Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad:No to jeszcze raz:evil_lol:
1.Pinczerka Pchełka- ma dom
2.Mieszaniec CoCo- ma dom
3.Terierka Nuta -ma dom
4.Mieszaniec Bingo/Tofiś- ma dom, ale jest jeszcze w klinice.
5.Husky Sara jedzie do DS do Sopotu w sobotę.
6. Husky Punia u Funi.
7. Husky Ruda/Kala klinika w Lublinie.
8.ON Sara DT w okolicach Lublina.

Posted

MaDi, będę potrzebowała informacji, jak wiesz co ... wpłynie ta kasa z karnej sprawy bo od tego uzależniona jest treść orzeczenia kończącego postępowanie, dasz mi znak?

Posted

E-S napisał(a):
MaDi, będę potrzebowała informacji, jak wiesz co ... wpłynie ta kasa z karnej sprawy bo od tego uzależniona jest treść orzeczenia kończącego postępowanie, dasz mi znak?

Oczywiście, myślisz,że to będzie tak szybko? Kiedyś w jak działałam w innej organizacji było sporo czekania i szarpania się z ludźmi którzy mieli wpłacić pieniądze.

Posted

MaDi napisał(a):
Oczywiście, myślisz,że to będzie tak szybko? Kiedyś w jak działałam w innej organizacji było sporo czekania i szarpania się z ludźmi którzy mieli wpłacić pieniądze.

Jemu zależy, albo wpłaci, albo ma skazanie - wpłacić ma PRZED terminem rozprawy - to jest warunkiem wniosku o umorzenie, czyli przelew musi zrobić PRZED 5 października 2010 r., a to już przecież niedługo. 2 tysie mają być.

Posted

E-S napisał(a):
Jemu zależy, albo wpłaci, albo ma skazanie - wpłacić ma PRZED terminem rozprawy - to jest warunkiem wniosku o umorzenie, czyli przelew musi zrobić PRZED 5 października 2010 r., a to już przecież niedługo. 2 tysie mają być.

Mam nadzieję,że to zrobi dla niego 2 tysiące to dobre rozwiązanie.

Posted

Sayrel napisał(a):
Z jednej strony dobrze, ze beda te 2 tys.
Z drugiej szkoda, ze w tym kraju mozna bezkarnie katowac zwierzeta za 2 tys...

Wszyscy wiemy,że włożenie w zaniedbanego psa 2tys. to żadna sztuka, badania, leczenie, karma, pobyt....ale co zrobić?
Na szczęście ta kara nie jest za zwierzęta więc wychodzi,że za ludzi:shake: to przykre.