Mek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no nie Orsini nawet godzine dł€żej w pracy została zeby tylko wypytac nowego kolege :razz: Quote
Mek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):nieee mam dyzur ale juz sobie ide:))) I co ? duzo było ludzi ?:razz: Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):nieee mam dyzur ale juz sobie ide:))) Już? Tylko tyle? ech... stawiałem na większą dociekliwość ! :diabloti: Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no:))ful!!!!:))))))))0wlaszcza ze nikt nie wie ze w srode dluzej otwarte:))) Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ChandlerTheDog napisał(a):Już? Tylko tyle? ech... stawiałem na większą dociekliwość ! :diabloti: co wieksza???jak nie odpowiedziales na NAJWAZNIEJSZE pytanie:))))))ile masz na koncie:))))))))))))))))))))to sobie ide:)))))))))))))))))))))) Quote
Mek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):co wieksza???jak nie odpowiedziales na NAJWAZNIEJSZE pytanie:))))))ile masz na koncie:))))))))))))))))))))to sobie ide:)))))))))))))))))))))) Ale jak znam życie to jescze tu wrócisz :lol::lol: Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):co wieksza???jak nie odpowiedziales na NAJWAZNIEJSZE pytanie:))))))ile masz na koncie:))))))))))))))))))))to sobie ide:)))))))))))))))))))))) No tak - marność i lipa. Ale mam nadzieję, że wiedziona ciekawością wrócisz - szybciej niż sama przypuszczasz Quote
Pasavera Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witamy nowego sznauceromaniaka :multi: :multi: :multi: Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Pasavera napisał(a):Witamy nowego sznauceromaniaka :multi: :multi: :multi: Sznauceromaniakiem jest od 20 lat :) Za to na forum - całkiem świeży Quote
Mek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ChandlerTheDog napisał(a):Sznauceromaniakiem jest od 20 lat :) Za to na forum - całkiem świeży od 20 lat ??????? to Orsini bedzie załamana :evil_lol: ale moze chociaz konto bogate :cool3: Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Mek napisał(a):od 20 lat ??????? to Orsini bedzie załamana :evil_lol: ale moze chociaz konto bogate :cool3: marnie ? tego się obawiałem :) Quote
Mek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ChandlerTheDog napisał(a):marnie ? tego się obawiałem :) No to juz przegrany jestes bo nawet jakbys miał "dobre serce " to i tak Orsini nie zainponujesz :):):) Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Mek napisał(a):No to juz przegrany jestes bo nawet jakbys miał "dobre serce " to i tak Orsini nie zainponujesz :):):) To w tej sytuacji chyba pójdę po linę i zastrzelę się w stawie. A mogło być tak pięknie :placz: Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dobra, to moze zejdźmy na jakiś gododniejszy temat. Chandler chyba nie przybył tu, żeby imponować orsini, nie? Sznaucera ma kurde, a wy mi tu jakieś towarzystwo matrymolnialne czy jak to się tam zwie :cool3: Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Dobra, to moze zejdźmy na jakiś gododniejszy temat. Chandler chyba nie przybył tu, żeby imponować orsini, nie? Wiesz, po tych wszystkich obiecywankach to nie wiem czy nie zastanowić się nad realizacją tego celu - wyzwania itd. Sznaucera ma kurde, a wy mi tu jakieś towarzystwo matrymolnialne czy jak to się tam zwie :cool3: Otóż to ! I nikt nie chce użyczyć swojego sznaucera Chandlerowi Quote
Elitesse Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ja to mam troszke za daleko :evil_lol: a tak wogole to witaj !! Quote
orsini Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ChandlerTheDog napisał(a):To w tej sytuacji chyba pójdę po linę i zastrzelę się w stawie. A mogło być tak pięknie :placz: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!juz zostan:))))))))) niech strace:))))))))))))))bo facetow ci u nas NIEdostatek, poza nielicznymi wyjatkami to tu babiniec jest:))))))))))))))))))) Quote
ChandlerTheDog Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 orsini napisał(a):NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!juz zostan:))))))))) niech strace:))))))))))))))bo facetow ci u nas NIEdostatek, poza nielicznymi wyjatkami to tu babiniec jest:))))))))))))))))))) Dziękuję! :multi: Kurcze, co ja bym zrobił gdybyś odmówiła ....... Quote
Agusia i Busiu Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witam serdecznie ! Może wrzucisz jakieś zdjecia swojego psa do sznaucerkowej galerii? A co do spacerków w Warszawie to warszawianką byłam przez dwa ostatnie miesiące zeszłego roku :) już na szczęście nie jestem. Quote
PUENTA imszar Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Odświeżam temat, bo mam nowinę dla Orsini.. Żałoba narodowa :-( :-( ..Pan ChandleraTheDog się żeni Quote
Elitesse Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Odświeżam temat, bo mam nowinę dla Orsini.. Żałoba narodowa :-( :-( ..Pan ChandleraTheDog się żeni bedzie niepocieszona :evil_lol: Quote
orsini Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Odświeżam temat, bo mam nowinę dla Orsini.. Żałoba narodowa :-( :-( ..Pan ChandleraTheDog się żeni a niech sie zeni juz i tak go nie kocham, bo tak mnie zaniedbal i sie nie odzywal przez tak dlugo!!!!!! Quote
PUENTA imszar Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 orsini napisał(a):a niech sie zeni juz i tak go nie kocham To dobrze bo bałam się, że trzeba będzie kupić tone chusteczek a ja nie mam kasy :evil_lol: Quote
Recommended Posts