ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witajcie, od dzisiaj dołączamy do forum - Ja i sznaucerek olbrzymek Chandler (inaczej Wypłosz). Chandler ma 8,5 m-ca, zdał już egz. PT, ćwiczy agility i obedience (pozdrowienia dla PUENTA Imszar). Mieszkamy w Warszawie. To na razie tyle w kwestii przedstawiania się. Od razu zacznę od pytania. Do tej pory nie miał okazji (poza hodowlą) spotkać się z innym olbrzymkiem. Czy jest w grupie ktoś z Mokotowa, kto ma sznaucerka i miałby ochotę na wspólny spacer z Chandlerem? Pozdrawiam, ChandlerTheDog i jego Pan :) Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hahahahahaha widze ze masz niezle poczucie humoru:))))))))))))WITAJ u nas:))))) Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 a dziękujemy. Tak, poczucia humoru u nas dostatek. Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):a jestes ON czy ONA?:))))))))) Orsini chyba On, przynajmniej tak z imienia wynika ;) . I goraco witamy nowego olbrzymka :multi: :multi: :multi: :loveu: , ja kiedys mieszkalam na mokotowie, a teraz sobie zyje w Konstancinie, ale moze kiedys siem bym skusila na specerek jakis fajowy :cool3: . Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ON??????no to coraz bardziej mi sie podoba:)))))))))))))))))))))))) Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):ON??????no to coraz bardziej mi sie podoba:)))))))))))))))))))))))) Hahaha ja to zdolna jestem, zle przeczytalam co napisalas wczesniej :evil_lol: , ale i tak ON, bo w podpisie jest "... i jego Pan". Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ON a jestes przystojny???bo kociubow nie chcemy:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha ja to zdolna jestem, zle przeczytalam co napisalas wczesniej :evil_lol: , ale i tak ON, bo w podpisie jest "... i jego Pan". Zdecydowanie ON ! Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):ON a jestes przystojny???bo kociubow nie chcemy:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja nie wiem musisz sie pytac wlasciciela Chandlera ;) . Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No przeciez sie pytam O wlasciciela Chandlera tak?:)))) Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):No przeciez sie pytam O wlasciciela Chandlera tak?:)))) No ze sie pytasz o wlasciciela to wiem, ale nie mam pojecia jak wyglada, aaaaaaa wiem mozesz sie Puenty spytac, bo chyba razem trenuja :cool3: . Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Puenta???jak wyglada Chandler???i ile ma lat?????:))))))))))) Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):Chandler sie wystraszyl czy jak????:))) Hahahahaha :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Hahahahaha :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Cholera, forum o psach czy ich właścicielach ..... Nie, no przystojny ! Jeden i drugi - zwłaszcza drugi Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ChandlerTheDog napisał(a):Cholera, forum o psach czy ich właścicielach ..... Nie, no przystojny ! Jeden i drugi - zwłaszcza drugi Haha Orsini meczy tak wszystkich nowych facetow :evil_lol: , a teraz juz przepadles :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: . Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hahahahhahahaaha:))))))))no to teraz jeszcze tylko jedno zasadnicze i prawie najwazniejsze pytanie: WIEK:)))))))))))))))))) Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Orsinie no nie poznaje Cie, nie spytalas o ZAROBKI :evil_lol: . Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 KaVang:))a doczytaj co napisalam:))))ze PRAWIE najwazniejsze pytanie tak???PRAWIE:)))))))))))))) Quote
ChandlerTheDog Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):hahahahhahahaaha:))))))))no to teraz jeszcze tylko jedno zasadnicze i prawie najwazniejsze pytanie: WIEK:)))))))))))))))))) Wiek słuszny - już dawno po okresie cielęcych oczu, a jeszcze grubo przed kryzysem wieku średniego Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ChandlerTheDog napisał(a):Wiek słuszny - już dawno po okresie cielęcych oczu, a jeszcze grubo przed kryzysem wieku średniego hmmmmmm....a ja juz spadam do domku:((((((a tak sie ciekawie tu zrobilo:))))) Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):KaVang:))a doczytaj co napisalam:))))ze PRAWIE najwazniejsze pytanie tak???PRAWIE:)))))))))))))) Hahaha no tak nie doczytalam dokladnie :evil_lol: i przestraszylam sie, ze sie z Toba cos "zlego" stalo ;) :evil_lol: :lol: . Quote
orsini Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hahahahhahahahaa nie:))))))wszystko po staremu:))))))))))))))) Quote
Ka-Vanga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 orsini napisał(a):hahahahhahahahaa nie:))))))wszystko po staremu:))))))))))))))) No to dobrze, bo juz sie zmartwilam ;) . Quote
Recommended Posts