Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Walentynkowa Wystawa Psów w Bydgoszczy 12 lutego 2012 :lol:

Wyłącznie ja w młodym prezenterze-Blanca nawet nie pojechała ;)

Młody Prezenter, grupa starsza
sędzia-Leszek Siejkowski
eliminacje 5/5 pkt. :evil_lol: z owczarkiem szetlandzkim STARRY NIGHT Antoria

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No proszę kogo ja widzę:diabloti:

Zdjęcia super:loveu::loveu::loveu:
Ile nowych psich przyjaciół:cool3:
Wystawy super, mam nadzieję, że kiedyś zobaczę Cię na wystawie na żywo:razz:
A jak tam plany hodowli?;)[/QUOTE]

Ach, przybyłam, przybyłam :cool3:
Tak, przyjaciół psich wielu nam przybyło :diabloti:
No ja mam nadzieję! Może wystawa w Jarosławiu Wam po drodze? :razz: Mam nadzieję, że na niedzielę dotrę.
(UWAGA :diabloti: Reklama- z chęcią wystawię psiaka na niedzielnej wystawie w Jarosławiu, doświadczenie i podejście do psa gwarantowane :D)
A plany hodowli... :evil_lol: wszelkie informacje później :p

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm, a jednak mój post jest:D
Jeszcze tu wrócę;)[/QUOTE]
Czekamy :D

[quote name='Marchewkowy']fajna galeria miło się ogląda ;)[/QUOTE]
Dziękuję bardzo :) Miło, że wpadłaś.

Posted

Tak tak jak tylko dojde do siebie,jestem po szpitalu i jak mam siłe to wpisy robie a jak nie to tylko ertuje kto co i jak....a poza tym zbieram info musze sie naumiec nie ?:lol::oops:

Posted

[quote name='zozolina']ja tez podgladam....:lol:;)[/QUOTE]
Miło mi :)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jestem jestem:D
A Zozolina Ty nie podglądaj tylko zakładaj własną:eviltong: Dwie ślicznotki z avatarka czekają by się pokazać:loveu:[/QUOTE]

[quote name='zozolina']Tak tak jak tylko dojde do siebie,jestem po szpitalu i jak mam siłe to wpisy robie a jak nie to tylko ertuje kto co i jak....a poza tym zbieram info musze sie naumiec nie ?:lol::oops:[/QUOTE]
A więc czekam na galerię! :D

[quote name='Chiquita&DeeDee']No dobrze, jeszcze Ci odpuszczam:lol: hehehe, chociaż stęskniłam się za tymi pysiami:loveu:
Tu nie podglądaj... Casablanca nas zaniedbuje, od niej się nie ucz:diabloti::eviltong:[/QUOTE]
Cóż to? Wcale nie, ja daję bardzo dobry przykład! Spójrz tylko ile zdjęć powyżej :D:diabloti:

[quote name='zozolina']:grin::grin: oj prawda nie rozpieszcza nas fotkami pieknej malenkiej ;)[/QUOTE]

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, pilnie się uczy, ciekawe czy ma same 5?:D[/QUOTE]
Ależ oczywiście, same 5 i nic więcej :evil_lol:

[quote name='Artemida']Jaka śliczna ta twoja Casablanca <3[/QUOTE]
Dziękuję baaardzo :loveu:

Posted (edited)

Witam. Śliczne zdjęcia. Na wystawie w Gdańsku się mijałyśmy ale byłaś tak zabiegana, że nie zagadałam.
Widzę nawet mojego Diorka na Twoich fotkach z MP.

Jeszcze muszę się pochwalić, że od wczoraj mieszka z nami mała Chihuahua, może się kiedyś umówimy na spacerek :)

Edited by magdaww1
Posted

[quote name='zozolina']Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/223939-Pepsi-i-Cola-orzezwiajaca-galeria-moich-czi-!!!! może nie jest tak profesjonalna jak twoja ale moja własna i ciasna !!!!!ha ha pozdrawiam was dziewczyny
Lecę zobaczyć :D

[quote name='magdaww1']Witam. Śliczne zdjęcia. Na wystawie w Gdańsku się mijałyśmy ale byłaś tak zabiegana, że nie zagadałam.
Widzę nawet mojego Diorka na Twoich fotkach z MP.

Jeszcze muszę się pochwalić, że od wczoraj mieszka z nami mała Chihuahua, może się kiedyś umówimy na spacerek :)
Dziękuję :)
Szkoda, no ale organizacja wystawy zmusiła mnie do biegania od jednego końca hali do drugiego, jak nienormalna :D Mam nadzieję, że kiedyś w końcu się spotkamy! Właśnie jestem w drodze na wystawę do Jarosławia, może będziesz?

Chihuahua?! Z jakiej hodowli, jeśli mogę wiedzieć? :)

Posted

[quote name='magdaww1']A teraz widać?

Tak po Cocolinie. Będzie z nami sunia na wystawie ale jeszcze nie wiemy czy będzie zgłoszona :)

o jeny ta malutka zupełnie jak moja Cola wyglada zobaczcie

Posted

Casablanko kochana... to jak same 5 to już się nie czepiam:evil_lol::evil_lol::eviltong:
Tak zdjęcia są i jest ich dużo, raz na pół roku:eviltong::eviltong: hihi

[quote name='magdaww1']A teraz widać?

Tak po Cocolinie. Będzie z nami sunia na wystawie ale jeszcze nie wiemy czy będzie zgłoszona :)

To już wiem skąd znam Twój nick... z chiportalu;) byłam tam w Twojej galerii i widziałam okruszka:lol: może kiedyś jak będę w chojnicach to Was spotkam;)

Posted

magdaww1 napisał(a):
A teraz widać?

Widać, widać, piękne dziecię :loveu::loveu::loveu:
Musimy się w Grudziądzu spotkać! Wy też z Chojnic?!

zozolina napisał(a):
o jeny ta malutka zupełnie jak moja Cola wyglada zobaczcie

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Casablanko kochana... to jak same 5 to już się nie czepiam:evil_lol::evil_lol::eviltong:
Tak zdjęcia są i jest ich dużo, raz na pół roku:eviltong::eviltong: hihi

To już wiem skąd znam Twój nick... z chiportalu;) byłam tam w Twojej galerii i widziałam okruszka:lol: może kiedyś jak będę w chojnicach to Was spotkam;)

No ba! No przecie, że 5 :cool3::diabloti:
Za to taką ilością to się przez pół roku cieszyć można :eviltong::eviltong::eviltong: