plastelina Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 a Punia pojechała już do domu?jaktam jej nowy właściciel? Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 plastelina napisał(a):a Punia pojechała już do domu?jaktam jej nowy właściciel? Ciotka, wczoraj z Punią na spacerze byłaś ;) Chyba dopiero wizyta po niedzieli jest. Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Słuchajcie, sytuacja finansowa szczeniąt jest bardzo zła - bardzo, bardzo prosimy o wsparcie finansowej dla Łosi! Dziś miała badania, w których nic nie wyszło - jakby była zupełnie zdrowa... A nadal ma biegunkę, wymiotuje, dziś jest bardzo apatyczna i nie z nią kontaktu... Dostaje kroplówki, leki. Ale potrzeba na to wszystko pieniędzy - bardzo prosimy o najmniejsze wpłaty! Sunia schudła z 6,5 kg do 5,8kg... Quote
MaDi Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Punia przeszła wielka przemianę odkąd trafiła do kliniki. Dom ma wizytę we wtorek, ale czeka nas jeszcze sterylka na która też nie ma deklaracji:shake: Dzisiaj rozmawiałam ze studentką zainteresowaną jej adopcją, poinformowała ją,że czeka na psine dom ale jeśli coś nie wypali to dam jej znać. Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 MaDi, a doszła wpłata ode mnie? Powinna już być... Quote
MaDi Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 ladySwallow napisał(a):MaDi, a doszła wpłata ode mnie? Powinna już być... Kiedy wysyłałaś? Nie mam wykazu z ostatnich kilku dni. Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 MaDi napisał(a):Kiedy wysyłałaś? Nie mam wykazu z ostatnich kilku dni. Nie pamiętam, środa albo czwartek chyba... Quote
MaDi Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 ladySwallow napisał(a):Nie pamiętam, środa albo czwartek chyba... To może jeszcze nie być, czekam na przesłanie wykazu, jak dostane to zaktualizuje wpłaty. Idę spać, dzisiejszy dzień mnie dobił. Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 MaDi napisał(a):To może jeszcze nie być, czekam na przesłanie wykazu, jak dostane to zaktualizuje wpłaty. Idę spać, dzisiejszy dzień mnie dobił. Nie dziwię Ci się... Jak coś, to jestem pod telefonem... Quote
MaDi Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Bardzo proszę o wsparcie na leczenia dropiatej Łosi. Quote
plastelina Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ojj no to ja coś źle zrozumiałam,że ten Pan ma w niedziele przyjechac.a czy nowy właściciel nie wsparłby finansowo jej sterylki? Quote
MaDi Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 plastelina napisał(a):ojj no to ja coś źle zrozumiałam,że ten Pan ma w niedziele przyjechac.a czy nowy właściciel nie wsparłby finansowo jej sterylki? Tez o tym myślałam, ale dom jeszcze nie miał nawet wizyty przedadopcyjnej(podobno ma być jutro). Łosia ma się troszkę lepiej,mam nadzieje,że kryzys już za nami. Quote
LadyS Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 MaDi, dostałaś może na maila ode mnie potwierdzenie przelewu? Doszła ta kasa? Quote
MaDi Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 ladySwallow napisał(a):MaDi, dostałaś może na maila ode mnie potwierdzenie przelewu? Doszła ta kasa? Potwierdzenie mam, kasa pewnie wiec doszła, mam wyciąg tylko do 20 wiec może Twoja wpłata się jeszcze nie załapała. W piątek będzie wiadomo co z adopcją Puni. Quote
MaDi Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Pysioo napisał(a):A co z Łosią? Zajrzyj na wątek szczeniaków;) Quote
plastelina Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 i do wpłat;)po psach chyba spory dług powstał? Quote
LadyS Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 plastelina napisał(a):i do wpłat;)po psach chyba spory dług powstał? Tak to jest, ten ma właścicieli, to trzeba lecieć do innych - tamte będą bezpieczne, to trzeba znów do innych... Ech... Napisz dramatyczny tytuł, że brak pieniędzy itd. Może założyłabyś np. jeden wątek LSOZu, na którym umieszczałabyś psiaki i linki? Quote
MaDi Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 ladySwallow napisał(a):Tak to jest, ten ma właścicieli, to trzeba lecieć do innych - tamte będą bezpieczne, to trzeba znów do innych... Ech... Napisz dramatyczny tytuł, że brak pieniędzy itd. Może założyłabyś np. jeden wątek LSOZu, na którym umieszczałabyś psiaki i linki? Założyłam już taki watek, może pomożesz mi go prowadzić? Nie daje rady dobrze wiecie,że sama zajmuje się tymi psami, a mam przecież 100 innych rzeczy na głowie. Quote
Recommended Posts