*kleo* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Casablanca napisał(a):Hej :p Dziękujemy ;) Teraz na jaką najbliższą wystawę się wybieracie? Pewnie Grudziądz? Ja z yorkami Katowice, a co do Bucka nie wiem jakie mama ma plany. W sumie po krajówkach tylko dla sportu można pojeździć, teraz międzynarodowa by jej się przydała do Mł. Ch. A co Wam cieczka przeszkadza? Od tego roku można suki z cieczką wystawiać. No chyba że nie chcesz psom zapachów narobić ;) Quote
Casablanca Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 *kleo* napisał(a):Ja z yorkami Katowice, a co do Bucka nie wiem jakie mama ma plany. W sumie po krajówkach tylko dla sportu można pojeździć, teraz międzynarodowa by jej się przydała do Mł. Ch. A co Wam cieczka przeszkadza? Od tego roku można suki z cieczką wystawiać. No chyba że nie chcesz psom zapachów narobić ;) Jeszcze zobaczymy z tą wystawą ;) Właściciele psów nie raz się wypowiadali na forach, że to strasznie przeszkadza itd. a więc chyba nie ma co... Quote
Casablanca Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Cześć Kasandra :multi: Hej :p Co tam słychać? Jak tam banerek się podoba? Byłaś zobaczyć? Quote
Guest Fusiafusia Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Casablanca napisał(a):Hej :p Co tam słychać? Jak tam banerek się podoba? Byłaś zobaczyć? U nas wszystko oki. ;) A gdzie jest ten bannerek ....??? Quote
Casablanca Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):U nas wszystko oki. ;) A gdzie jest ten bannerek ....??? Na moim wątku grafiki na zamówienie, chyba 5. strona ;) Wątek mam w sygnaturze ;) Quote
wikikoniki Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Ona jest cudoffna <3333 Sorki, ale yorki są u mnie na ostatnim miejscu :angryy::angryy: :diabloti: Naaj są Malamuuty <333333 A co porabiacie? Quote
wikikoniki Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Casablanca napisał(a):Hej :p Dziękujemy ;) Teraz na jaką najbliższą wystawę się wybieracie? Pewnie Grudziądz? A kiedy ten Grudziądz ? Quote
Guest Fusiafusia Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Casablanca napisał(a):Na moim wątku grafiki na zamówienie, chyba 5. strona ;) Wątek mam w sygnaturze ;) Dzięki. ;) Quote
Casablanca Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 wikikoniki napisał(a):Ona jest cudoffna <3333 Sorki, ale yorki są u mnie na ostatnim miejscu :angryy::angryy: :diabloti: Naaj są Malamuuty <333333 A co porabiacie? Dziękuję :) Ja yorki lubię, są strasznie śłodziutkie i mają ten harakterek :D Ale i tak moje naj to chihuahua i border colie :) U nas dobrze, wyczerpałam limit na zdjęć fotosiku...jak zrobię sobie gdzieś galerię (oprócz na tinypic, bo się nie wyświetlają) to doadam fotki ;) wikikoniki napisał(a):A kiedy ten Grudziądz ? Grudziądz chyba 14 kwietnia :P Ola & Kajtek napisał(a):Dzięki. ;) Proszę bardzo ;) Co u Kajtusia? Quote
Yuveza Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 a co do hostingu zdjęć to dobry jest fotoszok, można szybko przesłać większą ilość zdjęć bez rejestracji:D Quote
Casablanca Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 westie_justa napisał(a):a co do hostingu zdjęć to dobry jest fotoszok, można szybko przesłać większą ilość zdjęć bez rejestracji:D Dzięki ;) Jutro wstawię, jak mi się uda :D Quote
wikikoniki Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 A będziesz startować ? Ja będę chyba ;D Ale Nesia na widownii bo nie mamy rodowodu ;( Quote
wikikoniki Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Heei, sygnaturka działa ?Sprawdzam ;D Quote
Guest Fusiafusia Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 A u Kajtusia Oki. ;) A u Blanki?? Bardzo kocham Chihuahuy ale pierwsze są yoreczki :loveu: A po yorkach Chihuahuy a po Chihuahuach Maltańczyki :loveu: A co tam u was?? :) Quote
Yuveza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ola Ty cały czas co innego:evil_lol:, mówiłaś że po yorkach są westiki, to w końcu ile masz tych 'drugich miejsc'?:eviltong: Quote
Guest Fusiafusia Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 westie_justa napisał(a):Ola Ty cały czas co innego:evil_lol:, mówiłaś że po yorkach są westiki, to w końcu ile masz tych 'drugich miejsc'?:eviltong: Bo są! :evil_lol: Pierwsze są yoreczki a po yorkach te trzy rasy! czyli Maltańczyki, westy, i chihuahuy! :loveu: A Justyna u cb jak jest z tymi ulubionymi rasami psów :eviltong:?? Quote
Casablanca Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 wikikoniki napisał(a):A będziesz startować ? Ja będę chyba ;D Ale Nesia na widownii bo nie mamy rodowodu ;( Jak pojedziemy to w MP napewno wystartuję :p wikikoniki napisał(a):Heei, sygnaturka działa ?Sprawdzam ;D Nie działa... Ola & Kajtek napisał(a):A u Kajtusia Oki. ;) A u Blanki?? Bardzo kocham Chihuahuy ale pierwsze są yoreczki :loveu: A po yorkach Chihuahuy a po Chihuahuach Maltańczyki :loveu: A co tam u was?? :) U Blanki w porządku, straszny czort z niej :evil_lol: westie_justa napisał(a):Ola Ty cały czas co innego:evil_lol:, mówiłaś że po yorkach są westiki, to w końcu ile masz tych 'drugich miejsc'?:eviltong: Właśnie, właśnie? Ola & Kajtek napisał(a):Bo są! :evil_lol: Pierwsze są yoreczki a po yorkach te trzy rasy! czyli Maltańczyki, westy, i chihuahuy! :loveu: A Justyna u cb jak jest z tymi ulubionymi rasami psów :eviltong:?? Zdecyduj się Ola :mad: :evil_lol: Quote
Yuveza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 jeszcze gdzieś mówiłaś że papillony są na 2 miejscu.,.. a u mnie.... :roll:.... zastanowię się..... Quote
Guest Fusiafusia Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 westie_justa napisał(a):jeszcze gdzieś mówiłaś że papillony są na 2 miejscu.,.. a u mnie.... :roll:.... zastanowię się..... Hihi :D No też są...Wiem mam wiele ulubionych ras psów :D Quote
Casablanca Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 westie_justa napisał(a):jeszcze gdzieś mówiłaś że papillony są na 2 miejscu.,.. a u mnie.... :roll:.... zastanowię się..... Ola & Kajtek napisał(a):Hihi :D No też są...Wiem mam wiele ulubionych ras psów :D Oj dajcie już sobie spokój z tymi ulubionymi rasami :D Quote
Guest Fusiafusia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No Kasandra kiedy wrzucisz jakieś foteczki Blanki :mad: :loveu:?? Quote
Casablanca Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):No Kasandra kiedy wrzucisz jakieś foteczki Blanki :mad: :loveu:?? wikikoniki napisał(a):Właśnie, dawaaj <33333 Jakoś tak nie mogę się zebrać :evil_lol: Jak będę na swoim komputerze ;) Widzę, że banerek wklejony :D Nie podlinkowujesz? Quote
Recommended Posts