Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

od dzisiaj dołączamy do forum - Ja i sznaucerek olbrzymek Chandler (inaczej Wypłosz). Chandler ma 8,5 m-ca, zdał już egz. PT, ćwiczy agility i obedience (pozdrowienia dla PUENTA Imszar). Mieszkamy w Warszawie. To na razie tyle w kwestii przedstawiania się.

Od razu zacznę od pytania. Do tej pory nie miał okazji (poza hodowlą) spotkać się z innym olbrzymkiem. Czy jest w grupie ktoś z Mokotowa, kto ma sznaucerka i miałby ochotę na wspólny spacer z Chandlerem?

Pozdrawiam,
ChandlerTheDog i jego Pan :)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
a jestes ON czy ONA?:)))))))))

Orsini chyba On, przynajmniej tak z imienia wynika ;) .

I goraco witamy nowego olbrzymka :multi: :multi: :multi: :loveu: , ja kiedys mieszkalam na mokotowie, a teraz sobie zyje w Konstancinie, ale moze kiedys siem bym skusila na specerek jakis fajowy :cool3: .

Posted

orsini napisał(a):
ON??????no to coraz bardziej mi sie podoba:))))))))))))))))))))))))

Hahaha ja to zdolna jestem, zle przeczytalam co napisalas wczesniej :evil_lol: , ale i tak ON, bo w podpisie jest "... i jego Pan".

Posted

orsini napisał(a):
No przeciez sie pytam O wlasciciela Chandlera tak?:))))

No ze sie pytasz o wlasciciela to wiem, ale nie mam pojecia jak wyglada, aaaaaaa wiem mozesz sie Puenty spytac, bo chyba razem trenuja :cool3: .

Posted

ChandlerTheDog napisał(a):
Cholera, forum o psach czy ich właścicielach ..... Nie, no przystojny ! Jeden i drugi - zwłaszcza drugi

Haha Orsini meczy tak wszystkich nowych facetow :evil_lol: , a teraz juz przepadles :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

Posted

orsini napisał(a):
hahahahhahahaaha:))))))))no to teraz jeszcze tylko jedno zasadnicze i prawie najwazniejsze pytanie: WIEK:))))))))))))))))))

Wiek słuszny - już dawno po okresie cielęcych oczu, a jeszcze grubo przed kryzysem wieku średniego

Posted

ChandlerTheDog napisał(a):
Wiek słuszny - już dawno po okresie cielęcych oczu, a jeszcze grubo przed kryzysem wieku średniego

hmmmmmm....a ja juz spadam do domku:((((((a tak sie ciekawie tu zrobilo:)))))

Posted

orsini napisał(a):
KaVang:))a doczytaj co napisalam:))))ze PRAWIE najwazniejsze pytanie tak???PRAWIE:))))))))))))))

Hahaha no tak nie doczytalam dokladnie :evil_lol: i przestraszylam sie, ze sie z Toba cos "zlego" stalo ;) :evil_lol: :lol: .