bico Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 muzzy napisał(a):Dla mnie bomba :) Dzięki! Dziękuję. Cieszę się, że Ci się podoba, oby pomógł Bingo:) Quote
sosiczka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 1 alegratka 2 kupiepsa 3 e-gratka 4 neeon 5 kokosy 6 tlenek 7 szerlok 8 gumtree 9 kupsprzedaj 10 olx 11 eoferty 12 przygarnijzwierzaka 13 adopcjapsa 14 topogłoszenia 15 cafeanimal 16 wstawiaj.pl 17 świstek.pl 18 adin 19 i-bazar 20 4.pl 21 rozgłos 22 ćwirek 23 pajeczyna 24 animalia 25 petworld 26 giełdaogłoszeń 27 adopcja.org 28 ojej.pl 29 morusek-ktoś już dodał 30 petsy 31 giełda.bai Quote
Ajula Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 trzymam kciuki, żeby ogłoszenia okazały się skuteczne :) Quote
__Lara Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 MaDi napisał(a):Nic mi nie przyszło jaki jest mail? Pewnie fundacyjny? Tak, tak - ten podany w 1 poście. Cioteczki, wykupiłyście, ogłoszenia, a ja zrobiłam podobne za darmo:eviltong: Quote
MaDi Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Bico dziękuję, za piękny tekst. Super że ma tyle ogłoszeń. Z najnowszych wieści: Dzisiaj został zabrany z kliniki i jest na działce u znajomego, bardzo spodobał mu się kot i na odwrót:crazyeye: Jest dużo pewniejszy, biegał z radości jak mnie zobaczył:multi: Quote
bianka0 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Szczęściarz otwiera się szybciej niż pozostałe psiaki. Podarowaliście mu parę dni życia więcej w porównaniu do towarzyszy niedoli. Quote
__Lara Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 MaDi napisał(a):Bico dziękuję, za piękny tekst. Super że ma tyle ogłoszeń. Z najnowszych wieści: Dzisiaj został zabrany z kliniki i jest na działce u znajomego, bardzo spodobał mu się kot i na odwrót:crazyeye: Jest dużo pewniejszy, biegał z radości jak mnie zobaczył:multi: No to super, że znalazło się schronienie :D Quote
MaDi Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Tylko,że to tymczasowe schronienie:-( Quote
Lidan Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wprawdzie z banerkami teraz jakiś problem chyba jest skoro tylko 2 wchodzą :niewiem: ale zrobiłam bo niewiele więcej mogę. Straszne biedactwo :placz: Quote
bico Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 __Lara napisał(a): Cioteczki, wykupiłyście, ogłoszenia, a ja zrobiłam podobne za darmo:eviltong: Wiem _Lara, że robiłaś darmowe ogłoszenia, doceniam to:loveu::loveu::loveu: bo teraz nawet i o to czasem trudno. Wykupiłam pakiecik i napisałam tekst, bo to ze moje strony niewiele ale zawsze to lepsze niż bezczynność i bezsilność...:roll: Jak się ogłoszenie zdublują, to może Bingo więcej osób wypatrzy:cool3: Oby jak najszybciej do dobrego domku trafił... Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Lidan']Wprawdzie z banerkami teraz jakiś problem chyba jest skoro tylko 2 wchodzą :niewiem: ale zrobiłam bo niewiele więcej mogę. Straszne biedactwo :placz: Piękne są tylko że on już waży 4 kg, możesz to zmienić? Quote
sosiczka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 bico napisał(a):Wiem _Lara, że robiłaś darmowe ogłoszenia, doceniam to:loveu::loveu::loveu: bo teraz nawet i o to czasem trudno. Wykupiłam pakiecik i napisałam tekst, bo to ze moje strony niewiele ale zawsze to lepsze niż bezczynność i bezsilność...:roll: Jak się ogłoszenie zdublują, to może Bingo więcej osób wypatrzy:cool3: Oby jak najszybciej do dobrego domku trafił... :mad: toż przecież ja nic z tego nie mam, te 5 zł idzie i tak na pudelka:evil_lol: Więc fakt, faktem- robię je za darmo. Quote
matrioszka2 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 MaDi napisał(a):Piękne są tylko że on już waży 4 kg, możesz to zmienić? Może nie pisać wagi, ale "Kłębek nieszczęścia" albo "Garsteczka nieszczęścia".A że rośnie - ludzie dowiedzą się z wątku. Quote
__Lara Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 bico - rozumiem ;) fakt, więcej ogłoszeń = większa skuteczność ;) Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 matrioszka2 napisał(a):Może nie pisać wagi, ale "Kłębek nieszczęścia" albo "Garsteczka nieszczęścia".A że rośnie - ludzie dowiedzą się z wątku. Masz rację, bo później będzie wielki rozczarowanie, on już raczej nie urośnie po prostu wraca do prawidłowej wagi. Quote
bico Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 sosnowieckie schronisko napisał(a)::mad: toż przecież ja nic z tego nie mam, te 5 zł idzie i tak na pudelka:evil_lol: Więc fakt, faktem- robię je za darmo. ej, no przecież wiem, że kasiorka z ogłoszeń też idzie na psiaka w potrzebie:loveu::evil_lol::D Tak czy siak, jeszcze raz dzięki za szybkie zrobienie ogłoszeń dla Bingo!:multi: Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Wy też nie możecie dodać drugiego banerka? Chciałam dołączyć mikropsiaka najpierw ten większy i nie mogę ale ten malutki też odrzuca i podaje komunikat "Your signature cannot be longer than 1000 characters including BB code markup." Quote
as_ko Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='MaDi']Wy też nie możecie dodać drugiego banerka? Chciałam dołączyć mikropsiaka najpierw ten większy i nie mogę ale ten malutki też odrzuca i podaje komunikat "Your signature cannot be longer than 1000 characters including BB code markup." Ja też chciałam dodać i żadnego nie mogę, tym sposobem zostałam bez żadnego banerka :( Quote
Lidan Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 MaDi napisał(a):Piękne są tylko że on już waży 4 kg, możesz to zmienić? MaDi napisał(a):Masz rację, bo później będzie wielki rozczarowanie, on już raczej nie urośnie po prostu wraca do prawidłowej wagi. Chciałam zwrócić uwagę na to, że takie maleństwa też trzymane są na łańcuchach i na jego wychudzenie. matrioszka2 napisał(a):Może nie pisać wagi, ale "Kłębek nieszczęścia" albo "Garsteczka nieszczęścia".A że rośnie - ludzie dowiedzą się z wątku. Może później spróbuję nad tym popracować :hmmmm: Nie potrafię wstawiać większych tekstów do banerka tak, żeby było czytelnie :niewiem: Od tygodnia co najmniej jest problem z wstawianiem banerków dlatego ja swoich nie zmieniam (w sumie są aktualne) i pewnie za chwile będę jedną z niewielu osób na dogo, które mają 5 banerków w podpisie :-) Quote
MaDi Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Lidan napisał(a): Od tygodnia co najmniej jest problem z wstawianiem banerków dlatego ja swoich nie zmieniam (w sumie są aktualne) i pewnie za chwile będę jedną z niewielu osób na dogo, które mają 5 banerków w podpisie :-) Ty to masz szczęście;) Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Przypominam o maluszku który jest coraz dzielniejszy. Quote
as_ko Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Piesek coraz dzielniejszy i silniejszy, a przyszłych właścicieli coś nie widać :( Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 as_ko napisał(a):Piesek coraz dzielniejszy i silniejszy, a przyszłych właścicieli coś nie widać :( Ogólnie zastój z adopcjami, pod opieką fundacji jest wiele psów, ale jakoś telefon się nie urywa. Quote
Atomowka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Niestety to prawda, adopcje stoją a psiaków niestety nie ubywa Quote
Becia66 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 u nas też zastój mimo ogromu ogłoszeń i to często płatnych...:shake: Quote
Recommended Posts