Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Psy koleżanki west Piątek i champion wyżeł Singiel :)

Pies wujka Suzi-spędziłam z nią całe urodziny kuzynki na spacerze, nienawidzę takich rodzinnych imrez :roll:

Siostra dostała chomika na urodziny :angryy: nazwała go jakże pozornie niewinnym imieniem Niuniuś...to małe dziwactwo całą noc hałasuje na tym swoim kołowrotku, że zwariować można.

Posted

westie_justa napisał(a):
zaległości?, przecież to już 2 dni PO! :diabloti:

Ciiiiii ! O czym Ty mówisz? :diabloti:

Blanca pilnuje miski :evil_lol:

KWPR Grudziądz 14.4.2012, wystawiałam 2 owczarki szetlandzkie:

Welsh corgi pembroke:

Młody Prezenter z terrierem szkockim:

Zajęłam III miejsce :multi:

Posted

Roooooooooooooooośnie... :)

I 29.4.2012 rodzi się 5 szczeniaczków (3 pieski i 2 suczki) pod przydomkiem Castitas Amor :loveu: Od 20.30 do 24.30 Blanca dzielnie naturalnie urodziła ;)

Posted

Oooo jakie cudne małe, białe myszki:loveu::iloveyou: :klacz: Ogromne gratulacje dla mamusi, świetnie się spisała:multi:

Ale brzuszek to miała pokaźny, wiedzieliście ile będzie maluchów?

No i oczywiście gratuluję sukcesów wystawowych:happy1::painting:

Posted

magdaww1 napisał(a):
Oooo jakie cudne małe, białe myszki:loveu::iloveyou: :klacz: Ogromne gratulacje dla mamusi, świetnie się spisała:multi:

Ale brzuszek to miała pokaźny, wiedzieliście ile będzie maluchów?

No i oczywiście gratuluję sukcesów wystawowych:happy1::painting:

Jestem z niej dumna, świetna z niej mamusia ;)
Na USG było widać tylko 2 :D
Dziękuję bardzo!

Posted

magdaww1 napisał(a):
To Wam niespodziankę zrobiła :lol: super, że tak sprawnie poszło. Ciekawe jak się kolorki rozwiną i długość włosków:hmmmm:

Też się ciekawię co nam ładnego wyrośnie :D Poród całkiem sprawnie poszedł, stres był straszny bo to nasz i Blanci pierwszy ;)

Posted

Casablanca napisał(a):
Poród całkiem sprawnie poszedł, stres był straszny bo to nasz i Blanci pierwszy ;)

Wiem doskonale co to znaczy;) Ja spanikowałam:shake:

pokazuj teraz często małe kluseczki, one tak szybko rosną:loveu: A z czarnymi znaczeniami to on czy ona?

Posted

magdaww1 napisał(a):
Wiem doskonale co to znaczy;) Ja spanikowałam:shake:

pokazuj teraz często małe kluseczki, one tak szybko rosną:loveu: A z czarnymi znaczeniami to on czy ona?

Moja mama spanikowała, ale ja urodzony weterynarz :diabloti:
Rosną jak na drożdżach :) A ruchliwe to takie :D Z czarnymi znaczeniami to suczka. Reszta jak klony :loveu:

Posted

No, no, niezłą gromadkę Ci Blanka wypluła ;)
Fajne kolorki, ludziska lubią białe :) Ciekawa jestem długości włosa i czy dziewczynce "okularki" zjaśnieją jak mojej Pandzie czy zostaną czarne ;)

Posted

Molowe napisał(a):
http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC05824.jpg jaki wielki brzuszek o mamo :)
http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06078.jpg cudne szczeniaczki dużo zdrówka dla nich i oczywiście dla ich mamusi :loveu:

Dziękujemy bardzo :)

westie_justa napisał(a):
piękne są, a ten brzuszek haha :loveu:
szkoda że tak malo kolorów :diabloti:

Zawsze można przefarbować :diabloti:

magdaww1 napisał(a):
Będziecie chcieli sobie zostawić jakąś piękność?
Cykaj im dużo zdjęć i pokazuj światu:modla:

Tego jeszcze nawet najstarsi górale nie wiedzą co planuje moja mama :evil_lol:

*kleo* napisał(a):
No, no, niezłą gromadkę Ci Blanka wypluła ;)
Fajne kolorki, ludziska lubią białe :) Ciekawa jestem długości włosa i czy dziewczynce "okularki" zjaśnieją jak mojej Pandzie czy zostaną czarne ;)

Też jestem bardzo ciekawa :lol: Wszyscy od razu się pytają jakie będą, nie mogąc zrozumieć dlaczego po krótkowłosym i długowłosym, krótkowłosym i krótkowłosym mogą wyjść każde, a po długowłosych tylko długowłose :evil_lol:

Posted

Casablanca napisał(a):
Też jestem bardzo ciekawa :lol: Wszyscy od razu się pytają jakie będą, nie mogąc zrozumieć dlaczego po krótkowłosym i długowłosym, krótkowłosym i krótkowłosym mogą wyjść każde, a po długowłosych tylko długowłose :evil_lol:

Oj znamy to, znamy... A jeszcze żeby było śmieszniej trochę trzeba poczekać, aż długość włosa się określi, bo np. u nas wszyscy obstawiali, że Piki i Panda będą długowłose, a Puma krótkowłosa, a tu wszystkie długie się okazały. A z kolorami też się nie nadąży, bo niby wszyscy chcą białe, a ostatnio dzwoniła jakaś pani i bardzo się rozczarowała, że Piki jest psem, bo chciała taką burą sukę, no i co? :roll: To ja jednak wolę yorki, tam przynajmniej od razu wiadomo co wpisać w rubrykę "umaszczenie", a potem tylko mieć nadzieję, że wszystko ładnie się ułoży i nie będzie bardzo jasny albo czarny :P

Posted

*kleo* napisał(a):
Oj znamy to, znamy... A jeszcze żeby było śmieszniej trochę trzeba poczekać, aż długość włosa się określi, bo np. u nas wszyscy obstawiali, że Piki i Panda będą długowłose, a Puma krótkowłosa, a tu wszystkie długie się okazały. A z kolorami też się nie nadąży, bo niby wszyscy chcą białe, a ostatnio dzwoniła jakaś pani i bardzo się rozczarowała, że Piki jest psem, bo chciała taką burą sukę, no i co? :roll: To ja jednak wolę yorki, tam przynajmniej od razu wiadomo co wpisać w rubrykę "umaszczenie", a potem tylko mieć nadzieję, że wszystko ładnie się ułoży i nie będzie bardzo jasny albo czarny :P

Hahaha :evil_lol: Gorzej by było jakby chciała "burą sukę do budy". Wszyscy już też obstawiają jaka długość włosa, bo niuektóre bardziej łysawe, ale ja mówię, że będą im wszystkie na złość w drugą stronę :p
Tylko, że z yorkami się musisz martwić, czy Ci ładnie koloru nabierze, czy nie :cool3: a z chiłkami to choćby różowa była, to źle nie będzie :lol:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
O mamo.. jaka przyspieszona relacja z ciąży i porodu:crazyeye:
Gratuluje 4 ślicznych małych kuleczek:loveu: i liczę na zdjęcia częściej niż do tej pory:mad:
Jakie będą imiona?

Bo to tak szybko zleciało :evil_lol:
Dziękujemy! Zdjęć chyba będzie jeszcze mniej, bo przecież cały czas nad szczeniakami muszę warować :razz:
Imiona jeszcze nie wybrane, wciąż toczę wojnę z mamą. Na razie wiadomo, że na "N" :p

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
O mamo.. jaka przyspieszona relacja z ciąży i porodu:crazyeye:
Gratuluje 4 ślicznych małych kuleczek:loveu: i liczę na zdjęcia częściej niż do tej pory:mad:
Jakie będą imiona?

Aż musiałam jeszcze raz policzyć bo wydawało mi się , że było 5 białych myszek:evil_lol:

Posted

Właśnie widzę, że się przejęzyczyłam:evil_lol:
Mało teraz mam czasu, wiec szybko piszę;)

Jak to mniej zdjęć?:placz:
To rób dużo zdjęć przy tym warowaniu i później w nocy wstawisz:D jak pójdą spać:loveu:

Posted

[quote name='magdaww1']Aż musiałam jeszcze raz policzyć bo wydawało mi się , że było 5 białych myszek:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Chiquita&DeeDee']Właśnie widzę, że się przejęzyczyłam:evil_lol:
Mało teraz mam czasu, wiec szybko piszę;)

Jak to mniej zdjęć?:placz:
To rób dużo zdjęć przy tym warowaniu i później w nocy wstawisz:D jak pójdą spać:loveu:[/QUOTE]

Hahaha, Chiqita już jednego mi zabrała :cool3::diabloti:
Żebym ja chociaż w nocy miała czas :evil_lol: Blanka spaceruje, a szczeniaki krzyczą :lol:

[quote name='FredziaFredzia']Wow, masz szczeniaczki! Jak tam rosną maluchy? :)[/QUOTE]

Rosną jak na drożdżach, ważą już ponad 2 razy tyle co po urodzeniu :p
Dzisiaj biała dziewczynka otworzyła oczka :loveu:
[quote name='zozolina']Własnie jak maluszki ???? zdjecia prosimy wstawic jak najswiezsze !!!!!:mad::lol:[/QUOTE]

Zdjęcia robię, powstawiam przy chwilce czasu ;)