ajsja Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 fonia123 napisał(a):hehe, Marcin się skrada, żeby zmieścić się na mniejszych fotach :D Malutkie coś wyszły :( dam więcej. Quote
fonia123 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 dawajcie, dawajcie ;) z rozkoszą popatrzymy jeszcze na łaciatą :) Quote
ajsja Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Aaa..., i jest tak , zabrali mi klatkę, schowali do piwnicy, teraz mam takie legowisko. Kiedy zostaje sama w domu to jestem grzeczna (moja tajemnica) :) Takie mam łatki jak koń indiański. Quote
ajsja Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Tak pilnuję posesji , tak odpoczywam na solarium. Quote
fonia123 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 brawo Effy, super, że klatka nie potrzebna ;) jak zwykle piękne foty :) chcemy jeszcze ! Quote
fonia123 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 mam nadzieję, że Effy się nie obrazi na mnie :oops: ale proszę, zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/2084...-w-schronie%21 potrzebujemy jeszcze ok. 200 stałych deklaracji. Ali już nie może wstać - potrzebuje dobrego weta i ciepłego boksu w hoteliku. W schronie nie ma szans :-( Quote
baster i lusi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT. http://www.youtube.com/v/uOwOaEK1B1M&rel=0&hl=pl_PL&feature=player_embedded&version=3 Quote
ajsja Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Świąteczny spacer + hamburger do Mikołaja Quote
Ziutka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A hamburgerek jeszcze żyje ? Czy już Effy zrobiła z nim porządek ? :evil_lol: Quote
ajsja Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ziutka napisał(a):A hamburgerek jeszcze żyje ? Czy już Effy zrobiła z nim porządek ? :evil_lol: Mikołaj się nie znał, hambuks żył minutę :) Quote
fonia123 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 no tak to z takimi hambuksami jest, ale moja Feta ma taka świnię pomarańczową i o dziwo nie niszczy jej. a ma ją już od wielu miesięcy. buziaki dla Effy :) Quote
Ziutka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 ajsja napisał(a):Mikołaj się nie znał, hambuks żył minutę :) Tak myślałam, że nie przeżył, ona ma to we krwi, znaczy się, tempo w jakim niszczy zabawki :diabloti: wiem coś o tym, widok mojego samochodu kiedy ją wiozłam do Radomia był niezapomniany, do dzisiaj mam go przed oczkami swymi :evil_lol: nawet aparat fotograficzny znalazł się w jej paszczy, nie wspomnę już o papierowych ręcznikach, maskotkach, butelkach z napojami i pustymi, pasy samochodowe, torebka i jeszcze trochę tam tego było :evil_lol: Samochód demolka :-o :-o :-o Musiałam jej ciągle coś dawać do zabawy, bo inaczej pakowała mi się na głowę, i całuski rozdawała :diabloti: a jak nagle się zrobiło cicho, to mówię, upsss co ona tam robi, odwracam się a Effy siedzi z aparatem w pysiu zadowolna :mad: Quote
fioneczka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Effka jest niesamowita ... zjawiskowo piękna a pozbycia się klateczki gratulujemy !!! Quote
ajsja Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ziutka napisał(a):Tak myślałam, że nie przeżył, ona ma to we krwi, znaczy się, tempo w jakim niszczy zabawki :diabloti: wiem coś o tym, widok mojego samochodu kiedy ją wiozłam do Radomia był niezapomniany, do dzisiaj mam go przed oczkami swymi :evil_lol: nawet aparat fotograficzny znalazł się w jej paszczy, nie wspomnę już o papierowych ręcznikach, maskotkach, butelkach z napojami i pustymi, pasy samochodowe, torebka i jeszcze trochę tam tego było :evil_lol: Samochód demolka :-o :-o :-o Musiałam jej ciągle coś dawać do zabawy, bo inaczej pakowała mi się na głowę, i całuski rozdawała :diabloti: a jak nagle się zrobiło cicho, to mówię, upsss co ona tam robi, odwracam się a Effy siedzi z aparatem w pysiu zadowolna :mad: Dzięki tej podróży jest z nami , dzięki . Quote
Ziutka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ajsja napisał(a):Dzięki tej podróży jest z nami , dzięki . Nie ma za co ;) Effy to wspaniała sunia :loveu: A ja dzisiaj wyślę naszemu panu T. z gminy, zdjęcia Effy z domku, temu, który kazał ją uspić :angryy: Quote
ajsja Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [video=youtube;Xt-mYtiBj1w]http://www.youtube.com/watch?v=Xt-mYtiBj1w&feature=youtu.be[/video] Quote
ajsja Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Witam. Spodziewamy się niebawem narodzin dziecka. Mam do Państwa pytanie-prośbę o podzielenie się doświadczeniem i wskazówkami dotyczącymi pojawienia się nowego domownika , niemowlęcia. Jest z nami Effy i nic tego nie zmieni , chciałbym jedynie przygotować ją do "przywitania " dziecka w taki sposób żeby nie zepsuć naszych relacji z Effy. Proszę o odpowiedź . Pozdrawiam. Quote
malibo57 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Wysyłam PW z kontaktem do Magdy z hotelu w Słupicy - to fachowiec i na jej porady można zdać się z pełnym zaufaniem:) Quote
ajsja Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Witamy. Chwilę nas nie było , przybył nam nowy domownik , Tadzio. Przesyłamy kilka fotek naszego stadka. Pozdrawiamy ! Quote
ajsja Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 O kurde , duże one , będzie krzyczała ta Pani ,uuu. Quote
Recommended Posts