Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plastelina napisał(a):
a Punia pojechała już do domu?jaktam jej nowy właściciel?

Ciotka, wczoraj z Punią na spacerze byłaś ;) Chyba dopiero wizyta po niedzieli jest.

Posted

Słuchajcie, sytuacja finansowa szczeniąt jest bardzo zła - bardzo, bardzo prosimy o wsparcie finansowej dla Łosi! Dziś miała badania, w których nic nie wyszło - jakby była zupełnie zdrowa... A nadal ma biegunkę, wymiotuje, dziś jest bardzo apatyczna i nie z nią kontaktu... Dostaje kroplówki, leki. Ale potrzeba na to wszystko pieniędzy - bardzo prosimy o najmniejsze wpłaty! Sunia schudła z 6,5 kg do 5,8kg...

Posted

Punia przeszła wielka przemianę odkąd trafiła do kliniki.
Dom ma wizytę we wtorek, ale czeka nas jeszcze sterylka na która też nie ma deklaracji:shake:
Dzisiaj rozmawiałam ze studentką zainteresowaną jej adopcją, poinformowała ją,że czeka na psine dom ale jeśli coś nie wypali to dam jej znać.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Nie pamiętam, środa albo czwartek chyba...

To może jeszcze nie być, czekam na przesłanie wykazu, jak dostane to zaktualizuje wpłaty.
Idę spać, dzisiejszy dzień mnie dobił.

Posted

MaDi napisał(a):
To może jeszcze nie być, czekam na przesłanie wykazu, jak dostane to zaktualizuje wpłaty.
Idę spać, dzisiejszy dzień mnie dobił.

Nie dziwię Ci się... Jak coś, to jestem pod telefonem...

Posted

plastelina napisał(a):
ojj no to ja coś źle zrozumiałam,że ten Pan ma w niedziele przyjechac.a czy nowy właściciel nie wsparłby finansowo jej sterylki?

Tez o tym myślałam, ale dom jeszcze nie miał nawet wizyty przedadopcyjnej(podobno ma być jutro).
Łosia ma się troszkę lepiej,mam nadzieje,że kryzys już za nami.

Posted

ladySwallow napisał(a):
MaDi, dostałaś może na maila ode mnie potwierdzenie przelewu? Doszła ta kasa?

Potwierdzenie mam, kasa pewnie wiec doszła, mam wyciąg tylko do 20 wiec może Twoja wpłata się jeszcze nie załapała.
W piątek będzie wiadomo co z adopcją Puni.

Posted

plastelina napisał(a):
i do wpłat;)po psach chyba spory dług powstał?

Tak to jest, ten ma właścicieli, to trzeba lecieć do innych - tamte będą bezpieczne, to trzeba znów do innych... Ech... Napisz dramatyczny tytuł, że brak pieniędzy itd. Może założyłabyś np. jeden wątek LSOZu, na którym umieszczałabyś psiaki i linki?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Tak to jest, ten ma właścicieli, to trzeba lecieć do innych - tamte będą bezpieczne, to trzeba znów do innych... Ech... Napisz dramatyczny tytuł, że brak pieniędzy itd. Może założyłabyś np. jeden wątek LSOZu, na którym umieszczałabyś psiaki i linki?

Założyłam już taki watek, może pomożesz mi go prowadzić? Nie daje rady dobrze wiecie,że sama zajmuje się tymi psami, a mam przecież 100 innych rzeczy na głowie.