/193089-Książki-dla-szczupłych-inaczej-na-hotelik-dla-Maksia-do-północy-7.-października

Posted

Trzy kilową maliznę na łańcuch? Nie wiem dokąd świat zmierza, ale coraz bardziej mam pewność, że mi nie po drodze.