Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza u tej mojej mordy kochanej aż strach, wszystkie ciotki jeszcze pewnie nie doszły do siebie po Świętach :D Miałam mieć nowe zdjęcia chłopaka, ale jeszcze nie dotarły. Jak tylko będziemy mieć auto (czyli pewnie w II połowie maja), jedziemy do Nera na wycieczkę z moimi suczami.

Posted

Mailowałam dziś z hotelem w którym jest Nero i pytałam jak się chłopak czuje i czy czegoś mu nie potrzeba i taką oto odpowiedź dostałam: "Myślę, że jedyne czego brakuje Nerusiowi to własnego, prywatnego ludzia!!! Pies jest karny, spokojny, bezproblemowy do psów, pilnuje przed obcymi, ale nie jest szczekliwy. Dla mnie to pies bez wad! Nero to pies marzenie!!!"

Posted

:lol:Wysłałam parę groszy dla Nera, niewiele tego, ale ziarnko do ziarnka podobno.... Trzymaj się psiaku, oby szybko się kochający domek znalazł

Posted

Fiera Nero dziękuje za pamięć i macha ogonem :loveu: Wszystko u niego dobrze, dziś przesłaliśmy kaskę za hotel - dziękujemy wszystkim bardzo serdecznie za pomoc!

Jednocześnie koszty na następne 3 miesiące będą niższe o cenę Advantixu, bo wysyłam mu zapas mojej suki, która na Advantix dostała niestety uczulenia. Dobrze, że się nie zmarnuje przynajmniej.

• 3 weeks later...
Posted

Zrobiłam Nerusiowi paczkę - kupiłam mu nową obróżkę, gustowną - brązową, kostkę do gryzienia i wsadziłam zapas Advantixu na 3 m-ce po mojej suce :) Niech ma a co :)

Wczoraj rozmawiałam z hotelikiem - Nero czuje się dobrze, aż "za dobrze" jak mi powiedziano - jest królem wybiegu :lol: Zawojował wszystkich równo :cool1:

Posted

Kochani dobre wieści!

Dziś Nero najprawdopodobniej jedzie do nowego domu! Proszę trzymać kciuki, żeby wszystko się udało! Jak tylko będę miała nowe wieści dam znać.