Cyraneczka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gratulacje dla Muminka!!! :multi::multi::multi:
Gosia & c.o. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A od dziś Multi BIS.Ch.Es.Gib.Pl.,Jr.WW.,Jr.Ch.Pl.Hu.Sk. Winterfrost's PEGASO do swojej kolekcji dołożył zaszczytny tytuł INTERCHAMPIONA!!!! :loveu::loveu::loveu:
Asiaczek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Uuuuuuu, Ewa stawia! Brawo Mumin!!!:loveu: Pzdr.
Martynaaaa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Pani Ewo w takim razie wielkie gratulacje [SIZE=3]dla pani i Muminka oczywiście :loveu:
NigdyNigdy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']A od dziś Multi BIS.Ch.Es.Gib.Pl.,Jr.WW.,Jr.Ch.Pl.Hu.Sk. Winterfrost's PEGASO do swojej kolekcji dołożył zaszczytny tytuł INTERCHAMPIONA!!!! :loveu::loveu::loveu: PIĘKNIE! :klacz: Gratulacje szczególne, bo i szczególną sympatią darzę tego młodzieńca :Rose:
Florka_xyz Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 BRAWO Ewa i Muminek :multi::multi::multi::multi::multi:Super;););)
jolka11 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Wielkie brawa dla doskonałego duetu :multi::multi::multi:
jolka11 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja przed chwilą wróciłam z Ceskich Budejovic nie mogę się pochwalić tak wielkimi osiągnięciami ale co tam ... HESPEROS Sądeckie Pieszczochy - klasa pośrednia lokata 1 ,CAC i CACIB :loveu::lol: FAMA Sądeckie Pieszczochy - klasa otwarta lokata 1 CAC i res.CACIB :loveu: dzisiaj z naszej trójki wyłamał się tylko Szejkin :p -lokata 2 ,res CAC
galadria Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gratulacje dla wszystkich ,którzy dzielnie walczyli za granicami naszego kraju. I jak widac po rezultatach - jak zwykle daliście rade :loveu:
Kida Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No tak.. :) brawa dla świeżo upieczonego Interka :multi::multi::multi: i gratulacje dla ślicznych Sądeckich Pieszczoszek :loveu:
NigdyNigdy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jolka11 napisał(a):Ja przed chwilą wróciłam z Ceskich Budejovic nie mogę się pochwalić tak wielkimi osiągnięciami ale co tam ... Jolu, to naprawdę świetne wyniki! :multi: Trzeba pochwalić, bo inaczej Wasz sukces zginie gdzieś pod tytanen w postaci Muminkowego Interchampionatu, a przecież każdy taki tytuł składa się z pojedyńczych punktów, które dziś właśnie zdobyliście ;) CACIB i rezerwa- tylko pozazdrościć. Gratulacje! :loveu:
piotrjan Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 NigdyNigdy napisał(a):Jolu, to naprawdę świetne wyniki! :multi: Jolu , wielkie gratki !!! :loveu::multi::loveu:
piotrjan Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Muminkowi sto kosteczek , bo to piękny jest pieseczek . :p ( taki wierszyk od Zorki dla Muminka , bo to jednak jest rodzinka ) :cool1:
Nitor-Nivalis Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dziekujemy wszystkim ogromnie za gratulacje :) Mielismy super weekend w przeslicznej czesci Hiszpanii w pieknym gorzystym miasteczku w stadninie koni, naprawde bardzo mi sie podobalo. Nasz plan minimum wyrobilismy z ogromna nawiazka. I tak Winterfrost´s Pegaso - Muminek Oviedo CAC 1 ex, Best Male, BOB, BOG Oviedo CACIB 1 ex, CACIB, Best Male - :loveu:ukonczony Interchampionat :loveu: W niedziele sie nie popisalismy jasnie Pan Mumin byl bardziej zainteresowany omiajaniem obsikanych miejsc na ringu, i suczka ktora biegala za nim, i mimo ze sedziemu bardzo sie Minio spdobal i sporo nas po ringu "ciagal" to Muminek mial co innego w glowie :eviltong: No dobrze teraz staweczka, nie jakas imponujaca ale pare psiakow bylo mam tez foteczki, jaks ie uda to wstawie dzisiaj. OVIEDO CAC males puppy class 1. Legend Continues BABY BLACK SEA (Legend Continues Baby Coffe and Tea - Legend Continues Baby Sofistication) Open class ex 1, CAC. Gruyangaz ATMANDO JALEO ( Chrisdon Distant Thunder - FreeSpirit Arangaz de Lukatan) champion class ex 1, Best Male, BOB, BOG Winterfrost´s PEGASO (Dennis De Garcimen - CH. Winterfrost´s Amber Ice) ex 2. SIMBA Del karraces (Dharman De Garcimen - Priscila del Karraces) females puppy class 1. Best Puppy in Breed, YTSEJAM Del Karraces (Highlander Double Down -. Abby dos Compos de Rahina) 2. Legend Continues BABY CHERALD SEA (Legend Continues Baby Coffe and Tea - Legend Continues Baby Sofistication) junior 1, Best Junior, Ayukas Crystal Efect ( Highlander Double Down- Ayucas Almost Unreal) open ex 1, CAC Oumiak´s BAHIA OASIS (Black Oak The Perfect Storm - Oumiaks Oasis Shadrin) champion ex. 1 Best Female ABBY Dos Compos De Rahina ( Allidans Dardian Turn The Page - Dardians Chabius At Blueridge) OVIEDO CACIB males junior SERPICO De Ciukci - vg 1 Open class ex 1, CAC. Gruyangaz ATMANDO JALEO ( Chrisdon Distant Thunder - FreeSpirit Arangaz de Lukatan) vg 2 SIOUX De ciukci ( Karnovanda Ricochet Bains Northern Kittenotnkeys) champion class ex 1, Best Male,CACIB Winterfrost´s PEGASO (Dennis De Garcimen - CH. Winterfrost´s Amber Ice) ex 2. res. CACIB SIMBA Del karraces (Dharman De Garcimen - Priscila del Karraces) females puppy class 1. YTSEJAM Del Karraces (Highlander Double Down -. Abby dos Compos de Rahina) junior 1, Best Junior, Ayukas Crystal Efect ( Highlander Double Down- Ayucas Almost Unreal) open ex 1, CAC Oumiak´s BAHIA OASIS (Black Oak The Perfect Storm - Oumiaks Oasis Shadrin) champion ex. 1 Best Female, CACIB, BOB, II BOG ABBY Dos Compos De Rahina ( Allidans Dardian Turn The Page - Dardians Chabius At Blueridge)
Cyraneczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 BRAWA DLA MUMINKA!!! Wygrywanie na Hiszpańskich wystawach uważam za wyczyn i chylę czoła!
Savannah Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='wojte_k']Oviedo (Hiszpania) - wystawa krajowa: MultiCh. Winterfrost's Pegaso - 1exc, Best Male, BOB, BOG WIELKIE, PRZEOGROMNE, PRZEWIELGACHNE GRATULACJE !!! :multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo ale to bardzo się cieszę !!!:multi::multi: BRAWO MUMINEK, BRAWO EWA !!!!!! :loveu::loveu: [quote name='jolka11']Ja przed chwilą wróciłam z Ceskich Budejovic nie mogę się pochwalić tak wielkimi osiągnięciami ale co tam ... HESPEROS Sądeckie Pieszczochy - klasa pośrednia lokata 1 ,CAC i CACIB :loveu::lol: FAMA Sądeckie Pieszczochy - klasa otwarta lokata 1 CAC i res.CACIB :loveu: dzisiaj z naszej trójki wyłamał się tylko Szejkin :p -lokata 2 ,res CAC WIELKIE GRATULACJE DLA MINI, FAMKI, SZEJKA I MARIOLKI !!!!:loveu::loveu: BRAWO !!!:multi::multi: [SIZE=3]Moi faworyci, jak zwykle nie zawiedli!! :loveu: Ja wróciłam z Ruminii, z 2 nowymi Ch.Rumunii, Interchampionem, 2xBOB, oraz pięknie wywalczonym BOGiem z wspaniałym Asiaczkowym Dżezikiem :loveu: Za chwilkę wrzuce staweczkę oraz wyniki z Satu Mare, niestety nie miałam aparatu, więc fotek nie będzie :roll:
Savannah Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No to obiecana staweczka oraz wyniki :) Stawka w oba dni taka sama, z tym, że zmieniali się zwycięzcy:evil_lol: Ogólnie poziom psów, nie był zły, bardzo mi się podobała suńka z klasy szczeniąt, która też coś na BISie ugrała. Szkoda tylko, że wybór sędziego na BOG w drugi dzień nietrafiony, ponieważ oba lokatowe miejsca (w Rumunii są tylko dwa miejsca na finałach) wygrywały same rumuńskie psy, obcokrajowcy nie mieli szans przebicia:roll: Sama wystawa na terenie jakiegoś boiska, przy basenach. W pierwszy dzień przeżyliśmy ulewe (poczułam to zwłaszcza na BOG i BIS :diabloti:), a na drugi dzień pogoda majówkowa, słoneczko, 30 stopni, szkoda tylko, że po pierwszym dniu zostało takie bagno, że chcąc się dostać do ringu trzeba było zostawić na ubraniu trochę błotka :evil_lol: I dzień Cristan Stefanescu (RO, przewodniczący ZK w Rumunii) PSY Kl.mł MANHATTAN Yukon Tanana - CAJC (zatuczony, krótkonożny biały pies) kl.pośrednia A HAPPY DAY of Silverlight - CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 2 kl.otwarta CINNAR Yukon Tanana - CAC, res.CACIB SUKI kl.szczeniąt DEJA VU of Silverlight - NSZwR, BIS Puppy 2 (bardzo fajnie zapowiadająca się suńka) kl.mł ART FLOWER Yukon Tanana - ex.2 MAGIC DREAM of Wolf Point - CAJC, NJwR kl.otwarta TALISMAN of Silverlight - CAC, CACIB, BOS -------------------------------------------------------------------- SATU MARE CACIB Rumunia 20.04.2008 II dzień Roberto Schill (RO) PSY Kl.mł MANHATTAN Yukon Tanana - CAJC kl.pośrednia A HAPPY DAY of Silverlight - CAC, CACIB, BOS kl.otwarta CINNAR Yukon Tanana - CAC, res.CACIB SUKI kl.szczeniąt DEJA VU of Silverlight - NSZwR kl.mł ART FLOWER Yukon Tanana - ex.2 MAGIC DREAM of Wolf Point - CAJC, NJwR kl.otwarta TALISMAN of Silverlight - CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG 2 (suka kompletnie nie w kondycji wystawowej, no ale "ulubienica" sędziego:roll:)
Cyraneczka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Strasznie monotematyczna ta staweczka. Czy w Rumunii są tylko 3 hodowle husky?
Savannah Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 W większości tak, choć są też te mniejsze... bo jeszcze na wystawach Rumuńskich innych hodowli niż Yukon Tanana, Silverlight, Wolf Point i Wild Look nie spotkałam...
Nitor-Nivalis Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no to foteczki ABBY Dos Compos De Rahina Winterfrost´s PEGASO
Martynaaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Pani Ewo nie dość że wystawa udana to jeszcze jakie widoki :loveu:
Recommended Posts