_Mikuunia_ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Czy znacie jakieś filmy w których biorą udział BC?? Ja jak się nie mylę znam tylko Jeden Babe Świnka z Klasą.. Ale czy jeszcze jakieś? :roll: Quote
Martens Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 A mi zawsze wydawało się, że jest ich mnóstwo ;) Na już przypominam sobie, że BC był w "Hotelu dla psów" i chyba jeden plątał się w "Śnieżnych psach". No i w serialu "39 i pół" na pewno był BC ;) Quote
dagg Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Właśnie oglądam A Dog Year / Rok pod psem - rola pierwszoplanowa :) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Jeżeli chodzi o polskie seriale, to bc pojawił się też w "usta usta" Quote
border collie Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 no więc,,Babe,świnka z klasą,,(obie części);jeden odcinek ,,Usta usta,,(nazywał się jak pamiętam Ronaldo),,Hotel dla psów,,;,,Rok pod psem,,(bc w roli głównej,świetny film,polecam dla miłośników rasy!)i...Nie pamiętam,pewnie są jeszcze jakieś.Pozdrawiam i mamm nadzieję,że mogłam pomóc Quote
border collie Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 A ,,Rok pod psem,,to oglądałam 2 razy.Historia opowiada o mężczyźnie i psie(BC),oboje mają problemy.Mężczyzna,John Katz(chyba tak miał na imię)jest pisarzem,ma 2 labradory,napisał o nich książkę.Pewna hodowczyni pyta się go czy weźmię bc,bitego i zaniedbanego psa,o skrzywionej psychice.I zaczyna się ich przygoda,która zmieni i go i Devona(imię psa).To opis w skrócie.Myślę,że znajdziecie w wypożyczalni filmowej.Polecam,papaśki!♥ Quote
Sprytna Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 "Rok pod psem" był kręcony na podstawie książki. Nie był zły,lecz książka jakoś bardziej przypadła mi do gustu ;) Quote
border collie Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ja czytam "Dobry pies".Jestem raczej na początku,ale bardzo fajna.Trochę posmutniałam,gdy musiał mu zmienić imię,bo Devon było dla mnie świetne.Ale to pomogło Orsonowi,więc to jest dobre.Za to piękne było to,jak zagonił owce do jego pana,dobrowolnie... Quote
Recommended Posts