NigdyNigdy Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 LOCZEK napisał(a):Kasiu, nieważny rozmiar,liczy sie efekt końcowy!!! :grin: :grin: :evil_lol: :evil_lol: Tyż prawda :diabloti: LOCZEK napisał(a):Superancko wygladacie na tym podium! Dzięki :loveu: bety, ta Akita, pierwszgo dnia zdobyła BoG ;)
bety Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 NigdyNigdy napisał(a):bety, ta Akita, pierwszgo dnia zdobyła BoG ;) Tak, tak - wiem. Tak wogóle to gratulacje dla Ciebie :) Pzdr
NigdyNigdy Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 bety napisał(a):Tak, tak - wiem. Tak wogóle to gratulacje dla Ciebie :) A dziękuję :) Koniec OT ;)
jolka11 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A tu parę fotek z Bratysławy http://picasaweb.google.com/nawojowa/BratysAwa2007?authkey=28elUjOHzlg pozd
zpr Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To i ja dodam kilka swoich fot z Bratysławy ;) http://www.zpr.huskies.pl/Bratyslawa_2007.html
sh_maniak Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dopiero dorwałam net :oops: Gratulacje za piekne wyniki w Bratysławie, super sie wszyscy spisali :multi:
Guest Karmel Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 WIESCIE ZE SWIATA:):):):):):):):) DZIS PIEKNA MERCI SREBRO POŁNOCY I PRZYSTOJNY Explorer`s TRADE MARK ZOSTALI CHAMPIONAMI MOLDAWI OGROMNE GRATULACJE DLA BASI I AGNIESI:d:d JUPIII
flashka-g Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 W Mladej Boleslav BOB Laguna De Ciukci, Cacib w psach Oumiaks The Show must Go on.
Asiaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Karmel']Explorer`s TRADE MARK ZOSTALI CHAMPIONAMI MOLDAWI OGROMNE GRATULACJE DLA BASI I AGNIESI:d:d JUPIII I jeśli się nie myle to Bingo właśnie skończył INTERCHAMPIONAT :loveu::multi::multi: Brawo Agnieszka i Bingo :) Ciesze się, że mogłam się do tego jakoś przyczynić:lol: pzdr, SAVANNAH
Cyraneczka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Karmel']WIESCIE ZE SWIATA:):):):):):):):) DZIS PIEKNA MERCI SREBRO POŁNOCY I PRZYSTOJNY Explorer`s TRADE MARK ZOSTALI CHAMPIONAMI MOLDAWI OGROMNE GRATULACJE DLA BASI I AGNIESI:d:d JUPIII Wielkie gratulacje!!! Cieszę sie, że Bingo wciąż w doskonałej kondycji i podbija Europę!!!
Eskimoski Domek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 DRATULACJE DLA MOŁDAWIAKÓW !!!! Gdzie ich tam pognało,taki świat drogi A ja dostałam dziś takie wieści z Niemiec DCNH Show "Nibelungen Cup" in Königswinter 02.09.2007 BE’A STARR ATRACTION Eskimoski Domek: Exellent 1 with Anw. Jug. Ch. DCNH WOLFIE LADY Eskimoski Domek : Exellent 1 with Anw. Jug. Ch. DCNH and Best in the Jouth Class Judge: Mr. Volker Schön
piotrjan Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Mlada Boleslav 2007 klasa baby ( panie ) CORAL STAR de Ciukci ( Coral Sea de Ciukci - Kristari's Teguila Sunrise ) TERABITHIA de Ciukci ( Innisfree's Insider Trade - Kivalina's Riverdance ) Winterfrost's EXCLUSIVE - I - velmy nadejny ( wo ) Szkoda , że nie było BISów , a nawet porównania w szczeniakach . :placz: Na osłodę duże brawa od publiczności dla Zorki ( :cool1: )
Nitor-Nivalis Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gratki dla Zorki :) :):) oraz pozostałych zwyciezców z innych wystaw :)
jolka11 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='piotrjan']Mlada Boleslav 2007 klasa baby ( panie ) CORAL STAR de Ciukci ( Coral Sea de Ciukci - Kristari's Teguila Sunrise ) TERABITHIA de Ciukci ( Innisfree's Insider Trade - Kivalina's Riverdance ) Winterfrost's EXCLUSIVE - I - velmy nadejny ( wo ) Szkoda , że nie było BISów , a nawet porównania w szczeniakach . :placz: Na osłodę duże brawa od publiczności dla Zorki ( :cool1: ) BRAWO , BRAWO , GRATULUJĘ :loveu: czy mogę prosić o pełna staweczkę ?
Asiaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='piotrjan']Mlada Boleslav 2007 klasa baby ( panie ) CORAL STAR de Ciukci ( Coral Sea de Ciukci - Kristari's Teguila Sunrise ) TERABITHIA de Ciukci ( Innisfree's Insider Trade - Kivalina's Riverdance ) Winterfrost's EXCLUSIVE - I - velmy nadejny ( wo ) Szkoda , że nie było BISów , a nawet porównania w szczeniakach . :placz: Na osłodę duże brawa od publiczności dla Zorki ( :cool1: ) Gratulacje dla Zoreczki !!! Tylko szkoda, że BISów nie było... Ale co się odwlecze to nie uciecze, prawda?;) pzdr. Savannah I Asiaczek :)
NigdyNigdy Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wilekie GRATKI dla dzielniaków podbijających ringi Mołdawskie, Niemieckie i Czeskie :multi: Czy o staweczki możymy się pouśmiechać szeroooooko? :grins:
Gosia & c.o. Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 A w Luxembourgu BOB dla Taymyrs SPECIAL EFFECT :p
flashka-g Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='piotrjan']Mlada Boleslav 2007 klasa baby ( panie ) CORAL STAR de Ciukci ( Coral Sea de Ciukci - Kristari's Teguila Sunrise ) TERABITHIA de Ciukci ( Innisfree's Insider Trade - Kivalina's Riverdance ) Winterfrost's EXCLUSIVE - I - velmy nadejny ( wo ) Szkoda , że nie było BISów , a nawet porównania w szczeniakach . :placz: Na osłodę duże brawa od publiczności dla Zorki ( :cool1: ) a suczek z De Ciukci to przypadkiem nie było?? w baby w psach I velmy nadejmy CORAL REEF de Ciukci.
piotrjan Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='flashka-g']a suczek z De Ciukci to przypadkiem nie było?? w baby w psach I velmy nadejmy CORAL REEF de Ciukci. Mam nawet zdjęcie tego przystojnego gentlemana ! Szkoda tylko , że nie było porównania w szczeniaczkach . ..... a suczki - fakt - na ringu się nie pokazały ! Dlaczego , nie wiem ! Walkower ?
flashka-g Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no szkoda ze ich nie bylo:) a Coralik.. cały tatuś:) a moge prosic jakies zdjecia z mladej na maila asialukaszuk@interia.pl szkoda ze nie mialam jak dojechac:roll: A bis szczeniat- dorost byl? bo slyszalam ze czesto tam baby wchodza z puppy na bisy.
mortikia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='jolka11']BRAWO , BRAWO , GRATULUJĘ :loveu: czy mogę prosić o pełna staweczkę ? ...a ja uśmiechnę się o zdjęcia Zorki ;)
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 MLada Boleslaw psy kl baby 1. CORAL REEF DE CIUKCI w.o CORAL SPIRIT DE CIUKCI nb kl mlodziezy [SIZE=2]1. KRISTARI'S CHINOOK AT JEDNICKA ex. CAJC 2. [SIZE=2]TORRY Z LEJANCU ex. AKRON DE CIUKCI nb kl otwarta 1. PETROFF POLARNI EXPRESS ex. CAC - rec CACIB 2. SWIFT WOLF Fortunatus ex. rec CAC 3. INNSFREE'S INSIDER TRADE ex. kl championow [SIZE=2]1. QUMIAKS THE SHOW MUST GO ON ex. CAC - CACIB - BOS 2. ESKIMO CHIEF SIWASH LEGEND ex. II rec CAC 3. FIRST EXPRESS Dwie Korony ex. III BAIN'S NORTHERN HOPES ARE HIGH nb suki kl baby 1. WINTERFROST'S EXLUSIVE w.o CORAL STAR DE CIUKCI nb TERABITHIA DE CIUKCI ( nb wyników suczek nie mam może Jednicka coś dopisze. suczki kl szczeniat WINALMIK'S EVERWOOD "AMY" kl mlodziezy ANIKA RUNNING WITH WOLVES ASHLEY RUNNING WITH WOLVES AVALANCHE RUNNING WITH WOLVES ELIZABETH VENREDI 13 PRETY BLACKIE WINALMIK'S BLACKVELVET pośrednia NATY JADNICKA otwarta 1. LAGUNA DE CIUKCI BOB MERCI JEDNICKA THATSALLFOLKS DEL WHYMPER DELLE G championow BIAN'S nORTHERN TROPHY EDITION
Bajon Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']MLada Boleslaw psy kl baby 1. CORAL REEF DE CIUKCI w.o CORAL SPIRIT DE CIUKCI nb kl mlodziezy [SIZE=2]1. KRISTARI'S CHINOOK AT JEDNICKA ex. CAJC 2. [SIZE=2]TORRY Z LEJANCU ex. AKRON DE CIUKCI nb kl otwarta 1. PETROFF POLARNI EXPRESS ex. CAC - rec CACIB 2. SWIFT WOLF Fortunatus ex. rec CAC 3. INNSFREE'S INSIDER TRADE ex. kl championow [SIZE=2]1. QUMIAKS THE SHOW MUST GO ON ex. CAC - CACIB - BOS 2. ESKIMO CHIEF SIWASH LEGEND ex. II rec CAC 3. FIRST EXPRESS Dwie Korony ex. III BAIN'S NORTHERN HOPES ARE HIGH nb suki kl baby 1. WINTERFROST'S EXLUSIVE w.o CORAL STAR DE CIUKCI nb TERABITHIA DE CIUKCI ( nb wyników suczek nie mam może Jednicka coś dopisze. suczki kl szczeniat WINALMIK'S EVERWOOD "AMY" kl mlodziezy ANIKA RUNNING WITH WOLVES ASHLEY RUNNING WITH WOLVES AVALANCHE RUNNING WITH WOLVES ELIZABETH VENREDI 13 PRETY BLACKIE WINALMIK'S BLACKVELVET pośrednia NATY JADNICKA otwarta 1. LAGUNA DE CIUKCI BOB MERCI JEDNICKA THATSALLFOLKS DEL WHYMPER DELLE G championow BIAN'S nORTHERN TROPHY EDITION I foteczki jeśli można prosić,o ile są oczywiście:cool3:
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Bajon napisał(a):I foteczki jeśli można prosić,o ile są oczywiście:cool3: to już nie do mnie - bo mnie tam nie było ;)
LOCZEK Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 My również składamy wszystkim prezentujacym nas poza granicami ogromne gratulacje!:terazpol: :multi:
Recommended Posts