Nayantara Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 też zapisuje i podrzucam. znajdę troszkę czasu to przejrzę wątek. Quote
Sayrel Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kala ma koncie: 259zl i okolo 150 zl stalych deklaracji. Wiec miesiac z nawiazka ma zapewniony. Mysle, ze powoli trzeba by sie dogadywac co do jej podrozy? Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Sayrel napisał(a):Kala ma koncie: 259zl i okolo 150 zl stalych deklaracji. Wiec miesiac z nawiazka ma zapewniony. Mysle, ze powoli trzeba by sie dogadywac co do jej podrozy? Jutro na spokojnie się z Tobą skontaktuję, mam strasznie dużo rzeczy na głowie, a po dzisiejszej wizycie u weta może będzie coś więcej wiadomo. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Dostałam informację,że wyniki krwi będą jeszcze dzisiaj. Wet po fizycznych oględzinach nie stwierdził ciąży( niestety nie ma tam dostępu do USG:shake:), sunie prawdopodobnie szykują się do cieczki. Sara jak zwykle radosna, ktoś( prawdopodobnie z kliniki:loveu:) zafundował jej wielkie legowisko do kojca zamiast zwykłego koca. Binguś w przywitał mnie tańcem, niestety wciąż załatwia się w pomieszczeniu. Nutka zaaklimatyzowała się doskonale, dogaduje sie z psim kumplem, ustawia go jedynie przy misce. Ma zaplanowaną wizytę u weterynarza na najbliższe dni. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Sunie zaczęły się dogadywać, jednak w kojcu są oddzielnie. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Założyłam wątek zbiorczy dla innych psów/zwierząt będących pod opieka fundacji. W miarę możliwości i potrzeb będzie on uzupełniany. Zapraszam serdecznie. http://www.dogomania.pl/threads/192356-SZUKAMY-DOM%C3%93W-dla-podopiecznych.-Fundacja-Lubelska-Straz-Ochrony-Zwierz%C4%85t. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Łudziłam się,że teraz będzie już tylko lepiej... Podobno wyniki Rudej są tragiczne ( skany badania krwi powinnam dostać jeszcze dzisiaj):placz: Sary są w miarę ok, ale prawdopodobnie jest nadal strasznie zarobaczona:shake: Quote
Sayrel Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Usg i tak wartobyloby zrobic... na ogledziny to moze byc za malo. ALe moze faktycznie maja takie brzuchy przez robale... Prosze o skany wynikow krwi i wogole info dokladne na coi jak sa leczone chcialabym to skonsultowac z naszym oficjalnym i bardzo dobrym wetem Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Sayrel napisał(a):Usg i tak wartobyloby zrobic... na ogledziny to moze byc za malo. ALe moze faktycznie maja takie brzuchy przez robale... Prosze o skany wynikow krwi i wogole info dokladne na coi jak sa leczone chcialabym to skonsultowac z naszym oficjalnym i bardzo dobrym wetem Dzwoniłam do Ciebie 2 razy ale nie odbierałaś. Wiem,że wczesnej ciąży nie "wymaca" tylko tam nie ma dobrego weta ze sprzętem, widziałam ostatnio zdjęcie zrobione a raczej to co miało być zdjęciem. Pewnie skończy się to powrotem Rudej do kliniki UP w Lublinie. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Sayrel napisał(a):wybacz nie slyszalam wogole telefonu Nie szkodzi;) Nie wiem jak rozwiązać zaistniała sytuację, ze względu na robale szczepienia się przesuną, a ruda i tak trafi do kliniki. Quote
togaa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 alice midnight napisał(a):czy jest jakas szansa na aktualne foty psiaków? sa mi potrzebne na bazarki i do zaproszen... Koszmarna historia. alice m., wpłaciłam marne 20zł. dzisiaj na Twoje konto. Trzymam kciuki .... Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 togaa napisał(a):Koszmarna historia. alice m., wpłaciłam marne 20zł. dzisiaj na Twoje konto. Trzymam kciuki .... Niby marne ale każdy coś wpłaci i mam nadzieję,że trochę się tego uzbiera. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/threads/192385-SUPER-BAZAR-na-zag%C5%82odzon*****!Do-godz.-20-14.09.2010. Quote
MaDi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 CarolineS napisał(a):Będę bazar podrzucać. Dzięki:loveu: Quote
MaDi Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Zaktualizowałam wpłaty na pierwszej stronie. Quote
Bamboo ® Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 MaDi napisał(a):Zaktualizowałam wpłaty na pierwszej stronie. A czy może ktoś sprawdzić, czy doszła moja wpłata bezpośrednio na adres hoteliku Funi? Quote
MaDi Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Bamboo ® napisał(a):A czy może ktoś sprawdzić, czy doszła moja wpłata bezpośrednio na adres hoteliku Funi? Nic na ten temat nie wiem, sprawdź na wątku hoteliku( jaka to kwota i na którego psa?), Funia straciła sunię więc może nie aktualizowała danych. Na przyszłość jeśli zechcesz coś przelać na psy fundacyjne to tylko na konto fundacji. Będzie dużo łatwiej nad tym wszystkim zapanować. Quote
Bamboo ® Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 MaDi napisał(a):Nic na ten temat nie wiem, sprawdź na wątku hoteliku( jaka to kwota i na którego psa?), Funia straciła sunię więc może nie aktualizowała danych. Na przyszłość jeśli zechcesz coś przelać na psy fundacyjne to tylko na konto fundacji. Będzie dużo łatwiej nad tym wszystkim zapanować. Ok, dotarłam do wątku Funi, moja wpłata doszła:p Quote
MaDi Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Bamboo ® napisał(a):Ok, dotarłam do wątku Funi, moja wpłata doszła:p No to super. Napisz jeszcze tutaj na jakiego psa i jaka kwota. Quote
Bamboo ® Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 MaDi napisał(a):No to super. Napisz jeszcze tutaj na jakiego psa i jaka kwota. Wpłaciłam 20 zł na konto hoteliku pod hasłem "Piątek 13", czyli ogólnie, bez konkretnego wskazania, ale wg info z pierwszej strony w hotelu z tej trzynastki przebywają: "Suka w typie husky "Punia", "Pusia, mała czarna pinczerka", "mała puchatka biało-ruda", chyba, że coś się pozmieniało. Wpłata nieduża, ale mam już trochę zobowiązań finansowych (a na dodatek ciągle mi ludzie podsyłają nowe linki:shake: tylko skąd na to wszystko kasę brać). Dlatego pytam, czy doszło, bo już się w tych wpłatach trochę gubię i wolę mieć jasność:p Quote
MaDi Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 W hotelu jest już tylko Punia, maluszki znalazły domy, najgorsze jest to,że na Punię nie ma deklaracji:shake: Quote
Recommended Posts