Camara Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='URIA']Rozmawiałam z Izą dziś i kwestie finansowe mamy wyjaśnione, zresztą były one wyjaśnione od samego początku tak jak pisałam wcześniej i nic się nie zmieniło, wiec jeśli chodzi o Nera to na tą chwilę nie musisz się martwić. Jeśli będzie potrzebna pomoc finansowa w tym temacie, na pewno dam znać. Jeśli masz jakieś wątpliwości proszę porozmawiaj z Izą (jak rozumiem wy tez się znacie), powtórzę raz jeszcze - nie zwaliłam jej na głowę kolejnego psa bez pomocy finansowej . Cieszę się, że sytuacja finansowa Nero wyjaśniła się i rozumiem, że pokryjesz faktury wystawione przez hotel i lecznicę. Z treści twojej wypowiedzi rozumiem, że nie potrzebujesz pomocy w tym zakresie. W takim wypadu faktycznie martwiłam się "na zapas". Quote
URIA Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Camara']Cieszę się, że sytuacja finansowa Nero wyjaśniła się i rozumiem, że pokryjesz faktury wystawione przez hotel i lecznicę. Z treści twojej wypowiedzi rozumiem, że nie potrzebujesz pomocy w tym zakresie. W takim wypadu faktycznie martwiłam się "na zapas". Jestem umówiona z Izą, że pod koniec m-ca kiedy spływają do niej wszystkie rachunki, za hotel, za zabiegi itd rozliczymy się. Czy będę w stanie pokryć 100% czy 80%, nie wiem w tej chwili - bo nie wiem jakie to są kwoty - Iza też nie wie (hotel jestem sobie w stanie sama wyliczyć i to tyle). Jeśli się okaże, że możemy np pokryć 80% wydatków, wtedy będę szukać pomocy, organizować bazarki, aukcje i szukać kasy w każdy możliwy sposób, tak żeby nie obciążać Izy, bo i tak bardzo dużo nam pomogła. A więc podsumowując, w tej chwili Iza nie chce na Nera pieniędzy (proponowałam jej to już naście razy), i W TEJ CHWILI pomoc finansowa nie jest potrzebna. Jak sytuacja będzie wyglądała z początkiem września - NIE WIEM. Jak tylko dostanę od Izy jakiś sygnał w kwestii finansowej, na pewno dam znać na forum jak się sprawa kształtuje. Czy WSZYSTKO już jest JASNE? Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jasne Asiu.... wprawdzie idę od 9.09 na urlop, ale po powrocie 27.09 mozesz na mnie liczyć.... w razie co :) Quote
URIA Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dziękuję, mam nadzieję, że damy radę sami jakoś to pociągnąć. Ale dzięki serdeczne :) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Do góry NERUŚ, pokazujemy się, szukamy domku ;) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 W pierwszym poście były zdjęcia :( Zniknęły... Wklejam jeszcze raz: Quote
URIA Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Jestem. Ja foteczki nadal widzę w pierwszym poście. Lara jakie ogłoszenia masz na myśli? Rozmawiałam wczoraj z Izą, u Nera sytuacja bez zmian, czyli zaaklimatyzował się w hotelu i nie stwarza żadnych problemów. Quote
_Goldenek2 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Teraz są, a wczoraj nie było fotek.... Jola furii dostała :) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Tylko troszkę zdenerwowałam się ;), nie wiedziałam czyja to wina, ale jak widać, dobrze skierowałam swoje pretensje, bo foty znowu są :) Czy wiecie, że Kora i nasza Agamika potrzebują pomocy? Kto nie wie, niech poczyta: http://www.dogomania.pl/threads/112317-Zuzia-Kora-ON-był-strach-jest-zbyt-wielka-chec-obrony-DŁUG-W-HOTELU-błagamy-o-pomoc Quote
Jola i Czterołapy Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Witam w niedzielę w wątku Nero :) Nadal szukamy dla psiaka DT/DS!!! Quote
URIA Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Podnoszę mordkę moją, nie mam żadnych wieści od Izy, jutro o normalnej porze będę ją molestować telefonami :) Quote
_Goldenek2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dobrej nocy Nero :) Kto pomoże [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188803-Straciła-swoje-dzieci-czy-ona-także-ma-umrzeć-w-schronisku?p=15279126#post15279126"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1888...6#post15279126[/COLOR][/URL] :-( Quote
Jola i Czterołapy Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Czekamy na dobre wiadomości o psiaku i szukamy domku :) Quote
Jola i Czterołapy Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Przepraszam, Nero! Sonia zbiera na operację obustronnej dysplazji... [B][COLOR="#ff00ff"]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617[/url] Quote
Jola i Czterołapy Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [B][COLOR="#2e8b57"]Kolejny bazarek na operację Soneczki - bazarek łazienkowy:[/COLOR][/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/192098-Szampon-p%C5%82yn-do-k%C4%85pieli-maszynka-do-golenia-na-Sonk%C4%99-02.10-g.20-00?p=15306039#post15306039[/url] Quote
URIA Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 przybywam z wieściami od Nero, choć w zasadzie nic ciekawego nie słychać. Rozmawiałam z Iza wczoraj, wszystko jest ok Nero chodzi na spacery, ma się dobrze, zachowuje się tez dobrze......... tylko domu dla niego brak :( Finansowo Iza jeszcze nie ma dla mnie żadnego rozliczenia. Może w poniedziałek będzie coś wiedzieć. Quote
Jola i Czterołapy Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Już na szczęście po wakacjach ;) Skończył się najtrudniejszy okres dla psiaków i dla nas, adopcje powinny ruszyć :) Quote
Jola i Czterołapy Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Allegro dla NERO :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1222240249 Serdecznie dziękujemy wykonawczyni ogłoszenia!!! :) Quote
URIA Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 O kurczę! bardzo dziękujemy!!! Rozmawiałam wczoraj z Izą, miała być dziś u Nero, żeby ewentualnie zawieźć go na szczepienie (przez to całe zamieszanie z kastracją chłopak nie był jeszcze szczepiony, a w Małopolsce wścieklizna wylazła), więc może dziś wieczorem będę miała jakieś nowsze wieści. Uskuteczniam maltretowanie znajomych wszelkiej maści, nawet takich z którymi nie gadałam kilka lat, żeby rozsyłali informację o Nero komu się da. Quote
Recommended Posts