kagome19 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Juz mam tabletki^^ nawet dla ich mamusi. Wielkie dzieki pinesk@ :) Quote
plina Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Szczeniul i ciocia Perełka... Oboje bez domków... (widoczna ręka nie pełni zadania przytrzymującego, tylko głaskającego :lol:) Quote
Atomowka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Śliczne psiaki. Dziewczyny czy ew pomagacie w transporcie, robicie wizyty przed adopcyjne, podpisujecie umowy? Może głupie pytania. Będą jakieś dokładniejsze fotki maluchów? Quote
kagome19 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Atomowka, na pierwszej stronie tematu jest mnóstwo zdjęć maluchów. Napewno będziemy robić wizyty przedadopcyjne Quote
plina Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Transport może być w okolicach Malborka, ewentualnie na całe pomorze. W zależności od dnia może przetransportować mój wujek :) Ach, co mi tam. Tu też daję filmik, na nim trzy szczeniaki, mój prywatny pies Kinio z niebieską obrożą :evil_lol:, Perełka na tymczasie z czerwoną i mama Maja ze złotą. http://www.youtube.com/watch?v=2FgG_DtwfH8 Quote
plina Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Chłopaki były u mnie przedwczoraj, ładne z nich łasuchy! Nawet nie trzeba było im wtykać nosków w żarełko, powąchały i zaczęły żreć :evil_lol: Bardzo fajnie się bawią, Serduszko będzie dominatorem. Każdą "przepychankę" musi wygrać on, za każde podgryzienie oddaje ;) Najlepsze było to, jak ten brązowy chciał podejść do mojego Kinia. Podbiegł bez wyraźnego startu i tak go zaskoczył, że Kinio się przestraszył! Później już nie podchodził do małych :diabloti: I niestety wciąż tylko jeden zamówiony.. Quote
Pinesk@ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 OK, dzieki, all zrobione, tekst wzięłam z pierwszej. Gdyby coś było nie tak to krzycz ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1211485915 Quote
Atomowka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Oprócz allegro gdzie maluchy jeszcze maja ogłoszenia? Quote
plina Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 olx, morusek, malborkcity ogłoszenia. Quote
kagome19 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 na zwierzeta.org też są maluchy :) dałam ich wątek tam Quote
Pinesk@ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Chłopaki mają już dwóch obserwatorów na allegro, mam nadzieję, ze ktoś się odezwie... ;) Quote
plina Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Jutro małe będą odrobaczane i niestety zła wiadomość... Wczoraj czy przedwczoraj p.Agnieszka, właścicielka Maji oddała komuś małego..:-(. Jeszcze nie wiem którego.. Przecież one mają dopiero miesiąc... Biedny mały! :angryy: Quote
kagome19 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 o moj boze... trzeba natychmiast cos zrobic. maly moze nie przezyc bez mamy. plina, oswiec ta sasiadke Quote
plina Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Dziś dowiedziałam się, że trzy małe zostały komuś wydane (ciekawe komu, przecież nikt się nie zgłaszał??). Został tylko serduszko, ten zamówiony... Biedne małe, mają dopiero miesiąc, ale właścicielka nie uznaje chyba tego za problem... Quote
Pinesk@ Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Cholerka :( Biedne maluszki.. Szkoda, ze nikt z ogłoszenia nie zadzwonił, kluski maja 3 obserwatorów na allegro.. no nic, idę im all ściągnąc.. Quote
Atomowka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No k...a jacy Ci ludzi są debilni i ciemni, aż brak slow. Zagotowało się we mnie:angryy: Quote
plina Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Mówię wam tematy z mojego domu na bieżąco, nie wszystkie mogą się zrealizować, wiecie jak to jest.. P.Agnieszka jest trochę szemrana, moja mama zastanawia się czy może tych psów gdzieś nie wywiozła.. W każdym razie zaraz jak oddałam Serduszka po odrobaczeniu (Pineska, nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła!:mdleje: ) mama rozmawiała z p.A. Zastanawia się ona dlaczego jeszcze ten pan się po psa nie zgłasza, bo to już czas, a ona nie ma środków na karmienie 2 psów (ciekawe, bo Maji nie karmi :angryy:) Moja mama obawia się, że mimo, że pies jest zamówiony, może niedługo zniknąć z tego domu.. Prawdopodobnie weźmiemy do siebie małego na odpowiedni czas przed wydaniem go - kontakt z mamą będzie miał, Maja często u nas gości.. Wydaje się to nam odpowiednim rozwiązaniem.. Co o tym sądzicie? ... :roll: Quote
Pinesk@ Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No to sprawa niefajnie wygląda. Myślę, że pomysł zabrania szczeniaczka jest dobry- nie wiadomo co tak naprawdę stało się z resztą piesków, gdzie zostały oddane a jeśli ten też podzieli los innych i zostanie wydany za wcześnie i to komuś innemu? Jeżeli macie warunki- ja bym się chyba nie zastanawiała. To nie jest odpowiedni dom ani dla Mai ani dla szczeniaka, oni chyba w ogóle psów miec nie powinni z tego co czytam :( Quote
Atomowka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Kurde no ca za baba. Ja też uważam, że jeżeli masz taką możliwość zabieraj malucha do siebie na ten czas A przy okazji zapraszam na bazar dla Tośków i astki Tequili [url]http://www.dogomania.pl/threads/192147-Ciuchy-paski-kosmetyki-na-sterylk%C4%99-Astki-i-Dt-dla-Tosk%C3%B3w.-Do-13-wrze%C5%9Bnia.-ZAPRASZAM?p=15309569#post15309569[/url] Quote
plina Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Uff, rozmowy pokończone, psiaka już mamy. Od razu wzięłyśmy po rozmowie z p.A, że juz go chce oddać, zdążyłyśmy na ostatnią chwilę :angryy: Sterylizacja potrzebna na gwałt. Na szczęście cioteczki pomogły uzbierać pieniądze :loveu: Quote
kagome19 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dobrze, że chociaż ten ocalał. Durna baba :angryy: pewnie pozbyła się kur... piesków i wmawia, że je oddała komuś. Mam ochotę iść i ją opierd... za to co zrobiła Quote
Recommended Posts