Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na adres fundacji bądź mój prywatny, ze względu na to,że siedziba jest na wsi i nie zawsze ktoś jest:oops:.
Szykujesz coś:loveu:?
W razie co podam dane na PW.

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Na adres fundacji bądź mój prywatny, ze względu na to,że siedziba jest na wsi i nie zawsze ktoś jest:oops:.
Szykujesz coś:loveu:?
W razie co podam dane na PW.

podaj proszę na zaś ;)

Posted

MaDi napisał(a):
Kala dostała ubranko, ale jej wzrok mówił sam za siebie, nie ruszyła się z miejsca dopóki go nie zdjęłam.

Dziwisz się? Jak to kobieta kiepski ciuch jej nie rajcuje :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja tez doznałam szoku 26zł za kawałek szmaty:crazyeye:, no cóż nie miałam nic innego po ręką.
Isadoro wiesz może gdzie znajdę watek jamniczki która ma zniknąć do poniedziałku?

Posted

[quote name='MaDi']Ja tez doznałam szoku 26zł za kawałek szmaty:crazyeye:, no cóż nie miałam nic innego po ręką.
Isadoro wiesz może gdzie znajdę watek jamniczki która ma zniknąć do poniedziałku?

Niestety nie ma wątku. Informacje sa tylko na zbiorczym post 1030
http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!!!!?p=15332069&viewfull=1#post15332069

Pipi miała ją zabierać z tego co jest napisane, ale jakoś infomacje sie urwały.

Natomiast jest kontakt podany:
Roczna sunia z okolic Białystoku-pilnie potrzebuje tymczasu
Kontakt; 721544369
-jankowska.irena@wp.pl

ja za szmatkę zwaną ubrankiem ochronnym dla 4 kilowej jamnisi zapłaciłam 20 zeta a właściwie 40 bo kupiłam dwie na zmianę.

Posted

Isadora7 napisał(a):

Pipi miała ją zabierać z tego co jest napisane, ale jakoś infomacje sie urwały.

Nie urwały się :) Pipi dzisiaj napisała:

Pipi napisał(a):
Przepraszam,że się nie odzywałam.
Już ustalone,że zabiorę sunię w czwartek rano i podwiozę do Zambrowa dla Evelin i Ona powiezie do Krakowa.

Posted

as_ko napisał(a):
Nie urwały się :) Pipi dzisiaj napisała:

Dzięki, nie doczytałam, ale nadrabiam zaległości związane z problemami mojego netu w ciągu ostatnich dni - więc bywa lecę "po łebkach" na watkach gdzie nie robie aukcji akurat. Dzięki uffff.

Posted

[quote name='Sayrel']dane do ogloszen i adopcji suk husky i onki (puni zrobie jutro)
I jaki jest stan zdrowia onki sary?
Jakis bazarek pewnie skombinujemy na dniach dla nich
http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/249-sara-uratowana-przed-mierci-godow.html
http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/247-kala-uratowana-przed-mierci-godow.html
http://huskyadopcje.pl/inne-rasy/260-sara-on.html
Wspaniale, Sara będzie miała ponownie zrobione badania bo prawdopodobnie w środę opuści klinikę i pojedzie do DT.
Jej stan zdrowia jest raczej dobry, wygląda już troszkę lepiej i jest strasznie aktywna.
Jeżeli możesz to popraw skrót fundacji na LSOZ bo SOZ to inna organizacja;)

Posted

Byłam u dziewczyn Kala ma się zdecydowanie lepiej, przy pierwszej kroplówce troszkę marudziła, ale druga wystała bardzo spokojnie, jest taka potulna, uwielbia masowanie klatki i uszu. Co bardzo ważne jest niesamowicie poręczna, tej wielkości psa jest bardzo łatwo postawić i zdjąć ze stołu nic tylko ją adoptować:evil_lol: Ładnie przywitała się z podrostkiem beagla. Poznały dzisiaj starowinkę Baśkę, która mieszka na klinice(to koń:lol:), Kala spokojnie na nią popatrzyła i poszła dalej, ale Sara koniecznie chciała do niej iść.