MaDi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 bico napisał(a):Oki, dzięki za szczegółowe info:) Czekam tylko na foty Muzzego i podaję dane maluszka do ogłoszeń na bazarku:) Super:multi::multi::multi: Quote
Ajula Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 pozdrowienia dla małego słoneczka :loveu: ma już jakieś imię? Quote
MaDi Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 As_ko nazwała go roboczo Bingo, ja lepszych pomysłów nie mam. Myślałam na samym początku o Orzeszku ale to chyba za długie? Quote
bico Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 MaDi napisał(a):As_ko nazwała go roboczo Bingo, ja lepszych pomysłów nie mam. Myślałam na samym początku o Orzeszku ale to chyba za długie? Bingo jest ok:happy1: tak zapiszę w ogłoszeniach:) Quote
Atomowka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Bingo? Hymm fajne imię ale takie.... zwyczajne. Może wymyślimy coś oryginalniejszego? Quote
matrioszka2 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No to dawaj ...:cool3: Ja mam pustkę:roll: Może stąd ? http://www.psy.elk.pl/imionapsow/ A może Groszek ? Quote
Atomowka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Teraz tylko przychodzi mi do głowy Elvis, Fryc, Fuks, Keks, Niko , Nugat albo z zakochanego kundla Hultaj. Quote
elinka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A może Al? http://www.youtube.com/watch?v=jqrKejQTynk Quote
Becia66 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Tak patrzę na te zdjęcia i nie moge uwierzyc, ze on taki malutki bo wygląda na całkiem większego ale chudzina straszna. Takie młodziutkie i już musiało sie zmierzyć z głupotą ludzka i okrucienstwem bo jak nazwać ewidentne zagłodzenie. Będe zaglądac do ciebie maluszku. Quote
MaDi Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 __Lara napisał(a):Gdzie są foty? :) Na pierwszej stronie, nowe będą pewnie w piątek. Quote
MaDi Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Becia66 napisał(a):Tak patrzę na te zdjęcia i nie moge uwierzyc, ze on taki malutki bo wygląda na całkiem większego ale chudzina straszna. Takie młodziutkie i już musiało sie zmierzyć z głupotą ludzka i okrucienstwem bo jak nazwać ewidentne zagłodzenie. Będe zaglądac do ciebie maluszku. Ludzkie okrucieństwo nie zna granic, on jest naprawdę malutki, mam nadzieję,że zdjęcia od muzzego to odzwierciedlą, bo zrobił mu foty u mnie na rękach Myślę,że można jeszcze pomyśleć nad jego imieniem, ono musi być delikatne, aby pasowało do takiej kruszynki. I tak trzeba go wołać zdrobniale bo się boi. Zapomniałam przeprosić wszystkich którzy oglądali filmik za bliżej nie określone kosmiczne dźwięki, ale próbowałam za wszelką cenę nawiązać z nim kontakt. Quote
Becia66 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 MaDi napisał(a): Myślę,że można jeszcze pomyśleć nad jego imieniem, ono musi być delikatne, aby pasowało do takiej kruszynki. I tak trzeba go wołać zdrobniale bo się boi. . to szukamy cos delikatnego np. Buziak, Munio, Bobi.... Quote
plastelina Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 MaDi były dwa filmiki, nie wiem czemu jeden mi się nie wkleił tak samo na zmianę znikają i pojawiają się 2 zdjęcia na pierwszej stronie a z resztą jest oki. po południu jeszcze raz wrzucę drugi filmik.a dźwięki całkiem normalne:) Quote
muzzy Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Według mnie imię Bingo pasuje bardzo dobrze :) A psiak jest przesympatyczny, szybko się do mnie przekonał i nie bał się podchodzić. Mówię Wam, Bingo jest naprawdę super :) A zdjęcia, jeśli nic niespodziewanego nie wyskoczy, będą dzisiaj wieczorem. Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 muzzy napisał(a):Według mnie imię Bingo pasuje bardzo dobrze :) A psiak jest przesympatyczny, szybko się do mnie przekonał i nie bał się podchodzić. Mówię Wam, Bingo jest naprawdę super :) A zdjęcia, jeśli nic niespodziewanego nie wyskoczy, będą dzisiaj wieczorem. w sprawie imienia Bingo, w pełni zgadzam się z przedmówcą:cool3: Dziękujemy Muzzy za fotki i pomoc!:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 MaDi napisał(a): Myślę,że można jeszcze pomyśleć nad jego imieniem, ono musi być delikatne, aby pasowało do takiej kruszynki. zasugerowałam się tym, że ma być delikatne i pasować do kruszynki, a Bingo to bardziej ,,wystrzałowe'' i energetyczne.:diabloti: Quote
MaDi Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 No to niech już zostanie Bingo ja i tak już go próbowałam wołać Binguś. Zresztą mam w domu Dingo więc Bingo jak najbardziej mi podpasował:evil_lol: Quote
MaDi Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Na tym zdjęciu wygląda jak surykatka:evil_lol: Quote
Recommended Posts