MaDi Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Bingo już Tofiś wkrótce będzie już w w domu. Czekam tylko na decyzje doktora kiedy to nastąpi. Quote
plastelina Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 mam nadzieję że na wszystkich wątkach których nie odwiedzałam przez miesiąc będą takie super wieści,powodzenia maluchu:) Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='plastelina']mam nadzieję że na wszystkich wątkach których nie odwiedzałam przez miesiąc będą takie super wieści,powodzenia maluchu:)[/QUOTE] Dobrze,że już jesteś, trochę się działo prześlę Ci zaraz PW z "moimi" wątkami. Quote
Lidan Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Miło przeczytać, że małemu się udało :happy1: Quote
__Lara Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='MaDi']Bingo już Tofiś wkrótce będzie już w w domu. Czekam tylko na decyzje doktora kiedy to nastąpi.[/QUOTE] No to super :) Quote
kakadu Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 czyli jednak swiat sie nie konczy ;) to dobrze :) Quote
MaDi Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Tofiś będzie już dzisiaj w swoim najprawdziwszym domu:multi: Quote
beataczl Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 super wiesci !!! mam nadzieje ,ze sie uda dzis :smile::multi: Quote
MaDi Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Tofiś waży 8 kilogramów, w dniu odebrania 2,8 kg:shake: Koszt operacji wyniósł 300 zł. Quote
muzzy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Super przemiana, Tofik nabrał ciała :) Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będzie mógł startować w sumo w wadze lekko-ćwierć-koguciej :) Ale widać, że przemiana nastąpiła nie tylko w ciele, ale przede wszystkim w psychice. Aż miło popatrzeć :) Quote
as_ko Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dla mnie to 2 różne psy :-o Czy ktoś go może przefarbował? :lol::razz: Quote
Masza4 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wczoraj miałam okazję poznać Tofisia, bo ze swoim nowym państwem byli moimi gośćmi na kolacji :) Gość jest niesamowity- zazdroszczę Oli takiego cudaka ;) W porównaniu z moim kachektykiem, Tofiś to cud malina. Psiak był bardzo grzeczny, skromny i delikatny wobec psa, kota i wszystkich domowników. Wygłaskaliśmy się za wszystkie czasy i sioo zrobiliśmy pięknie na dworze :) Tofik trafił do super domu! Strasznie fajnie, że Ola znalazła go w gazecie, bo i jej odmieni się teraz na pewno życie z takim wspaniałym przyjacielem. Pies-genialny, żałuję tylko, że nie mieszka ze mną :P Quote
MaDi Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Masza4 napisał(a):Wczoraj miałam okazję poznać Tofisia, bo ze swoim nowym państwem byli moimi gośćmi na kolacji :) Gość jest niesamowity- zazdroszczę Oli takiego cudaka ;) W porównaniu z moim kachektykiem, Tofiś to cud malina. Psiak był bardzo grzeczny, skromny i delikatny wobec psa, kota i wszystkich domowników. Wygłaskaliśmy się za wszystkie czasy i sioo zrobiliśmy pięknie na dworze :) Tofik trafił do super domu! Strasznie fajnie, że Ola znalazła go w gazecie, bo i jej odmieni się teraz na pewno życie z takim wspaniałym przyjacielem. Pies-genialny, żałuję tylko, że nie mieszka ze mną :P Psiak wspaniały, trzeba tylko uważać na jego nóżkę i nie forsować jej. Czyli jak znajdę podobnego to pisać PW:evil_lol:? Nikt go nie farbował wybarwił się i zgubił martwą sierść, jeszcze ma łupież, ale przy troskliwej opiece to tylko kwestia czasu. Quote
plastelina Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 no proszę jaka zmiana:)super że psiak trafił do nowego domu:) Quote
MaDi Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jak na razie Tofiś spisuje się bardzo dobrze. Quote
Ajula Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 wyjątkowo urodziwy piesek :loveu: napatrzeć się nie mogę dajcie go koniecznie na metamorfozy Quote
MaDi Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Ajula napisał(a):wyjątkowo urodziwy piesek :loveu: napatrzeć się nie mogę dajcie go koniecznie na metamorfozy Podrzuć tu link. Quote
Ajula Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy Quote
MaDi Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='Ajula']http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy Dzięki wielkie. Quote
anusia_xd2 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzisiaj widzialam za duzo okrucienstwa teras to az zemnie lzy wyciekly:placz:.toz to malenstwo jeszcze !!!!!to jest chore tych ludzi tez powinno sie do lancuchow przykluc!!!!:angryy: Quote
Ajula Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Tofiś jest taki śliczny, że ciągle tu wchodzę napawać wzrok jego urodą :loveu: Quote
felka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 zabrzmi beznadziejnie górnolotnie.. ale dla takich chwil warto zyc! Quote
evel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Wszystkich wielbicieli Tofika zapraszam do czekoladowej koleżanki w wielkiej potrzebie :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/197689[/url] Quote
Recommended Posts