Guest Fusiafusia Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Cześć Kasandra i Blanka ! :) Niestety filmików jeszcze nie ma ale niedługo coś wrzucę ! ;) A co tam u was???? Quote
Casablanca Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Cześć Ola! No to czekam na filmiki ;) U nas wszystko ok, uczymy się nowych sztuczek. Kupiłam kilkier, a więc próbujemy nowych metod szkolenia. Już nie długo na wystawę jedziemy :) A co u was? Quote
Casablanca Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 2.12.2010 Blanka miała wykonywany zabieg wyrywania ząbków. Jak się wybudziła z narkozy gryzła, jadła i bawiła się jak zawsze ;) Na Wigilię dostałam nowy aparat, a więc od fotek się nie uchronicie! :diabloti: Blanka i jej zajęcie w Wigilię :sleep: : c.d.n. :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Hej Kasandra i Blanka ! :) śliczneeeee foteczki :loveu: :loveu: :loveu: http://images46.fotosik.pl/466/858e812516668230med.jpg jakie urocze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Casablanca Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Hej :p A więc zdjęć ciąg dalszy :diabloti: Agility nawet zimą ;): Quote
pa-ttti Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 bardzo ładna sunia, coraz ładniejsza z wiekiem się robi:) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Cześć Kasandra ! :) śliczne zdjątka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: http://images50.fotosik.pl/486/3c17e2bbdcd35755med.jpg Blanka jest taka ślicznaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: no i śliczne ubranko :cool3: ! Quote
Casablanca Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Dziękuję pa-ttti :p Hej Ola :) Dzięki, ubranko szyte na miarę przez mamę koleżanki ;) Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Witamy Się. :D Strasznie masz śliczną psinkę <3 będziemy zaglądać częściej! i zapraszamy do nas. :* Quote
Casablanca Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Cavalierkaa napisał(a):Witamy Się. :D Strasznie masz śliczną psinkę <3 będziemy zaglądać częściej! i zapraszamy do nas. :* Cześć :multi: Dziękuję :p Zaraz zajżymy ;) Quote
EkipaGusi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 no widać ze aparat daje radę :D śliczne ftki :) Blanka a ta koleżanka nie chce jeszcze dla moich uszyć ? Quote
Casablanca Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 EkipaGusi napisał(a):no widać ze aparat daje radę :D śliczne ftki :) Blanka a ta koleżanka nie chce jeszcze dla moich uszyć ? Dziękuję, fotki będą jeszcze lepsze jak nauczę się go w pełni obsługiwać :lol: Na wystawie przejdzie test jakości :evil_lol: Koleżanka szyje, ale płatnie ;) My dostałyśmy tak po znajomości :eviltong: Quote
EkipaGusi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 oczywiście ze płatnie :) wszystko zalezy za ile :D Quote
Casablanca Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Cena pewnie zależy od szczegółów, futerek, brylancików itp. :) Chili też będzie wystawiana w Gdańsku? Quote
Casablanca Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Hej Kasandra i Blanka ! :multi: Hej Ola! :) Quote
Yuveza Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Hej Kasandra i Blanka i Narina!:multi: Już tu bywałam, ale teraz się wpiszę;) Superaśne ma ubranko, a najbardziej zazdroszczę Ci tego toru agility:watpliwy: i w ogóle miejsca na nie... ja ćwiczę ogrodowo ale nie mam extra toru :-( Będziemy zaglądać:D Zapraszam do nas! Quote
Casablanca Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Cześć! :multi: Dziękuję, a masz jakieś zdjęcia z tego ogrodowego toru? :cool3: Quote
Yuveza Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 niestety nie:-( ponieważ tor nie jest 'trwały', robię go np: w lato wtedy kiedy ćwiczymy, zresztą i tak nie jest kompletny, mam bardzo małe podwórku i nie da rady zrobić go nastałe (a to samochód albo jakieś inne duperele) może na te lato uda mi się zbudować coś porządnego, no i jeszcze plac by się przydał. W galerii mam zdjęcia jak Dotka skacze w domu przez...... krzesło:eviltong: Quote
Casablanca Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Szkoda, że nie masz zdjęć... Doti to west higland white terrier? Jeździcie na wystawy? Pozdrawiam :) Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tak Doti "west highland white terrier" bez papierowy :evil_lol: czyli niestety nie jeździmy na wystawy Quote
Casablanca Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Ja również mam bezrodowodowego pieska, tylko, że "cocer spaniela angielskiego" :evil_lol: Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 tak bywa;) ale moja Dota to by się na wystawowca nie nadała, ona to sportowa dziewczyna jest!:D Quote
Casablanca Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 He he, a może na zawody agility czas małego sportowca zabrać? Ja Nariną i Blanką też napewno się na jakieś latem wybiorę :) Quote
Recommended Posts