Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Testuje sunie jak tylko można co widać na ostatnim zdjęciu;) Cóż dzieci miewają różne pomysły.
Sunie były na spacerze przy jednej z najruchliwszych ulic w Lublinie, nie bały się samochodów, rowerzystów, ani motorka( który tak mnie wystraszył aż podskoczyłam:crazyeye:),Sara zaczepiała ludzi, Kala nie zwracała na nich w ogóle uwagi.

Posted

Ze zdjęciami z wtorkowej sesji to już będą musiały znaleźć domy. Staram się jak mogę pokazać im jak najwięcej rzeczy, darowałam Wam jednak filmik z udawaniem kota:evil_lol:

Posted

trochę jestem rzadziej na dogo z powodu bardzo ciężkiego przypadku psinki po powypadkowej sporej amputacji na dt , Dosołwnie siedzę i trzymam na rękach od kilku dni, by uratować co sie jeszcze da , każdy ruch to zagrożenie

Wpadłam dziś po łyk optymizmu, i znalazłam link od TEMIDY; dzięki, zgroza ale i optymizm, odebrane a to już coś , poczytam jak sunieczka zaśnie i zobacze jak moge pomóć

Kropka niestety nie działa, interpunkcji musi pomóć wyobrażnia ,

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
trochę jestem rzadziej na dogo z powodu bardzo ciężkiego przypadku psinki po powypadkowej sporej amputacji na dt , Dosołwnie siedzę i trzymam na rękach od kilku dni, by uratować co sie jeszcze da , każdy ruch to zagrożenie

Wpadłam dziś po łyk optymizmu, i znalazłam link od TEMIDY; dzięki, zgroza ale i optymizm, odebrane a to już coś , poczytam jak sunieczka zaśnie i zobacze jak moge pomóć

Kropka niestety nie działa, interpunkcji musi pomóć wyobrażnia ,

Witam serdecznie, zapraszam do lektury w wolnej chwili.
Mam nadzieję,że sunia szybko wydobrzeje.

Posted

Witajcie dobrze,że zaglądacie bo jakoś pusto się zrobiło:shake:
Brak zainteresowania bazarkami, muszę kupić im karmę, dzisiaj zapłacę za operację, a jutro za pobyt ON Sary w klinice...końca nie widać:-(.

Posted

Nie wiem na jaka kwotę będzie faktura za ON, dzisiaj mam zapłacić za operację Rudej/Kali( Profesor przed zabiegiem mówił,że będzie to 250/300zł). Obok mnie leżą zapłacone faktury na 290zł za husky. W klinice jest też Bingo( pierwsza faktura była na 100zł). Kala i Sara też są na zasadzie hotelu. Jesteśmy tam traktowani bardzo ulgowo za część rzeczy w ogóle nie płacimy, cześć kupujemy z własnych pieniędzy, ale przy takiej ilości zwierząt i tak się zawsze nazbiera.