Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Guest Fusiafusia
Posted

Hej ! =)
Daje oznaki życia ! =) Popiszemy na PW.

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Hej ! =)
Daje oznaki życia ! =) Popiszemy na PW.

Hej :cool1:
Gdzie byłaś? :mad: Banerek czeka od dłuższego czasu u mnie na wątku grafiki i masz zapchaną skrzynkę :mad:

Wczoraj zaraz po powrocie z wystawy pisałam wiadomość, a teraz patrzę i nie ma :angryy:

A więc:
CASALBANCA Eminentia Canis, kl. młodzieży, sędzia-Petr Rehanek:
lokata III/5 :loveu: ocena doskonała

Ja, MP gr.młodsza, sędzia-Piotr Król:
5/5 pkt. bez kwalifikacji do finału (na 9 osób :p)

Posted

tak widać :) Bosh jaka ona śliczna jest . przyznam szczerze że zawsze obawiałem się mieć cziłke , wiesz że jest taka mała że coś jej sie stanie , ale jak na was patrze nie moge wyjśc z podziwu , świetna jest, nieziemsko się razem prezentujecie na ringu i poza nim hehe a ta fota "niewyspanej" hehe wygląda jakby chciała powiedzieć eh dlaczego mnie obudziłas tak dobrze spałam :P

Posted

Matyk napisał(a):
tak widać :) Bosh jaka ona śliczna jest . przyznam szczerze że zawsze obawiałem się mieć cziłke , wiesz że jest taka mała że coś jej sie stanie , ale jak na was patrze nie moge wyjśc z podziwu , świetna jest, nieziemsko się razem prezentujecie na ringu i poza nim hehe a ta fota "niewyspanej" hehe wygląda jakby chciała powiedzieć eh dlaczego mnie obudziłas tak dobrze spałam :P

Dziękuję :p
Ja z początku też uważałam na nią jak na jajko, myślałam, że ona będzie taka delikatna już zawsze :-o a tu taki potwór mi wyrósł :evil_lol: Ostatnio nauczyłyśmy się sztuczki, że Blanka wskakuje mi na plecy jak kucam, potem ja wstaję i się kręcę, a Ona stoi mi przy szyi :loveu:
Blanka pakowała się do torby i spała (a bynajmniej próbowała :evil_lol: )
zawsze obawiałem się mieć cziłke

A Ty masz chiłkę? :razz:

Posted

heh no to nieźle, a jaki mała ma charakter?? Bo widać że z dogadywaniem się raczej nie macie problemu.
Nie mam cziłki heh być może jeszcze nie mam, na dzień dzisiejszy mam 10 letnią kundelke i 7 miesięcznego owłosionego chińskiego grzywacza

Posted

Matyk napisał(a):
heh no to nieźle, a jaki mała ma charakter?? Bo widać że z dogadywaniem się raczej nie macie problemu.
Nie mam cziłki heh być może jeszcze nie mam, na dzień dzisiejszy mam 10 letnią kundelke i 7 miesięcznego owłosionego chińskiego grzywacza

Mała ma harakterek-jak każda chiłka :D Dwa razy się zastanowi, czy jej się opłaca zanim wykona moje polecenie...Na ringu słucha, zawsze ;) Ale największy problem to przychodzenie na zawołanie-nawet za smakołyki...Ona potrafi, wie o co chodzi, bo to ćwiczyłyśmy na smaczki itd. i łapała, gorzej w praktyce :evil_lol: Jest bardzo mądra, momentalnie uczy się sztuczek, uczuciowa-nie uwolnisz się od niej ani na chwilkę :loveu: (chodzi za mną nawet do toalety :roll:)
Grzywacze, bardzo ładne pieski :p

Posted

wiesz jak opisałaś jeje charakter to jakbym o moim Mefim czytał hehe, a złwaszcza z tym przychodzeniem , mam ten sam problem, wyćwiczyliśmy rpzychodzenie na zawołanie ale często mały tak to olewa że szok hehe.No i tez łazi za mną nawet do łazienki :P
Oj tak kocham grzywki to moja ukochana rasa niezmiennie od 5 lat, w końcu doczekałem się swego maleństwa, niestety nie jest wystawiwy ale to nic, nastepna grzywka będzie :P

Posted

Matyk napisał(a):
wiesz jak opisałaś jeje charakter to jakbym o moim Mefim czytał hehe, a złwaszcza z tym przychodzeniem , mam ten sam problem, wyćwiczyliśmy rpzychodzenie na zawołanie ale często mały tak to olewa że szok hehe.No i tez łazi za mną nawet do łazienki :P
Oj tak kocham grzywki to moja ukochana rasa niezmiennie od 5 lat, w końcu doczekałem się swego maleństwa, niestety nie jest wystawiwy ale to nic, nastepna grzywka będzie :P

He he :)
Grzywek jest bez rodowodu, czy po prostu nie chcesz go wystawiać?

Guest Fusiafusia
Posted

No Kasandra GRATULACJE !!! :multi: U mnie fotki w galerii ! ;)

Posted

Jestem i ja:multi:
Dopiero co była wystawa już następna!
Gratuluję! ale trochę się nie łapię z tymi lokatami III/5 ? ale jak ocena doskonała, to znaczy że najlepsza:D

Posted

Matyk napisał(a):
Grzywek jest z rodowodem (zresztą zapraszam do nas do galerii jak i na baze grzywaczy http://www.chinesecrested.no/en/registry/97713/Bajer+Staff+La+Paz.html) ale niestety ma jedno jąderko.

Byłam w galerii-śliczny piesek :)
Ola & Kajtek napisał(a):
No Kasandra GRATULACJE !!! :multi: U mnie fotki w galerii ! ;)

Dziękuję, później zajżymy ;)
westie_justa napisał(a):
Jestem i ja:multi:
Dopiero co była wystawa już następna!
Gratuluję! ale trochę się nie łapię z tymi lokatami III/5 ? ale jak ocena doskonała, to znaczy że najlepsza:D

Teraz następna dopiero 3.05.11 w Bydgoszczy...nie wiem czy wytrzymam tak długo :D
Dzięki ;) Z tymi lokatami to chodzi, że lokata III, a w konkurencji było 5 suczek ;)

Posted

Matyk napisał(a):
dziękujemy bardzo :):P
A cod o wystaw oj no to długo się naczekacie, współczuje hehe sam też bym nie wytrzymał ...

:) Może będzie Grudziądz 16.04, ale to nie wiadomo, bo Blanka może cieczkę dostać i nie będzie co jej wieść :roll: