Jagoda1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Szukamy bardzo pilnie domu dla jamnika! Jamnik został znaleziony na jednym z olsztyńskich osiedli. Pies grzebał w śmietniku, ktoś zgłosił do schroniska i tak psiak trafił na kwarantannę. Po tygodniu odnaleźli się wlasciciele, ale nie mieli świadectwa szczepienia p. wściekliźnie, obiecali przywieźć... Niestety, do dzisiaj pies czeka... Wiemy, ze ma 12 lat, fizycznie nie wygląda na swój wiek, ale zęby ma w fatalnym stanie. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do świata, nie zaczepia psów, nie reaguje na ich zaczepki, toleruje koty, najchętniej chodziłby własnymi ścieżkami. Mieszka w boksie z czterema psiakami. Jest wykastrowany, zaszczepiony, posiada chip identyfikacyjny. Kontakt: 604 10 50 18 i 693 63 32 11 - Olsztyn Nasz przystojniak Quote
Jagoda1 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Jamnik nadal czeka wschronisku.... Quote
bianka0 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Bardzo ładny piesek, nie wygląda na swoje lata. Słyszałam o nim, ale chyba nie jest jeszcze umieszczony na stronie jamników. Quote
Jagoda1 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 bianka0 napisał(a):Bardzo ładny piesek, nie wygląda na swoje lata. Słyszałam o nim, ale chyba nie jest jeszcze umieszczony na stronie jamników. Moze tam nie podałam linku do jego wątku.:oops: Jest urodziwy, wygląda młodo (zęby, niestety, fatalne),ma fajny charakter, ale obawiam się, ze pobyt w schronisku zmieni go. Jamnisie b. źle znosza pobyt w boksie, bez stałego kontaktu z człowiekiem. Szukamy dla niego chociaż dt, do tej pory nikt nie zainteresował się naszym Dinusiem. Quote
danka1234 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 bianka0 napisał(a): Słyszałam o nim, ale chyba nie jest jeszcze umieszczony na stronie jamników. jamniś jest od dłuzszego czasu umieszczony na jamnikach tylko nie miał swojego wątku,był podany wspólny psiakow z olsztynskiego schroniska ale zaraz zamienie linki. Quote
bianka0 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Schronisko w Olsztynie macie dobre, ale nawet najlepsze dla tej rasy jest zabójcze. Jamniki muszą być z człowiekiem, nawet parę godzin dziennie. Quote
Jagoda1 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 danka1234 napisał(a):jamniś jest od dłuzszego czasu umieszczony na jamnikach tylko nie miał swojego wątku,był podany wspólny psiakow z olsztynskiego schroniska ale zaraz zamienie linki. Dziękuję... Dzisiaj widziałam Dinusia, siedział smutny z kolegami na wybiegu... Jakie on ma smutne ślepka, serce się kraje na jego widok...:-( Tyle lat w domu, a teraz....:shake: Quote
danka1234 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 widziałam ze Dinuś ma allegro a inne ogłoszenia tez ma? Quote
bianka0 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Czy wiecie coś o naturze Dino ? Czy nadawałby się do bloku, czy wyje pozostawiony sam ? Quote
Jagoda1 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 bianka0 napisał(a):Czy wiecie coś o naturze Dino ? Czy nadawałby się do bloku, czy wyje pozostawiony sam ? On mieszkał w bloku, ale dla pewności, poszukamy dt, by sprawdzić... Quote
bianka0 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jagoda1 napisał(a):On mieszkał w bloku, ale dla pewności, poszukamy dt, by sprawdzić... To bardzo ważna wiadomość o piesku. Quote
Mika31 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 tyle jamników ostatnio znalazło ds lub trafiło do dt może i tu stanie się cud Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Mika31 napisał(a):tyle jamników ostatnio znalazło ds lub trafiło do dt może i tu stanie się cud Owszem, Dinuś ma dom w Olsztynie....:lol: ...a także jamnisię do towarzystwa, kawałek ogródka i kochajacych Państwa, którym nie przeszkadza jego wiek.:lol: Quote
bianka0 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Szczęśliwe dni dla olsztyńskich jamników :lol: Powodzenia. Quote
Recommended Posts