ChandlerTheDog Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 orsini napisał(a):a niech sie zeni juz i tak go nie kocham, bo tak mnie zaniedbal i sie nie odzywal przez tak dlugo!!!!!! O ja bardzo przepraszam, ale.............. rzeczywiście długo się nie odzywałem. Przepraszam........ To jak ? Uronisz chociaż łezkę? Quote
orsini Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ChandlerTheDog napisał(a):O ja bardzo przepraszam, ale.............. rzeczywiście długo się nie odzywałem. Przepraszam........ To jak ? Uronisz chociaż łezkę? NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ChandlerTheDog Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 orsini napisał(a):NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! pół łezki? Quote
orsini Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!przez zadnego FACETA nie bede plakac!!!!!!!!!!!!ani troszeńkę!!!!nic!nie warto!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))) Quote
ChandlerTheDog Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 orsini napisał(a):NIE!!!!!!!!!!!!!!!!przez zadnego FACETA nie bede plakac!!!!!!!!!!!! Ale tu nie chodzi o płacz za facetem, ale po nim. O kolejnym, który wypadł z obiegu. O kolejnych straconych szansach i rozpadzie ideo zdroworozsadkowego singlowania. Ale za to sesje robie z psem :) Quote
orsini Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 wypadł z obiegu i owszem ale tylko na chwilę:)))i tak za kilka, max. kilkanascie lat wrocisz do obiegu, coprawda jako naduzywany rozwodnik ale jednak:)))))))))))))))))))))) Quote
ChandlerTheDog Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 orsini napisał(a):wypadł z obiegu i owszem ale tylko na chwilę:)))i tak za kilka, max. kilkanascie lat wrocisz do obiegu, coprawda jako naduzywany rozwodnik ale jednak:)))))))))))))))))))))) Widze, że wyznajesz zasadę, że nie ma takiego wagonika, którego nie dałoby się odczepić :) Quote
orsini Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ChandlerTheDog napisał(a):Widze, że wyznajesz zasadę, że nie ma takiego wagonika, którego nie dałoby się odczepić :) hahahahahaha dobre!!!!podoba mi sie!!!! Quote
Recommended Posts