Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porto to taki piękny i dobry pies- oby znalażł dom przed zimą, bo przeciez nie moze spędzić zimy samotnie na działce.
Co tu robić?

A popatrzcie cioteczki na te bidy z Wrocławia-para starych owczarkow w schronie, lada moment będa rozdzielone do oddz. boxow:
Ciotki z Wrocławia pomogły CZARLIEMU znaleźć dom, moż emy choć porozsyłamy:
http://www.dogomania.pl/threads/190312-Dwa-owczarki-już-nie-hotel-a-schronisko-depresja-je-zabije!

Posted

No właśnie,gdzie szukać,pytałam osoby,które wzięły już od nas owczarki,ale nie chcą drugiego psa...a Porto nie jest psem do pilnowania hurtowni zbyt inteligentny jest i subtelny jeśli tak można powiedzieć...

Posted

Dzięki uprzejmości Anawa,dostałyśmy kontakt do osoby zainteresowanej Porto...Anawa pani dzwoniła,jesteśmy już po rozmowach...domek wydaje się super.Pozostaje nam tylko dogadać się z właścicielką Porto.O samym domku wiadomo,ze jest to domek z ogrodem w Kłodzku,w domku jest przygarnięta suka husky po sterylizacji.W Porto zakochał się pan domu,który lubi chodzić na spacery a z szalona suką husky nie może spokojnie spacerować.Problemem jest tylko transport Porto ale jak dogadamy się z właścielką Porto to i sprawę transportu spróbujemy rozwiązać.Anawa,WIELKIE DZIĘKI!Już drugi nasz pies dzięki Tobie ma szanse na domek

Posted

Przeprowadziłam dzisiaj kilka rozmów z Panią Porto i z Państwem zainteresowanym adopcją. Z rozmowy telefonicznej dom naprawdę wymarzony, dom z ogrodem, mieszkanie dla psa w domu, Porto miałby być towarzyszem dla Pana, bo Pan uwielbia leśne wędrówki. W domu jest przygarnięta wprost "z ulicy" porzucona suczka, która była w ciąży, została wysterylizowana, więc dom jak najbardziej świadomy, w dodatku transport już się znalazł i to do samego Łowicza, ale... no właśnie, jest ale. W ostatnich dniach i Pani znalazła potencjalny dom dla Porto i czeka na decyzję zainteresowanego, która miała zapaść do dzisiejszego wieczora.

Posted

Pani podjęła decyzję :-) wybrała dom w okolicach Kłodzka :-)
Cały czas prowadzimy rozmowy telefoniczne ustalając szczegóły adopcji. Wczoraj zainteresowany Pan kontaktował się już bezpośrednio z Panią Porto, na której tak samo zrobił bardzo dobre wrażenie. Jest szansa, że Porto jeszcze w tym tygodniu trafi do nowego domu. Trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Kaja10014']Świetnie! Dom w okolicach Kłodzka to ten dom od Anawy?[/QUOTE]

Tak, to ten dom. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :)
A tak dla wyjaśnienia: zwyczajna sytuacja - zrobiłam Porto ogłoszenie na alegratce (nawiasem mówiąc tylko gratce wierzę i stamtąd mam odpowiedzi na ogłoszenia) i wyróżniałam od czasu do czasu, żeby Porto nie spadł z pierwszych stron. Domek z Kłodzka jest właśnie odpowiedzią na to ogłoszenie :)

Posted

[quote name='anawa']Tak, to ten dom. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :)
A tak dla wyjaśnienia: zwyczajna sytuacja - zrobiłam Porto ogłoszenie na alegratce (nawiasem mówiąc tylko gratce wierzę i stamtąd mam odpowiedzi na ogłoszenia) i wyróżniałam od czasu do czasu, żeby Porto nie spadł z pierwszych stron. Domek z Kłodzka jest właśnie odpowiedzią na to ogłoszenie :)[/QUOTE]
To strasznie się ciesze i trzymam mocno kciuki, żeby się udało!