Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='URIA']Rozmawiałam z Izą dziś i kwestie finansowe mamy wyjaśnione, zresztą były one wyjaśnione od samego początku tak jak pisałam wcześniej i nic się nie zmieniło, wiec jeśli chodzi o Nera to na tą chwilę nie musisz się martwić. Jeśli będzie potrzebna pomoc finansowa w tym temacie, na pewno dam znać. Jeśli masz jakieś wątpliwości proszę porozmawiaj z Izą (jak rozumiem wy tez się znacie), powtórzę raz jeszcze - nie zwaliłam jej na głowę kolejnego psa bez pomocy finansowej .

Cieszę się, że sytuacja finansowa Nero wyjaśniła się i rozumiem, że pokryjesz faktury wystawione przez hotel i lecznicę.
Z treści twojej wypowiedzi rozumiem, że nie potrzebujesz pomocy w tym zakresie.

W takim wypadu faktycznie martwiłam się "na zapas".

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Camara']Cieszę się, że sytuacja finansowa Nero wyjaśniła się i rozumiem, że pokryjesz faktury wystawione przez hotel i lecznicę.
Z treści twojej wypowiedzi rozumiem, że nie potrzebujesz pomocy w tym zakresie.

W takim wypadu faktycznie martwiłam się "na zapas".

Jestem umówiona z Izą, że pod koniec m-ca kiedy spływają do niej wszystkie rachunki, za hotel, za zabiegi itd rozliczymy się. Czy będę w stanie pokryć 100% czy 80%, nie wiem w tej chwili - bo nie wiem jakie to są kwoty - Iza też nie wie (hotel jestem sobie w stanie sama wyliczyć i to tyle). Jeśli się okaże, że możemy np pokryć 80% wydatków, wtedy będę szukać pomocy, organizować bazarki, aukcje i szukać kasy w każdy możliwy sposób, tak żeby nie obciążać Izy, bo i tak bardzo dużo nam pomogła.

A więc podsumowując, w tej chwili Iza nie chce na Nera pieniędzy (proponowałam jej to już naście razy), i W TEJ CHWILI pomoc finansowa nie jest potrzebna. Jak sytuacja będzie wyglądała z początkiem września - NIE WIEM. Jak tylko dostanę od Izy jakiś sygnał w kwestii finansowej, na pewno dam znać na forum jak się sprawa kształtuje.

Czy WSZYSTKO już jest JASNE?

Posted

Jestem. Ja foteczki nadal widzę w pierwszym poście. Lara jakie ogłoszenia masz na myśli?

Rozmawiałam wczoraj z Izą, u Nera sytuacja bez zmian, czyli zaaklimatyzował się w hotelu i nie stwarza żadnych problemów.

Posted

Dobrej nocy Nero :)

Kto pomoże [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188803-Straciła-swoje-dzieci-czy-ona-także-ma-umrzeć-w-schronisku?p=15279126#post15279126"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1888...6#post15279126[/COLOR][/URL] :-(

Posted

Przepraszam, Nero! Sonia zbiera na operację obustronnej dysplazji...

[B][COLOR="#ff00ff"]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617[/url]

Posted

przybywam z wieściami od Nero, choć w zasadzie nic ciekawego nie słychać. Rozmawiałam z Iza wczoraj, wszystko jest ok Nero chodzi na spacery, ma się dobrze, zachowuje się tez dobrze......... tylko domu dla niego brak :(

Finansowo Iza jeszcze nie ma dla mnie żadnego rozliczenia. Może w poniedziałek będzie coś wiedzieć.

Posted

O kurczę! bardzo dziękujemy!!! Rozmawiałam wczoraj z Izą, miała być dziś u Nero, żeby ewentualnie zawieźć go na szczepienie (przez to całe zamieszanie z kastracją chłopak nie był jeszcze szczepiony, a w Małopolsce wścieklizna wylazła), więc może dziś wieczorem będę miała jakieś nowsze wieści. Uskuteczniam maltretowanie znajomych wszelkiej maści, nawet takich z którymi nie gadałam kilka lat, żeby rozsyłali informację o Nero komu się da.