Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mi zawsze wydawało się, że jest ich mnóstwo ;)
Na już przypominam sobie, że BC był w "Hotelu dla psów" i chyba jeden plątał się w "Śnieżnych psach".
No i w serialu "39 i pół" na pewno był BC ;)

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

no więc,,Babe,świnka z klasą,,(obie części);jeden odcinek ,,Usta usta,,(nazywał się jak pamiętam Ronaldo),,Hotel dla psów,,;,,Rok pod psem,,(bc w roli głównej,świetny film,polecam dla miłośników rasy!)i...Nie pamiętam,pewnie są jeszcze jakieś.Pozdrawiam i mamm nadzieję,że mogłam pomóc

Posted

A ,,Rok pod psem,,to oglądałam 2 razy.Historia opowiada o mężczyźnie i psie(BC),oboje mają problemy.Mężczyzna,John Katz(chyba tak miał na imię)jest pisarzem,ma 2 labradory,napisał o nich książkę.Pewna hodowczyni pyta się go czy weźmię bc,bitego i zaniedbanego psa,o skrzywionej psychice.I zaczyna się ich przygoda,która zmieni i go i Devona(imię psa).To opis w skrócie.Myślę,że znajdziecie w wypożyczalni filmowej.Polecam,papaśki!♥

• 4 weeks later...
Posted

ja czytam "Dobry pies".Jestem raczej na początku,ale bardzo fajna.Trochę posmutniałam,gdy musiał mu zmienić imię,bo Devon było dla mnie świetne.Ale to pomogło Orsonowi,więc to jest dobre.Za to piękne było to,jak zagonił owce do jego pana,dobrowolnie...