bico Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ta mała terierka, która jeśli dobrze rozumiem jest pod opieką MaDi, jest też fajna:) z dogo od takich właśnie terierków jest rita60, ona zna się na tej rasie:) Quote
rita60 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='bico']ta mała terierka, która jeśli dobrze rozumiem jest pod opieką MaDi, jest też fajna:) z dogo od takich właśnie terierków jest rita60, ona zna się na tej rasie:) Witam, Jagoda powiadomila mnie,ze jest nastepna terierkowa bida. Podajcie prosze dokladne dane do kontaktu,powrzucam ja na teriery i forum terierkowe. Czy sa jakies inne foty tej walijki ? Moze chociaz pare zdan jak sie zachowuje w stosunku do ludzi,psow,kotow:roll: Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 rita60 napisał(a):Witam, Jagoda powiadomila mnie,ze jest nastepna terierkowa bida. Podajcie prosze dokladne dane do kontaktu,powrzucam ja na teriery i forum terierkowe. Czy sa jakies inne foty tej walijki ? Moze chociaz pare zdan jak sie zachowuje w stosunku do ludzi,psow,kotow:roll: Kontakt telefoniczny do mnie 602228411. Sunia jest w Radomiu ja niestety nie mogę brać do siebie nowych psów. Zadzwonię do jej opiekunów i napiszę o niej coś więcej, wiem tylko tyle,że kocha ludzi i ma około4/5 lat. Quote
rita60 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 MaDi napisał(a):Kontakt telefoniczny do mnie 602228411. Sunia jest w Radomiu ja niestety nie mogę brać do siebie nowych psów. Zadzwonię do jej opiekunów i napiszę o niej coś więcej, wiem tylko tyle,że kocha ludzi i ma około4/5 lat. Dzieki MaDi, czekam na info. Czy ona ma jakies imie ? Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 rita60 napisał(a):Dzieki MaDi, czekam na info. Czy ona ma jakies imie ? Pewnie,że ma "Nutka" Quote
__Lara Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Iljova napisał(a):Patrząc na te cudowne tak wychudzone psiaki aż żal serce ściska! To smutne że są tak podli ludzie, którzy nie potrafią docenić zwierząt :-( brak słów na określenie takich istot! Dokładnie, brak słów... jak czyta się coraz więcej takich różnych przypadków to zaczyna się człowiek zastanawiać czy istnieją normalni ludzie :( Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 __Lara napisał(a):Dokładnie, brak słów... jak czyta się coraz więcej takich różnych przypadków to zaczyna się człowiek zastanawiać czy istnieją normalni ludzie :( Popatrz na siebie, na mnie, ludzi z tego forum i odpowiedz sobie na to pytanie.....na szczęście istnieją. Quote
Jagoda1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 rita60 napisał(a):Dzieki MaDi, czekam na info. Czy ona ma jakies imie ? Podzielimy się ogłoszeniami z "rita60" o Nutce. Zgłoszę się po info wieczorem.... Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Jagoda1 napisał(a):Podzielimy się ogłoszeniami z "rita60" o Nutce. Zgłoszę się po info wieczorem.... Dziękuję,że ją ogłaszacie. Quote
__Lara Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 MaDi napisał(a):Popatrz na siebie, na mnie, ludzi z tego forum i odpowiedz sobie na to pytanie.....na szczęście istnieją. Tak, tylko nas jest jednak nie tak dużo.... a tych zwyrodnialców coraz więcej... Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 __Lara napisał(a):Tak, tylko nas jest jednak nie tak dużo.... a tych zwyrodnialców coraz więcej... Wydaje mi się,że oni zawsze byli tylko nie istniały media organizacje i nie słyszało się o tym, one umierały w ciszy. Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Czy nie obrazicie się jeśli zdjęcia będą jutro? Osoba która miała je wykonać jest jeszcze poza domem i będzie je mogła zrobić /wysłać dopiero jutro. Quote
rita60 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 MaDi napisał(a):Czy nie obrazicie się jeśli zdjęcia będą jutro? Osoba która miała je wykonać jest jeszcze poza domem i będzie je mogła zrobić /wysłać dopiero jutro. No ja sie chyba obraze:razz:nie wiem tylko jak tam Jagoda:p OK,poczekamy. Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Sunia mix DON i mały kundelek Reksio nie zostały zabrane z tamtego miejsca( nie wiem czy już o tym pisałam, w razie co przypominam, nie było ich w dniu interwencji) Sunie husky Ruda i Sara przebywające w Radomiu zostały przez weterynarza ocenione na dużo młodsze poniżej 5 lat:crazyeye: Są przyjaźnie nastawione nie zaczepiają pierwsze psów, na warczenie psów które tam mieszkające potrafią odburknąć. Bardzo kontaktowe w stosunku do człowieka. Dosyć odważne niepłochliwe. Sunia terierka Nutka kocha ludzi psy ignoruje nie podchodzi nawet do nich. Jest troszkę przestraszona nagłych hałasów czy krzyków. Niestety nie sprawdzimy reakcji na koty, ale z tego co mówił ich poprzedni " opiekun" husky duszą kury( jak to ta rasa ma w zwyczaju i pewnie jeszcze z głodu) Terierka nie zwracała uwagi na kury i koty ale podobno obcego by zadusiła. Quote
funia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 zapraszam na watek suni Husky .http://www.dogomania.pl/threads/191576-Sunia-husky-szkieletor-!!!!?p=15257416#post15257416 Quote
Sayrel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Deklarowane finanse suki, ktora by miala trafic do nas do hotelu: rottka - 20zl Pelaodrudego-20zl Jamajka - jednorazowo 40zl Quote
MaDi Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Sayrel napisał(a):Deklarowane finanse suki, ktora by miala trafic do nas do hotelu: rottka - 20zl Pelaodrudego-20zl Jamajka - jednorazowo 40zl Dostałam dzisiaj zdjęcia suczek, prześlę Ci je na maila. Quote
Jagoda1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wczoraj wpłaciłam 150,- zł na konto Fundacji, prosze o przekazanie na haszczaczkę Punię u Funi. (100,- z, od "bianka0", ode mnie 50,-zł) Quote
MaDi Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Jagoda1 napisał(a):Wczoraj wpłaciłam 150,- zł na konto Fundacji, prosze o przekazanie na haszczaczkę Punię u Funi. (100,- z, od "bianka0", ode mnie 50,-zł) W porządku. Quote
Sayrel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Dla wszystkich osob chcacych oglaszac sare i ruda, ktora u nas dostala imie Kala prosze podawac namiary na mnie sayrel@o2.pl 503 758 133 Na dniach bede miec tekst do ogloszen i zmontowane zdjecia bez tego milego pana;) Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='Sayrel']Dla wszystkich osob chcacych oglaszac sare i ruda, ktora u nas dostala imie Kala prosze podawac namiary na mnie sayrel@o2.pl 503 758 133 Na dniach bede miec tekst do ogloszen i zmontowane zdjecia bez tego milego pana;) Zapomniałam dodać,że ten osobnik ze zdjęcia nie jest do adopcji:evil_lol: Zdjęcia były tak robione aby było widać jej wielkość. Quote
Jagoda1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='MaDi']Zapomniałam dodać,że ten osobnik ze zdjęcia nie jest do adopcji:evil_lol: Zdjęcia były tak robione aby było widać jej wielkość. Szkoda, bo z z taaaakim pakietem.....:evil_lol: Nutka http://allegro.pl/show_item.php?item=1206043737 Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='Jagoda1']Szkoda, bo z z taaaakim pakietem.....:evil_lol: Nutka http://allegro.pl/show_item.php?item=1206043737 Wtedy branie byłoby na 100%:evil_lol: Dziękuję za allegro:loveu: Quote
bianka0 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Jagoda1']Szkoda, bo z z taaaakim pakietem.....:evil_lol: Nutka http://allegro.pl/show_item.php?item=1206043737 Sama z chęcią bym ją adoptowała, byłaby świetnym towarzyszem do włóczenia się po lesie, bo moje jamniki to nie bardzo :shake: Po 5 - 10 km nóżki ich bolą. Quote
Recommended Posts