Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaa..., i jest tak , zabrali mi klatkę, schowali do piwnicy, teraz mam takie legowisko.
Kiedy zostaje sama w domu to jestem grzeczna (moja tajemnica) :)
Takie mam łatki jak koń indiański.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Ziutka napisał(a):
A hamburgerek jeszcze żyje ? Czy już Effy zrobiła z nim porządek ? :evil_lol:

Mikołaj się nie znał, hambuks żył minutę :)

Posted

ajsja napisał(a):
Mikołaj się nie znał, hambuks żył minutę :)

Tak myślałam, że nie przeżył, ona ma to we krwi, znaczy się, tempo w jakim niszczy zabawki :diabloti: wiem coś o tym, widok mojego samochodu kiedy ją wiozłam do Radomia był niezapomniany, do dzisiaj mam go przed oczkami swymi :evil_lol: nawet aparat fotograficzny znalazł się w jej paszczy, nie wspomnę już o papierowych ręcznikach, maskotkach, butelkach z napojami i pustymi, pasy samochodowe, torebka i jeszcze trochę tam tego było :evil_lol:
Samochód demolka :-o :-o :-o
Musiałam jej ciągle coś dawać do zabawy, bo inaczej pakowała mi się na głowę, i całuski rozdawała :diabloti: a jak nagle się zrobiło cicho, to mówię, upsss co ona tam robi, odwracam się a Effy siedzi z aparatem w pysiu zadowolna :mad:

Posted

Ziutka napisał(a):
Tak myślałam, że nie przeżył, ona ma to we krwi, znaczy się, tempo w jakim niszczy zabawki :diabloti: wiem coś o tym, widok mojego samochodu kiedy ją wiozłam do Radomia był niezapomniany, do dzisiaj mam go przed oczkami swymi :evil_lol: nawet aparat fotograficzny znalazł się w jej paszczy, nie wspomnę już o papierowych ręcznikach, maskotkach, butelkach z napojami i pustymi, pasy samochodowe, torebka i jeszcze trochę tam tego było :evil_lol:
Samochód demolka :-o :-o :-o
Musiałam jej ciągle coś dawać do zabawy, bo inaczej pakowała mi się na głowę, i całuski rozdawała :diabloti: a jak nagle się zrobiło cicho, to mówię, upsss co ona tam robi, odwracam się a Effy siedzi z aparatem w pysiu zadowolna :mad:

Dzięki tej podróży jest z nami , dzięki .

Posted

ajsja napisał(a):
Dzięki tej podróży jest z nami , dzięki .

Nie ma za co ;) Effy to wspaniała sunia :loveu:

A ja dzisiaj wyślę naszemu panu T. z gminy, zdjęcia Effy z domku, temu, który kazał ją uspić :angryy:

Posted

Witam.
Spodziewamy się niebawem narodzin dziecka.
Mam do Państwa pytanie-prośbę o podzielenie się doświadczeniem i wskazówkami dotyczącymi pojawienia się nowego domownika , niemowlęcia.
Jest z nami Effy i nic tego nie zmieni , chciałbym jedynie przygotować ją do "przywitania " dziecka w taki sposób żeby nie zepsuć naszych relacji z Effy.
Proszę o odpowiedź .
Pozdrawiam.

• 2 months later...