Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='plastelina']mam nadzieję że na wszystkich wątkach których nie odwiedzałam przez miesiąc będą takie super wieści,powodzenia maluchu:)[/QUOTE]
Dobrze,że już jesteś, trochę się działo prześlę Ci zaraz PW z "moimi" wątkami.

Posted

Super przemiana, Tofik nabrał ciała :) Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będzie mógł startować w sumo w wadze lekko-ćwierć-koguciej :) Ale widać, że przemiana nastąpiła nie tylko w ciele, ale przede wszystkim w psychice. Aż miło popatrzeć :)

Posted

Wczoraj miałam okazję poznać Tofisia, bo ze swoim nowym państwem byli moimi gośćmi na kolacji :)
Gość jest niesamowity- zazdroszczę Oli takiego cudaka ;) W porównaniu z moim kachektykiem, Tofiś to cud malina.
Psiak był bardzo grzeczny, skromny i delikatny wobec psa, kota i wszystkich domowników. Wygłaskaliśmy się za wszystkie czasy i sioo zrobiliśmy pięknie na dworze :)
Tofik trafił do super domu! Strasznie fajnie, że Ola znalazła go w gazecie, bo i jej odmieni się teraz na pewno życie z takim wspaniałym przyjacielem.
Pies-genialny, żałuję tylko, że nie mieszka ze mną :P

Posted

Masza4 napisał(a):
Wczoraj miałam okazję poznać Tofisia, bo ze swoim nowym państwem byli moimi gośćmi na kolacji :)
Gość jest niesamowity- zazdroszczę Oli takiego cudaka ;) W porównaniu z moim kachektykiem, Tofiś to cud malina.
Psiak był bardzo grzeczny, skromny i delikatny wobec psa, kota i wszystkich domowników. Wygłaskaliśmy się za wszystkie czasy i sioo zrobiliśmy pięknie na dworze :)
Tofik trafił do super domu! Strasznie fajnie, że Ola znalazła go w gazecie, bo i jej odmieni się teraz na pewno życie z takim wspaniałym przyjacielem.
Pies-genialny, żałuję tylko, że nie mieszka ze mną :P

Psiak wspaniały, trzeba tylko uważać na jego nóżkę i nie forsować jej.
Czyli jak znajdę podobnego to pisać PW:evil_lol:?

Nikt go nie farbował wybarwił się i zgubił martwą sierść, jeszcze ma łupież, ale przy troskliwej opiece to tylko kwestia czasu.

• 1 month later...
Posted

Wszystkich wielbicieli Tofika zapraszam do czekoladowej koleżanki w wielkiej potrzebie :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/197689[/url]