Sayrel Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No szkoda. Moze bym sie skusila;) Nawet przyzylabym ta suke gratis:] Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Sayrel napisał(a):No szkoda. Moze bym sie skusila;) Nawet przyzylabym ta suke gratis:] Wiesz jak się postarasz to może uda mi się to załatwić:razz: Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 rita60 napisał(a):Bedzie adopcja w dwupaku:evil_lol: Takie adopcje są najlepsze bo pies się nie nudzi, wiem co gadam, jak adoptowałam swojego TZta to psa dostałam gratis i muszę przyznać,że to bardzo udana adopcja:diabloti: Quote
rita60 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 MaDi napisał(a):Takie adopcje są najlepsze bo pies się nie nudzi, wiem co gadam, jak adoptowałam swojego TZta to psa dostałam gratis i muszę przyznać,że to bardzo udana adopcja:diabloti: Dobrze chociaz,ze TZ nie stanowił gratisu:evil_lol: Najwazniejsze,ze zrobiłas udana adopcje:razz: Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 rita60 napisał(a):Dobrze chociaz,ze TZ nie stanowił gratisu:evil_lol: Najwazniejsze,ze zrobiłas udana adopcje:razz: :roflt::roflt::roflt: Quote
Sayrel Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Kurcze nie wiem, ale warunkami adopcji jest kastracja - ani to w moim interesie, ani w jego;) I umowa adopcyjna mogla by przerosnac moje mozliwosci, bo tam cos pisze o dobrym traktowaniu;) Quote
bianka0 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jadę do lasu bez terierki walijskiej. Może to i lepiej bo ostatnio obserwuję dość często w tym miejscu tropy dużego basiora. Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Sayrel napisał(a):Kurcze nie wiem, ale warunkami adopcji jest kastracja - ani to w moim interesie, ani w jego;) I umowa adopcyjna mogla by przerosnac moje mozliwosci, bo tam cos pisze o dobrym traktowaniu;) Jak dla Ciebie możemy pomyśleć o małych uchybieniach w umowie:evil_lol: Quote
Sayrel Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 MaDi napisał(a):Jak dla Ciebie możemy pomyśleć o małych uchybieniach w umowie:evil_lol: A jak zaloze pseudohodowle:)) To co?:> Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 bianka0 napisał(a):Jadę do lasu bez terierki walijskiej. Może to i lepiej bo ostatnio obserwuję dość często w tym miejscu tropy dużego basiora. Uważaj lepiej na siebie. Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='Sayrel']A jak zaloze pseudohodowle:)) To co?:> Ja alimentów płacić nie będę:eviltong: Założyłam Radomskim suniom wątek, czy mam tam napisać,że "huskyadopcje" oferują DT dla jednej? I tak zanim do Was pojedzie trzeba ja jeszcze raz odrobaczyć i zaszczepić, więc trochę to jeszcze potrwa. http://www.dogomania.pl/threads/191667-Zag%C5%82odzone-dwie-suszki-husky-i-terierka Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Sayrel napisał(a):Hotel nie DT, ale owszem Jak zwał tak zwał ważne,że pomożecie. Quote
Asior Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Sayrel napisał(a):No szkoda. Moze bym sie skusila;) Nawet przyzylabym ta suke gratis:] MaDi napisał(a):Wiesz jak się postarasz to może uda mi się to załatwić:razz: Martynko, mam nadzieje, zę się podzielisz tym panem, co??? nie będziesz sknera.. niech i inny ktoś skorzysta :diabloti: Quote
Iljova Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witam wszystkie psiaki i inne zwierzaki :-). Jak tam noc minęła? Ze zdrowiem pieskow wszystko wporządku? A co z resztą zwierząt w tamtym miejscu, czy poprawiły się ich warunki? Czy wiadomo może cokolwiek o tych zaginionych pieskach? Miłego dnia życzę :-) Quote
MaDi Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Iljova napisał(a):Witam wszystkie psiaki i inne zwierzaki :-). Jak tam noc minęła? Ze zdrowiem pieskow wszystko wporządku? A co z resztą zwierząt w tamtym miejscu, czy poprawiły się ich warunki? Czy wiadomo może cokolwiek o tych zaginionych pieskach? Miłego dnia życzę :-) Nic nie wiadomo o psiakach,a co do innych zwierząt to czekamy z wizytą do końca miesiąca. Quote
Iljova Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Czekam niecierpliwie na wieści mam nadzieję że dobre. Quote
Sayrel Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Asior napisał(a):Martynko, mam nadzieje, zę się podzielisz tym panem, co??? nie będziesz sknera.. niech i inny ktoś skorzysta :diabloti: Ze w sensie z Toba?? :] Quote
Asior Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Sayrel napisał(a):Ze w sensie z Toba?? :] no raczeeej ;p Quote
plastelina Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Postarałam się dopisać wszystkie uwagi o psach na pierwszej stronie,jeśli coś pominęła to prosze o info. Quote
MaDi Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Ok, a ja zaraz wrzucę informację o wpłatach na konto fundacji. Quote
matrioszka2 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Może kilka grosików ... bardzo prosimy ... Quote
Recommended Posts