Igiełka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Jest śliczny tylko taki chudziutki. Ale będzie dobrze. :lol: Quote
muzzy Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 www.psifotograf.com - zapraszam do obejrzenia garstki zdjęć Bingo. Jutro postaram się wrzucić trochę na wątek. Quote
Ajula Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='muzzy']www.psifotograf.com - zapraszam do obejrzenia garstki zdjęć Bingo. . Muzzy jesteś mistrzem psiej fotografii :loveu: a ten mały rudzielec jest PRZEPIĘKNY !!! tylko czy to na pewno jest pies? bo ja w nim widzę kilka zwierzątek :-o i te oczyska mają taki niesamowity kolor :crazyeye: Quote
muzzy Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ajula napisał(a):tylko czy to na pewno jest pies? bo ja w nim widzę kilka zwierzątek Zdecydowanie psowaty :) A propos zwierzątek, to na wieczornym spacerku z Dropkiem wyszedł do nas lis! Na szczęście Drop go nie widział, bo ganiał z innymi psiakami, a lis zamiast uciec w krzaki, to się przyglądał jak się psy ganiają z odległości kilkudziesięciu metrów! Pewnie zazdrościł dobrej zabawy :) Mam nadzieję, że zdjęcia pomogą Bingo znaleźć dom. Quote
Ajula Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 muzzy napisał(a): a lis zamiast uciec w krzaki, to się przyglądał jak się psy ganiają z odległości kilkudziesięciu metrów! Pewnie zazdrościł dobrej zabawy :) albo chory na wściekliznę :roll: Twoje fotki na pewno pomogą maluchowi, Ty przynosisz szczęście psiakom ;) aaaaa trochę się spóźniłam z propozycją imienia, ale jak dla mnie to on powinien nazywać się KAJKO :) Quote
__Lara Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Piękne zdjęcia, postaram się jutro o ogłoszenia ;) Quote
beataczl Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 fotki super, takie profesjonalne.. do ogloszen najlepsze a maluszek jest sliczny Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 kurcze, jaki to piękny i fajny psiak!:crazyeye::loveu: taki maluszek!:loveu: A foty Muzzego, jak zwykle zresztą, do ogłoszeń idealne:multi: Jutro zamawiam dla niego ogłoszenia na bazarku, bo mnie dogo dziś tak muli, że....:mad: Quote
matrioszka2 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ajula napisał(a): aaaaa trochę się spóźniłam z propozycją imienia, ale jak dla mnie to on powinien nazywać się KAJKO :) KAJKO jest fajne.Takie mięciutkie.I bardzo do malucha pasuje. Ja jestem "za".:razz: Quote
muzzy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 matrioszka2 napisał(a):KAJKO jest fajne.Takie mięciutkie.I bardzo do malucha pasuje. Ja jestem "za".:razz: Hmmm, może faktycznie Kajko pasuje lepiej, Bingo jak dla mnie to chyba bardziej by do większego psiaka pasowało, choć do bohatera tego wątku jakoś tak mi też podpasowało. Ale po rozważeniu wszystkich 'za' i 'przeciw' chyba wybrałbym Kajko :) Quote
plastelina Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://w691.wrzuta.pl/film/7euR5xni7eo/p8160350_xvid tutaj drugi filmik Quote
Igiełka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Piękny psiak i fotki- pełen profesjonalizm. :lol::lol: Quote
muzzy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Zgodnie z prośbą MaDi wrzucam zdjęcia również na wątek: Quote
muzzy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wszystkie zdjęcia przez kilka najbliższych dni będą do pobrania tutaj: http://muzzy.strony.nplay.pl/Bingo.zip Quote
MaDi Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Dziękuje muzzy:loveu: Byłam dzisiaj w klinice i zapytali mnie kiedy go zabiorę:shake: Wiedziałam,że to nie hotel,ale jakoś tak strasznie szybko leci ten czas:-( Może macie jakiś pomysł na DT? Dziękuję wszystkim osobom które będą ogłaszały psiaka. A może zrobić bazarek, na którym zrobimy konkurs na imię? Było już coś takiego? Quote
MaDi Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='plastelina']http://w691.wrzuta.pl/film/7euR5xni7eo/p8160350_xvid tutaj drugi filmik :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Igiełka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Już Jestem rzeczywiście ten czas szybko leci- biedaczek. Quote
MaDi Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Dzisiaj mija tydzień jego pobytu w klinice. Quote
Ajula Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 MaDi napisał(a): A może zrobić bazarek, na którym zrobimy konkurs na imię? Było już coś takiego? jak było to będzie jeszcze raz ;) zrobimy konkurs albo licytację kto zrobi? Quote
Recommended Posts