IVV Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 a pisalyscie do Soemy w sprawie sterylek ? Quote
MaDi Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='IVV']a pisalyscie do Soemy w sprawie sterylek ?[/QUOTE] Jedną z super opcji hotelu jest sterylizacja;) Quote
Sayrel Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Tylko p rzypominam, ze serwis HA bierze na utrzymanie jedna suke bo nie estesmy w stanie wziasc obu. Zwlaszcza, ze jutro do hotelu nam zjezdza niespodziewajka.. Quote
Iljova Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Oby wszystko poszło jak najlepiej. Żeby były domki takie już na zawsze pełne miłości. Quote
MaDi Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Sayrel']Tylko p rzypominam, ze serwis HA bierze na utrzymanie jedna suke bo nie estesmy w stanie wziasc obu. Zwlaszcza, ze jutro do hotelu nam zjezdza niespodziewajka..[/QUOTE] Wiem, wiem i pamiętam to i tak baaardzo dużo. Quote
MaDi Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Tak z ogólnych wieści Sara nadal w klinice, szukamy nadal DT lub DS, potrzebne są fundusze na opłacenie kliniki i zabranie ją do DT lub jakiegoś hoteliku. Terierka Nutka pokazuje w nowym domu swój charakterek ustawiając psiego rezydenta, mam nadzieję,że w porę się opamięta i nie zmarnuje szansy na DS. Pinczerka Pchełka znalazła nowy dom u znajomych Funi. Quote
Iljova Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Oby dla wszystkich skończyło się szczęśliwie we własnym kochającym domku :-) Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='MaDi']Tak z ogólnych wieści Sara nadal w klinice, szukamy nadal DT lub DS, potrzebne są fundusze na opłacenie kliniki i zabranie ją do DT lub jakiegoś hoteliku. [B]Terierka Nutka pokazuje w nowym domu swój charakterek ustawiając psiego rezydenta, mam nadzieję,że w porę się opamięta i nie zmarnuje szansy na DS.[/B] Pinczerka Pchełka znalazła nowy dom u znajomych Funi.[/QUOTE] A moze ktoś poradzi dt, jak postepować z Nutką? Teriery maja zdecydowane charaktery, wiem coś o tym. Ostatnia tymczasowiczka dała sie nam i moim psom we znaki, ale udało się ją okiełznać. Mieszka we wspaniałym domu z psem i tworzą udany duet. Quote
MaDi Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ona nic strasznego nie robi,ale ma zdecydowanie silniejszy charakter od foxteriera, który tam mieszka. Quote
MaDi Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Zapomniałam dodać,że wpłynęły kolejne pieniądze na psiaki postaram się jutro to zaktualizować. Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='MaDi']Ona nic strasznego nie robi,ale ma zdecydowanie silniejszy charakter od foxteriera, który tam mieszka.[/QUOTE] Może jest zazdrosna o nowy dom? Trzymam kciuki za nia, jeśli dt ma foksia, to na pewno da radę z Nutką. Quote
MaDi Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Maja foksia i to seniora,a Nutka myśli sobie,że jak jest dziewczyną to on będzie jej podwładnym:evil_lol: Quote
rita60 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='MaDi']Maja foksia i to seniora,a Nutka myśli sobie,że jak jest dziewczyną to on będzie jej podwładnym:evil_lol:[/QUOTE] Psia feministka:razz: Quote
Iljova Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='rita60']Psia feministka:razz:[/QUOTE] Na to wychodzi. :-) Quote
Sayrel Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ok na hotel moze jechac na szaro-biala. Mam pytanie i trzeba do szybko sprawdzic, czy te suki nie sa w ciazy? Quote
MaDi Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Sayrel']Ok na hotel moze jechac na szaro-biala. Mam pytanie i trzeba do szybko sprawdzic, czy te suki nie sa w ciazy?[/QUOTE] Tak jak Ci pisałam wizytę u weta mają we wtorek. Quote
MaDi Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Zrobiłam aktualizację wpłat i zmieniłam tytuł, może taki być? Quote
as_ko Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192257-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-35-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82-do-20.09-ZAPRASZAM!?p=15320039#post15320039[/url] Może ktoś tym psiakom wykupi pakiety :) na pewno im się przyda :D Quote
matrioszka2 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [B]MaDi[/B], tytuł doskonały.;) [B]As_ko[/B], ja zawsze powtarzam, że jesteś bardzo pracowitą Kobietą i zajmujesz się konkretami :lol:, a nie mieleniem jęzorem.:diabloti: Quote
as_ko Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='matrioszka2'][B]MaDi[/B], tytuł doskonały.;) [B]As_ko[/B], ja zawsze powtarzam, że jesteś bardzo pracowitą Kobietą i zajmujesz się konkretami :lol:, a nie mieleniem jęzorem.:diabloti:[/QUOTE] Staram się :oops: ale nie zawsze mi to wychodzi :roll: Madi napisz któremu psiakowi są teraz najbardziej potrzebne ogłoszenia, to zrobię mu pakiet gratis, żeby jakoś pomóc ;) Te ogłoszenia, które robiłam Bingo są jeszcze aktualne. Aaa...moja mama wycięła ostatnio artykuł z dziennika wschodniego :cool3: i jak się okazało później z tyłu było ogłoszenia Bingo, trochę ucięte od dołu, ale może uda mi się je jutro wrzucić na wątek :) Quote
MaDi Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='as_ko']Staram się :oops: ale nie zawsze mi to wychodzi :roll: Madi napisz któremu psiakowi są teraz najbardziej potrzebne ogłoszenia, to zrobię mu pakiet gratis, żeby jakoś pomóc ;) Te ogłoszenia, które robiłam Bingo są jeszcze aktualne. Aaa...moja mama wycięła ostatnio artykuł z dziennika wschodniego :cool3: i jak się okazało później z tyłu było ogłoszenia Bingo, trochę ucięte od dołu, ale może uda mi się je jutro wrzucić na wątek :)[/QUOTE] Asiu wrzuć ten artykuł koniecznie Bico bardzo mnie o niego prosi, a ja jeszcze go nie dostałam. Ogłoszenia jak i funduszy najbardziej potrzebuje Sara ONka. Wieeelkie dzięki za pomoc. Quote
alice midnight Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 czy jest jakas szansa na aktualne foty psiaków? sa mi potrzebne na bazarki i do zaproszen... Quote
matrioszka2 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Najświeższe to są ONki, najbardziej zagłodzonej.Tutaj, od postu 144: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191207-Czy-stare-sk%C3%B3ra-i-ko%C5%9Bci-nadaj%C4%85-si%C4%99-do-czegokolwiek-Zag%C5%82odzona-ON-ka/page15[/url] Quote
MaDi Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='alice midnight']czy jest jakas szansa na aktualne foty psiaków? sa mi potrzebne na bazarki i do zaproszen...[/QUOTE] Daj mi mi maila to wyślę zdjęcia suń husky które są w Radomiu. Najnowsze Onki są z wizyty mojej i Matrioszki. Bingunia mam tylko mmsa ale jeszcze bez opatrunku. Quote
Recommended Posts