Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne psiaki. Dziewczyny czy ew pomagacie w transporcie, robicie wizyty przed adopcyjne, podpisujecie umowy? Może głupie pytania. Będą jakieś dokładniejsze fotki maluchów?

Posted

Transport może być w okolicach Malborka, ewentualnie na całe pomorze. W zależności od dnia może przetransportować mój wujek :)
Ach, co mi tam. Tu też daję filmik, na nim trzy szczeniaki, mój prywatny pies Kinio z niebieską obrożą :evil_lol:, Perełka na tymczasie z czerwoną i mama Maja ze złotą. http://www.youtube.com/watch?v=2FgG_DtwfH8

Posted

Chłopaki były u mnie przedwczoraj, ładne z nich łasuchy! Nawet nie trzeba było im wtykać nosków w żarełko, powąchały i zaczęły żreć :evil_lol:
Bardzo fajnie się bawią, Serduszko będzie dominatorem. Każdą "przepychankę" musi wygrać on, za każde podgryzienie oddaje ;) Najlepsze było to, jak ten brązowy chciał podejść do mojego Kinia. Podbiegł bez wyraźnego startu i tak go zaskoczył, że Kinio się przestraszył! Później już nie podchodził do małych :diabloti:
I niestety wciąż tylko jeden zamówiony..

Posted

Jutro małe będą odrobaczane i niestety zła wiadomość... Wczoraj czy przedwczoraj p.Agnieszka, właścicielka Maji oddała komuś małego..:-(. Jeszcze nie wiem którego.. Przecież one mają dopiero miesiąc... Biedny mały! :angryy:

Posted

Dziś dowiedziałam się, że trzy małe zostały komuś wydane (ciekawe komu, przecież nikt się nie zgłaszał??). Został tylko serduszko, ten zamówiony... Biedne małe, mają dopiero miesiąc, ale właścicielka nie uznaje chyba tego za problem...

Posted

Mówię wam tematy z mojego domu na bieżąco, nie wszystkie mogą się zrealizować, wiecie jak to jest..
P.Agnieszka jest trochę szemrana, moja mama zastanawia się czy może tych psów gdzieś nie wywiozła.. W każdym razie zaraz jak oddałam Serduszka po odrobaczeniu (Pineska, nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła!:mdleje: ) mama rozmawiała z p.A. Zastanawia się ona dlaczego jeszcze ten pan się po psa nie zgłasza, bo to już czas, a ona nie ma środków na karmienie 2 psów (ciekawe, bo Maji nie karmi :angryy:)
Moja mama obawia się, że mimo, że pies jest zamówiony, może niedługo zniknąć z tego domu.. Prawdopodobnie weźmiemy do siebie małego na odpowiedni czas przed wydaniem go - kontakt z mamą będzie miał, Maja często u nas gości.. Wydaje się to nam odpowiednim rozwiązaniem.. Co o tym sądzicie? ... :roll:

Posted

No to sprawa niefajnie wygląda. Myślę, że pomysł zabrania szczeniaczka jest dobry- nie wiadomo co tak naprawdę stało się z resztą piesków, gdzie zostały oddane a jeśli ten też podzieli los innych i zostanie wydany za wcześnie i to komuś innemu? Jeżeli macie warunki- ja bym się chyba nie zastanawiała. To nie jest odpowiedni dom ani dla Mai ani dla szczeniaka, oni chyba w ogóle psów miec nie powinni z tego co czytam :(

Posted

Kurde no ca za baba. Ja też uważam, że jeżeli masz taką możliwość zabieraj malucha do siebie na ten czas
A przy okazji zapraszam na bazar dla Tośków i astki Tequili
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192147-Ciuchy-paski-kosmetyki-na-sterylk%C4%99-Astki-i-Dt-dla-Tosk%C3%B3w.-Do-13-wrze%C5%9Bnia.-ZAPRASZAM?p=15309569#post15309569[/url]

Posted

Uff, rozmowy pokończone, psiaka już mamy. Od razu wzięłyśmy po rozmowie z p.A, że juz go chce oddać, zdążyłyśmy na ostatnią chwilę :angryy: Sterylizacja potrzebna na gwałt. Na szczęście cioteczki pomogły uzbierać pieniądze :loveu: