Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='_Goldenek2']Pewno Przemas wstawił nam fotkę jakiegoś cudnego goldasa z internetu... zrobił podmiankę ;).[/QUOTE] Pewnie tak...;) Quote
Przemas Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No wiecie, przecież widać, że to ten sam nasz kochany Sunny. Tylko on się po prostu tak maskował w schronisku, żeby go nie wzięli do pseudohodowli. To był taki jego autorski test na sprawdzenie otwartości serca ludzi, których tam spotykał :loveu: W tej chwili Sunny biega szybciej od naszej młodszej od niego suni. Ona nie ma przy nim szans startując np. do rzuconego patola. :p To kto to mówił kiedyś, że on ledwo człapie? :mad:;) Quote
Przemas Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Pozdrowienia dla Dogomaniaków od Sunna: :-) Sunny uwielbia ganiać za rzuconym dyskiem frisby. Przynosi, ale na razie niezbyt chętnie oddaje. Ja laaaataaammm! No, na co tak czekasz pancia? Rzucaj tego patola! Zgodna degustacja patolii. :mrgreen: Sunny na pierwszym planie. Czasem jednak lepiej zabierać co swoje i w nooogggiii!! ;-) A nasza pancia zrobiła nam ostatnio przepyszną galaretę z marchewką i kurzymi stopkami. Mniam, mniam. Ale wcinaliśmy :mrgreen: :-P Patrzcie, jaki już jestem piękny i niezmiennie szukam swojego stałego domu. Nie wiecie, gdzie on mi się zapodział? :roll: Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Kaja to samo miałam napisać...nie ten sam pies...radosny młodzieniaszek...kochany San ,jest w super domku tymczasowym,a torcik kurzy z marchewką...mniam ,mniam...:lol::lol::lol: Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Nie poznałam go :D Śliczny jest! :loveu: Quote
Przemas Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Sunny właśnie pojechał do swego nowego domu stałego w Krakowie, do ludzi zakochanych w goldenach, którzy z powodu ciężkiej choroby stracili kilkanaście dni temu swego 6-letniego równie rudego goldziaka. Dziękuję wszystkim dogomaniakom za okazane wsparcie w ratowaniu psiaka i niegasnące zainteresowanie. :p Quote
mamanabank Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Ale wiadomość!!! Świetnie. :multi: Bardzo, bardzo dziękujemy Fundacji Warta Goldena za ogromne serce dla Sana!!! Powodzenia w ratowaniu kolejnych słonecznych psiaków :loveu: (gdyby były zdjęcia i info z DS, podzielcie się, prosimy :-) ) Edit. Właśnie nadrobiłam zaległości w czytaniu na forum Warty ;-) Quote
Paula03 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ale super wieści! Bardzo się cieszę! Wspaniale! ;) Quote
_Goldenek2 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Powodzenia Sunny :):):). W Krakowie kochają goldeny. Będzie dobrze :) Quote
kajkoowa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Świetne wieści! :multi: San, bądź szczęśliwy! Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ale super wiadomość,:lol:domek w Krakowie,dopiero dziś dotarłam na wątek...wszystkiego dobrego San...Fundacji Warta Goldena bardzo dziękujemy...:lol::lol: Quote
mamanabank Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Zaglądajcie, podziwiajcie i cieszcie się :-) Ja pamiętam :-) http://www.wartagoldena.org.pl/forum/viewtopic.php?t=15&postdays=0&postorder=asc&start=150&sid=c25c5f3b83434d2319453607464bb4d7 Quote
_Goldenek2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pamiętamy.... często zaglądam na Jego wątek :) Quote
Przemas Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 No, jest co podziwiać i czym serce pokrzepiać. Tym bardziej, że Sunny już za życia przeszedł do historii - już zawsze będzie pierwszym podopiecznym w historii Warty Goldena. :-) Quote
mamanabank Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Zapraszam serdecznie do Luisa w typie goldena-setera (?) http://www.dogomania.pl/threads/204057-Luis-przepi%C4%99kny-rudy-psiak-szuka-domu Quote
Recommended Posts