Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Fusiafusia
Posted

Hej....!!!!! :multi:
a gdzie się podzialiście :-( my do waszej galerii wpadliśmy :multi:
a wlaście przyszliśmy powiedzieć że w naszej galerii nowe fotki Kajtka :evil_lol: zajrzyj :eviltong:
no to czekamy na fotki :evil_lol:
dobranoc Blanko :loveu:

Guest Fusiafusia
Posted

Aha.... jak będziesz wchodziła do naszej galerii to wejć na str. 12 :multi: tam będą dzisiejsze fotki Kajtusia :loveu:

Posted

[quote name='*kleo*']Ale macie fajnie :p

Gratki za wystawę :)[/QUOTE]
Dziękujemy :p a wy na jaką najbliższą wystawę z Bucią jedziecie? :razz:
[quote name='Ola & Kajtek']Hej....!!!!! :multi:
a gdzie się podzialiście :-( my do waszej galerii wpadliśmy :multi:
a wlaście przyszliśmy powiedzieć że w naszej galerii nowe fotki Kajtka :evil_lol: zajrzyj :eviltong:
no to czekamy na fotki :evil_lol:
dobranoc Blanko :loveu:[/QUOTE]
Ja w szpitalu, Blanka z rodzicami w domu...:-(
Zajżę na fotki :lol:
[quote name='Ola & Kajtek']Aha.... jak będziesz wchodziła do naszej galerii to wejć na str. 12 :multi: tam będą dzisiejsze fotki Kajtusia :loveu:[/QUOTE]
Fotki dodam jakieś stare, bo mam laptopa w szpitalu ;)

Guest Fusiafusia
Posted

[LEFT]w szpitalu :crazyeye: a co się stało?????? :-( :-( :-( to coś poważnego :-([/LEFT]

Posted

Casablanca napisał(a):
Dziękujemy :p a wy na jaką najbliższą wystawę z Bucią jedziecie? :razz:

Nie wiem, ja mam zaplanowane wystawy dla mojej Ulci, a na jaką przy okazji mama zgłosi Bucka to nie mam zielonego pojęcia. Ale prawdopodobnie dopiero w przyszłym roku.

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
w szpitalu :crazyeye: a co się stało?????? :-( :-( :-( to coś poważnego :-(

Nie, nic poważnego-tylko antybiotyk dożylnie ;)
Ale nie wiem kiedy wrócę do mojej Blanki :placz::placz::placz:
*kleo* napisał(a):
Nie wiem, ja mam zaplanowane wystawy dla mojej Ulci, a na jaką przy okazji mama zgłosi Bucka to nie mam zielonego pojęcia. Ale prawdopodobnie dopiero w przyszłym roku.

Aaa, daj znać jak będziesz coś więcej wiedzieć, może spotkamy się na ringu (albo z twoją mamą) ;)

Posted

Casablanca napisał(a):
Aaa, daj znać jak będziesz coś więcej wiedzieć, może spotkamy się na ringu (albo z twoją mamą) ;)

Na ringu to raczej z moją mamą, ze mną ewentualnie przy ringu z aparatem ;)

Guest Fusiafusia
Posted

a już myślałam że coś ci się stało :oops: nie martw się niedługo zobaczysz Blanke ;) pewnie jak ona cie zobaczy to będzie skakać z radości :evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Na ringu to raczej z moją mamą, ze mną ewentualnie przy ringu z aparatem ;)

Wyczytałam, że Bucię wymarzył sobie twój brat :p on nie będzie jej wystawiał?
Ola & Kajtek napisał(a):
a już myślałam że coś ci się stało :oops: nie martw się niedługo zobaczysz Blanke ;) pewnie jak ona cie zobaczy to będzie skakać z radości :evil_lol:

No, może się ucieszy :)
Mama chciała mi ją przemycić do sali, ale stwierdziłyśmy, że to się nie uda :diabloti:

Guest Fusiafusia
Posted

czy ja wiem....nie wiem czy by pozwolili z chihuahuą wejść do sali,ale spróbuj...może się uda :lol: kiedy wstawisz nowe foteczki :multi: :mad:

Posted

Casablanca napisał(a):
Wyczytałam, że Bucię wymarzył sobie twój brat :p on nie będzie jej wystawiał?

Na początku twierdził, że będzie, ale jak przyszło co do czego to stwierdził, że nie umie i na pewno źle to zrobi.

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
czy ja wiem....nie wiem czy by pozwolili z chihuahuą wejść do sali,ale spróbuj...może się uda :lol: kiedy wstawisz nowe foteczki :multi: :mad:

Nie, nie-żartowałam, to by się nie udało :)
Fotki będą, jak wrócę do domu ;)
*kleo* napisał(a):
Na początku twierdził, że będzie, ale jak przyszło co do czego to stwierdził, że nie umie i na pewno źle to zrobi.

A ile brat ma lat?
Wygłaskaj zwierzyniec ode mnie :)

Guest Fusiafusia
Posted

Hej :multi:
nareszcie jesteś :multi: :multi: :multi: śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: oj jakie słodkie zdjęcie śpioszek http://www.fotosik.pl/ Blaneczka jest śliczniutka ja się w niej po prostu zakochałam :loveu: po prostu śliczne zdjęcia :loveu:

Posted

[quote name='*kleo*']11 ;)
Yorki wygłaskane, reszta jak w końcu pojadę do domu (czyli za 2 tygodnie jakieś :eviltong:)

http://images45.fotosik.pl/355/6e372ff736154f27med.jpg bardzo mi się jej kątowanie tyłu podoba :p

Dziękujemy :p
A którego Bucia się urodziła? :razz:
[quote name='Ola & Kajtek']Hej :multi:
nareszcie jesteś :multi: :multi: :multi: śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: oj jakie słodkie zdjęcie śpioszek http://www.fotosik.pl/ Blaneczka jest śliczniutka ja się w niej po prostu zakochałam :loveu: po prostu śliczne zdjęcia :loveu:
Dziękujemy, już nie długo może jakieś nowe fotki ;)
[quote name='malawaszka']zapraszamy malutkie pieski po piękne kubraczki na zimę:
http://www.dogomania.pl/threads/194570-KUBRACZKOWY-Bazarek!-Zbieramy-m.in.-na-powa%C5%BCn%C4%85-operacj%C4%99-uszu...-do-21-X-2010-22h00
Zaraz zajżymy ;)

Guest Fusiafusia
Posted

oki. ;)
no to cierpliwie czekamy na nowe zdjęcia Blaneczki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']oki. ;)
no to cierpliwie czekamy na nowe zdjęcia Blaneczki :loveu: :loveu: :loveu:
A więc, jedno zaległe z wystawy w Miastku-Blanka ze swoim kolegą Piątkiem :lol: :

I kilka zrobionych przez mamę, gdy byłam w szpitalu ;) :

"Pobaw się ze mną!..."

Blanka, roztańczona chihuahułka :evil_lol::
http://images38.fotosik.pl/351/01e233e13830a9d3med.jpg
[quote name='*kleo*']Yyy... żebym ja to pamiętała... 6.03 chyba, jakoś ciut wcześniej niż moje yorkowe synki ;)
Blanka jest z 14.3 a więc kilka dni młodsza :)

Guest Fusiafusia
Posted

oki. to czekamy na nowe zdjęcia Blanki :loveu: a mam pytanko czy podoba ci się moja nowa sygnatura :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
oki. to czekamy na nowe zdjęcia Blanki :loveu: a mam pytanko czy podoba ci się moja nowa sygnatura :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Świetny banerek! :)
POwiesz mi jak taki zrobić i jak wstawić?