rencia42 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Nie mogę uwierzyć żeby tak piękny pies tak długo nie znalazł domu. Quote
Romka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Bardzo się cieszę ,ze kibicujesz naszym owczarkom.Irys i Porto będą bardzo wdzięczni. Quote
anawa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Bo ja owczarkowata jestem........... ;) Quote
Romka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='anawa']Bo ja owczarkowata jestem........... ;)[/QUOTE] Zauważyłam to na wielu wątkach...;):lol: Quote
mamanabank Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 No właśnie miałam telefon, ktoś pomyślał, że Porto będzie dobrym materiałem do pseudohodowli... bo ma działkę i suczkę, dla której szuka partnerki... a tak poza tym cisza. Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='mamanabank']No właśnie miałam telefon, ktoś pomyślał, że Porto będzie dobrym materiałem do pseudohodowli... bo ma działkę i suczkę, dla której szuka partnerki... a tak poza tym cisza.[/QUOTE] Miałaś kontakt z opiekunka Porto,trzeba jej o tym powiedziec moze zgodzi się na kastrację. Quote
anawa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Podejrzewam, że opiekunka Porto ma w d.... , czy będzie się on rozmnażał, czy nie........ Quote
papatkiole Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 jak domek bedzie z daleko to nie przekreslajcie. Pomysli sie zeby cos połączyć żeby koszty były jak najmniejsze. Co prawda nie ma gwarancji, lae ostatnio calkiem nieźle się udaje łączyć transporty ;) Śliczny jest, wielka szkoda że rodzinka ma go w d... Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dzięki papatkiole, będę pamiętać, ale na razie dzwonią same muły albo nikt... nawet z daleka. Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 papatkiole napisał(a): Śliczny jest, wielka szkoda że rodzinka ma go w d... Rozmawiałam przed chwilą z Panią, Porto nadal czeka, a Pani przejęła się bardzo tym, że piszemy, że rodzina ma go gdzieś, bo to nie prawda. Nad kastracją Państwo jeszcze się zastanowią. Chodzi o kwestie finansowe i przekonanie, że pies to nie suka, najprościej mówiąc. Już wcześniej, podczas pierwszej rozmowy na ten temat, ze swojej strony "skarpeta łowicka" zobowiązała się do pokrycia 50% kosztów zabiegu. Brakuje połowy i zgody Państwa. Quote
anawa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Tą drugą połowę państwo powinni pokryć sami, jeśli rzeczywiście nie mają psa ......... gdzieś. Zastanawiam się, co jeszcze robią dla tego biedaka, oprócz dokarmiania go....... Dziwna ta historia........W głowie się nie mieści....... Quote
Romka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Mamanabank pracuje nad panią w każdej rozmowie telefonicznej! Quote
Figafiga Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 anawa napisał(a):Tą drugą połowę państwo powinni pokryć sami, jeśli rzeczywiście nie mają psa ......... gdzieś. Zastanawiam się, co jeszcze robią dla tego biedaka, oprócz dokarmiania go....... Dziwna ta historia........W głowie się nie mieści....... zgadzam się w 100 % Quote
argusiowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 ładny pies, w zasadzie piękny, ech...tak jak Florcia której Pani umarła, tak jak Sobota której Pan umarł, tak jak niezliczona rzesza psów które zostały nagle same. Szkoda aby taki pies na łańcuch trafił. Podrzucam watek. Quote
Romka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Mamanabank czy wiemy co słychać u Porto? Quote
mamanabank Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Wiemy tylko tyle, że nadal poszukuje domu. Quote
Paula03 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jaka szkoda, że nikt nie chce takiego pięknego psa... Quote
Romka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzięki uprzejmości Anawy zainteresowałam naszym Porto dwa domki.Anawa,DZIĘKUJEMY!:lol: Quote
mamanabank Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 O mamuniu jak dobrze. Rozmawiałam w ostatnim czasie z Panią 2 razy, ostatnio wczoraj. Sytuacja jest patowa, jest co raz zimniej, Pani za chwilę na dobre opuści działkę, musi zakręcić dopływ wody. Poszukiwany jest DT dla Porto :modla::modla::modla: Quote
Romka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Korespondencja mailowa już wysłana czekam na odzew... Quote
Recommended Posts