Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha, jeszcze nigdzie tego swojego spostrzeżenia nie ogłaszałam, ale zauważcie, jak niewiele osób zagląda na Przygarnę psa.Na Psy do adopcji nieraz siedzi po 120 osób, a w tym samym czasie przeglądających podforum , gdzie ludzie chcą przygarnąć psa -2 osoby !
Dlatego apeluję :[SIZE="5"]ludzie zaglądajcie i umieszczajcie psy na PRZYGARNĘ PSA !!!

Posted

eeech...ja w poniedziałek piszę "żebry" do Redakcji Dziennika Wschodniego, o umieszczenie w tej gazecie ogłoszenia dla Bingo...może to coś pomoże...:roll:

Posted

bico napisał(a):
eeech...ja w poniedziałek piszę "żebry" do Redakcji Dziennika Wschodniego, o umieszczenie w tej gazecie ogłoszenia dla Bingo...może to coś pomoże...:roll:

Oby, a co z ogłoszeniem Sojki?

Posted

MaDi napisał(a):
Oby, a co z ogłoszeniem Sojki?

ogłoszenie Sojki już było w Dzienniku Wschodnim, nie ukazało się natomiast w Kurierze Lubelskim, bo ciągle nie ma na nie miejsca:(

a o ogłoszenie Bingo piszę właśnie do Dziennika Wschodniego.

Posted

basia0607 napisał(a):
Myślałam, że tylko na Warmii i Mazurach mamy takie widoki jak ten z wątku. Nasze gazety nigdy nam nie odmówiły pomocy u Was to skandal.Pozdrawiam.

Basiu byłas może w tamtym roku na szkoleniu w Serocku?

Posted

basia0607 napisał(a):
Myślałam, że tylko na Warmii i Mazurach mamy takie widoki jak ten z wątku. Nasze gazety nigdy nam nie odmówiły pomocy u Was to skandal.Pozdrawiam.

u nas tylko Dziennik Wschodni nigdy nie odmawia:)
Kurier Lubelski ogłoszenia daje, ale trzeba długo żebrać i się dopominać, pilnować, pytać, poganiać...głupio się wtedy czuję...jak natrętny, nawiedzony pasożyt:oops::-(
Moje Miasto Lublin psiaki ogłaszało parę razy, a teraz nawet na kilkukrotne maile nie odpisuję i tyle...:shake::mad:
Gazeta Wyborcza, lokalna redakcja, nawet nie chce słyszeć o darmowych ogłoszeniach dla psów w potrzebie...:-o:-(:shake:

I totalny brak odzewu jest także z pism typowo psich - "Mój Pies" i "Mój Kochany Pies"...:-(:-(
Nie zawiódł natomiast "Przyjaciel Pies":lol:

...jak widać, ja już mam "ranking" i doświadczenie z prawie każdą gazetą:crazyeye::evil_lol::D:D

Posted

bico napisał(a):
u nas tylko Dziennik Wschodni nigdy nie odmawia:)
Kurier Lubelski ogłoszenia daje, ale trzeba długo żebrać i się dopominać, pilnować, pytać, poganiać...głupio się wtedy czuję...jak natrętny, nawiedzony pasożyt:oops::-(
Moje Miasto Lublin psiaki ogłaszało parę razy, a teraz nawet na kilkukrotne maile nie odpisuję i tyle...:shake::mad:
Gazeta Wyborcza, lokalna redakcja, nawet nie chce słyszeć o darmowych ogłoszeniach dla psów w potrzebie...:-o:-(:shake:

I totalny brak odzewu jest także z pism typowo psich - "Mój Pies" i "Mój Kochany Pies"...:-(:-(
Nie zawiódł natomiast "Przyjaciel Pies":lol:

...jak widać, ja już mam "ranking" i doświadczenie z prawie każdą gazetą:crazyeye::evil_lol::D:D

Dobrze wiedzieć. Bardzo dobrze.

Posted

Tak to już jest biznes jest biznes, tylko czasami można liczyć na darmowe ogłoszenie.
Bingo jest kochanym psem za jego jedyny minus uważam to iż jest nie nauczony zachowywać czystości, niestety ja nie mogę poświęcić mu tyle czasu aby to poćwiczyć.
Wczoraj dzwoniła w jego sprawie Pani z Gdańska, szuka malutkiego psa nie całkiem szczeniaczka(takiego do roku) mieszka w bloku, pracuje ma dwoje dzieci jedno 7 lat drugie troszkę młodsze, powiedziałam,że oddzwonię jak znajdę dla niej jakiegoś psiaka najlepiej z DT. Może znacie jakąś bidę lub kogoś kto może coś wiedzieć?

Posted

MaDi napisał(a):
Tak to już jest biznes jest biznes, tylko czasami można liczyć na darmowe ogłoszenie.
Bingo jest kochanym psem za jego jedyny minus uważam to iż jest nie nauczony zachowywać czystości, niestety ja nie mogę poświęcić mu tyle czasu aby to poćwiczyć.
Wczoraj dzwoniła w jego sprawie Pani z Gdańska, szuka malutkiego psa nie całkiem szczeniaczka(takiego do roku) mieszka w bloku, pracuje ma dwoje dzieci jedno 7 lat drugie troszkę młodsze, powiedziałam,że oddzwonię jak znajdę dla niej jakiegoś psiaka najlepiej z DT. Może znacie jakąś bidę lub kogoś kto może coś wiedzieć?

A pinczerki Zuzi nie znasz ? :)

Posted

MaDi napisał(a):

Tak, moja wypowiedź dotyczył jedynie darmowych ogłoszeń dla bezdomniaków...ale...:razz:
"Mój Pies" czy "Mój Kochany Pies" - z redakcji nie odpowiedziano nawet na zapytanie o cenę i warunki do ogłoszenia płatnego:mad:

Posted

hopaj mordziaczku do góry! :( jak to jest, e tyle szczenialków znajduje domki a on taki liczny i nic :(:(:(
gdzie on teraz jest? na tej działce czy w altance? dobrze zrozumiałam? i jak się ma? bardzo martwi mnie los tego psiaka