mika_ Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Witajcie, a jak effy reaguje na dzieci?? dostałam zgłoszenie że jedna z pań szuka astki, chce nie sterylizowaną "po co mi sterylizowaną brać jak sama mogę ją wysterylizować?" tylko ma dziecko t bardzo ważne żeby była dobrze usposobiona do dzieci!! Quote
malibo57 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 mika_ napisał(a):Witajcie, a jak effy reaguje na dzieci?? dostałam zgłoszenie że jedna z pań szuka astki, chce nie sterylizowaną "po co mi sterylizowaną brać jak sama mogę ją wysterylizować?" tylko ma dziecko t bardzo ważne żeby była dobrze usposobiona do dzieci!! Naprawdę, czego to ludzie nie wymyślą:evil_lol: "po co mi sterylizowana brać.." Effy ma bardzo dobry stosunek do dzieci, ale...jest wysterylizowana. To chyba ją dyskwalifikuje? Quote
baster i lusi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 malibo57 napisał(a):Naprawdę, czego to ludzie nie wymyślą:evil_lol: "po co mi sterylizowana brać.." Effy ma bardzo dobry stosunek do dzieci, ale...jest wysterylizowana. To chyba ją dyskwalifikuje? Elfy śliczna i miała by pewnie szczeniaki:angryy:zamiast się cieszyć ,że po sterylce i koszta odpadną :shake:to marudzi:crazyeye: Quote
mika_ Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 proszę doczytaj resztę postu... ona by ją wysterylizowała ;) Quote
malibo57 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Tak, na 100% - tyle tylko, że zapewne nie u lekarza, którego byśmy wskazali. A, gdyby nie? Jakieś sankcje? Interwencyjne odebranie psa? Poszukiwania? Nie, przykro mi, statut i zasady, to podstawa. Zawsze może nam zwrócić koszty sterylizacji. Quote
ajsja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Witam. Dzisiaj jesteśmy umówieni na rozmowę w sprawie adopcji Effy, myślę że się się spodobamy .Jeżeli wszystko wypadnie pozytywnie to w nadchodzącym tygodniu Effy będzie miała swój domek. Iza i Marcin. trzymajcie kciuki.;) Quote
malibo57 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Dzień dobry! Witamy i trzymamy kciuki:) Quote
agata-air Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 To może choć raz ja przekażę dobrą nowinę...Effy ma dom!!!!!! Quote
Ziutka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 agata-air napisał(a):To może choć raz ja przekażę dobrą nowinę...Effy ma dom!!!!!! Siedziałam cicho aż ktoś to napisze :) Quote
ajsja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cieszymy się max !!! Do zobaczenia w czwartek Effy. Iza i Marcin Quote
fonia123 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 I my się strasznie cieszymy !!! Effy zasłużyła na super dom :multi: Quote
baster i lusi Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 powodzenia maleńka ,a jaką kość prasowaną dostała. Quote
Tengusia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 alez to wspaniale moc zobaczyc laleczke w domciu :loveu: http://i67.photobucket.com/albums/h304/ajsja/effy1.jpg Quote
fonia123 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 super foty :multi: strasznie się cieszę, że mała już w swoim własnym domku. pozdrawiamy całą bandą ;) Quote
agaga21 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 niunia idealnie pasuje do koloru mebli kuchennych :D Quote
Ziutka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 :eviltong: No i się popłakałam...jak zwykle :loveu: Lecę wysyłać fotki z ds do naszego weta i poproszę go, żeby wysłał panu J. i pokazał mu jak się ma pies, którego kazał poddać eutanazji :angryy: Quote
ajsja Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 pan J znawca i miłośnik zwierząt,myśliwy i czytelnik FaktuZiutka napisał(a)::eviltong: No i się popłakałam...jak zwykle :loveu: Lecę wysyłać fotki z ds do naszego weta i poproszę go, żeby wysłał panu J. i pokazał mu jak się ma pies, którego kazał poddać eutanazji :angryy: Quote
ajsja Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [video=youtube;OIP5AsADXqM]http://www.youtube.com/watch?v=OIP5AsADXqM&hd=1[/video] Quote
Recommended Posts