Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
Oki, dzięki za szczegółowe info:) Czekam tylko na foty Muzzego i podaję dane maluszka do ogłoszeń na bazarku:)

Super:multi::multi::multi:

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
As_ko nazwała go roboczo Bingo, ja lepszych pomysłów nie mam. Myślałam na samym początku o Orzeszku ale to chyba za długie?

Bingo jest ok:happy1: tak zapiszę w ogłoszeniach:)

Posted

Tak patrzę na te zdjęcia i nie moge uwierzyc, ze on taki malutki bo wygląda na całkiem większego ale chudzina straszna.
Takie młodziutkie i już musiało sie zmierzyć z głupotą ludzka i okrucienstwem bo jak nazwać ewidentne zagłodzenie.
Będe zaglądac do ciebie maluszku.

Posted

Becia66 napisał(a):
Tak patrzę na te zdjęcia i nie moge uwierzyc, ze on taki malutki bo wygląda na całkiem większego ale chudzina straszna.
Takie młodziutkie i już musiało sie zmierzyć z głupotą ludzka i okrucienstwem bo jak nazwać ewidentne zagłodzenie.
Będe zaglądac do ciebie maluszku.

Ludzkie okrucieństwo nie zna granic, on jest naprawdę malutki, mam nadzieję,że zdjęcia od muzzego to odzwierciedlą, bo zrobił mu foty u mnie na rękach

Myślę,że można jeszcze pomyśleć nad jego imieniem, ono musi być delikatne, aby pasowało do takiej kruszynki. I tak trzeba go wołać zdrobniale bo się boi. Zapomniałam przeprosić wszystkich którzy oglądali filmik za bliżej nie określone kosmiczne dźwięki, ale próbowałam za wszelką cenę nawiązać z nim kontakt.

Posted

MaDi napisał(a):

Myślę,że można jeszcze pomyśleć nad jego imieniem, ono musi być delikatne, aby pasowało do takiej kruszynki. I tak trzeba go wołać zdrobniale bo się boi. .

to szukamy cos delikatnego np. Buziak, Munio, Bobi....

Posted

MaDi były dwa filmiki, nie wiem czemu jeden mi się nie wkleił tak samo na zmianę znikają i pojawiają się 2 zdjęcia na pierwszej stronie a z resztą jest oki. po południu jeszcze raz wrzucę drugi filmik.a dźwięki całkiem normalne:)

Posted

Według mnie imię Bingo pasuje bardzo dobrze :) A psiak jest przesympatyczny, szybko się do mnie przekonał i nie bał się podchodzić. Mówię Wam, Bingo jest naprawdę super :) A zdjęcia, jeśli nic niespodziewanego nie wyskoczy, będą dzisiaj wieczorem.

Posted

muzzy napisał(a):
Według mnie imię Bingo pasuje bardzo dobrze :) A psiak jest przesympatyczny, szybko się do mnie przekonał i nie bał się podchodzić. Mówię Wam, Bingo jest naprawdę super :) A zdjęcia, jeśli nic niespodziewanego nie wyskoczy, będą dzisiaj wieczorem.

w sprawie imienia Bingo, w pełni zgadzam się z przedmówcą:cool3:

Dziękujemy Muzzy za fotki i pomoc!:loveu::loveu::loveu:

Posted

MaDi napisał(a):

Myślę,że można jeszcze pomyśleć nad jego imieniem, ono musi być delikatne, aby pasowało do takiej kruszynki.

zasugerowałam się tym, że ma być delikatne i pasować do kruszynki, a Bingo to bardziej ,,wystrzałowe'' i energetyczne.:diabloti:

Posted

No to niech już zostanie Bingo ja i tak już go próbowałam wołać Binguś. Zresztą mam w domu Dingo więc Bingo jak najbardziej mi podpasował:evil_lol: