Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']piękną ma nazwę przydomek hodowlanny:)

miłego weekendu życzymy i mizianki zasyłamy:)
Dziękujemy! :loveu:
Miłego wieczorku życzę ;)

[quote name='Keja']Hej Kasandra! :cool3:
Gratuluję przydomku :razz: Przejrzalam zdjęcia z poprzedniej strony i powiem jedno... zatkalo mnie :crazyeye: Są boskiee, w szczególności to - http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC07587.jpg Blanka na koniu, no nie mogę :evil_lol:
Kobieto, na OZP (jesli będzie okazja to i wcześniej) musisz, po prostu musisz zrobić sesję Kei :diabloti: Inaczej nie dam Ci spokoju :evil_lol:
Hej!
Dziękuję, dziękuję :oops::loveu:
Hehe, no oczywiście z wielką chęcią fotki porobię :lol::evil_lol: bo Blanka już jak widzi, że wyciągam aparat to ucieka :diabloti:

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hyhy, Keja jeszcze ustoi, ale tylko jeśli w mojej drugiej ręce widzi smaczka :diabloti: No, ja również czekam na kolejne fotki, bo chcę mieć co podziwiać :loveu: Najlepiej takie zimowe z kupą śniegu :evil_lol: Jest tam już u Was śnieg może? :razz:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Będą jakieś zdjęcia ?:D :P

Możliwe, możliwe :D
Jednak dużo spraw na głowie mam, jeszcze urodzinki teraz i nie wiem, czy znajdę chwilkę ;)

Keja napisał(a):
Hyhy, Keja jeszcze ustoi, ale tylko jeśli w mojej drugiej ręce widzi smaczka :diabloti: No, ja również czekam na kolejne fotki, bo chcę mieć co podziwiać :loveu: Najlepiej takie zimowe z kupą śniegu :evil_lol: Jest tam już u Was śnieg może? :razz:

Nie wiem czy coś będzie w tych zdjęć w śniegu, bo śniegu nie ma :roll::evil_lol: Raz spadł i po kilku minutach stopniał...no i do teraz nie ma :shake:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej wam . ;)
Co tam u was ? .
Haha zrobisz jakiś świąteczny filmik z Blanką ?:D
Bo ja cały czas oglądam ten z tamtego roku :loveu:
[video=youtube;TJ3k-nzFKEw]http://www.youtube.com/watch?v=TJ3k-nzFKEw&feature=channel_video_title[/video]

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Hej wam . ;)
Co tam u was ? .
Haha zrobisz jakiś świąteczny filmik z Blanką ?:D
Bo ja cały czas oglądam ten z tamtego roku :loveu:
[video=youtube;TJ3k-nzFKEw]http://www.youtube.com/watch?v=TJ3k-nzFKEw&feature=channel_video_title[/video]

Teraz już nie zdążę :) Może po świętach coś jeszcze nakręcę, ale szczerze mówiąc to mi się nic nie chce :D

Mani2000 napisał(a):
U mnie dzisiaj spadł 1 cm. śniegu,no ale zawsze coś no nie?

U nas wczoraj było pięknie biało, już się cieszyłam, że na święta będziemy mieli, a tu lipa....dzisiaj wszystko stopniało :angryy::evil_lol:

Guest Fusiafusia
Posted

Casablanca napisał(a):
Teraz już nie zdążę :) Może po świętach coś jeszcze nakręcę, ale szczerze mówiąc to mi się nic nie chce :D
Hahah skąd ja to znam :eviltong: Napewno zobaczymy jak coś nakręcisz :evil_lol:

Posted

[CENTER]Dziękujemy za życzonka! :multi:
[/CENTER]
[LEFT]A fotki będą z początku stycznia, bo teraz transfer internetu mi się skończył :evil_lol: Mam kilka świątecznych :diabloti: Filmik też będzie świąteczny, a narazie zlepiłam coś z filmików z września :D[/LEFT]

• 1 month later...
Posted

Witamy po długiej nieobecności! :evil_lol:

Kilka świątecznych :loveu::

A tak oto Blanca wraz ze swym nowym szczenięcym kuzynem bolończykiem Chico z Wejherowa dręczyli gołębie na rynku :diabloti:

Posted

Artystycznie :p

6 stycznia 2012 I Królewska Wystawa Psów w Mielnie :lol:
CASABLANCA Eminentia Canis FCI:
klasa otwarta, sędzia-Dorota Ząbek
ocena doskonała, lokata I, CWC! :multi: Drugie CWC Blanki, teraz tylko jedno na krajowej i mamy Championa :evil_lol: Nie wystawiam jej w Bydgoszczy 12 lutego, bo nawet jakby zdobyła CWC, to by nie ukończyła Championatu, bo brakuje dwóch dni do odstępu, pomiędzy pierwszym, a ostatnim wnioskiem - pół roku...grrr

Posted

Na jedynych zdjęciach na lokacie mam takie miny, że szkoda gadać :D

Wystawiany przeze mnie pies welsh corgi pembroke:
RAFAELLO Liski Kaszubskie:
klasa młodzieży, sędzia-Maciej Kozber
ocena bardzo dobra, lokata II :) Świetny pies, niestety warunki na hali (strasznie mało miejsca, śliska powierzchnia, jakiś szumz dmuchawy...) troszeczkę pogorszyły prezenteację. Gratuluję właścicielce Rafello :)

Takie tam pogaduszki na ringu :D :

Posted

Młody Prezenter, grupa starsza :cool3: (debiut w starszej)
sędzia-Viva Maria Soleckyj-Szpunar
5/5pkt. w eliminacjach, lokata IV! :multi: z seterem irlandzkim ARGO Rysi Wykrot

Zamiana psów (ja z parson russel terrierem):

Posted

II Karnawałowa Wystawa Psów Rasowych w Gdańsku 15 stycznia 2012 :lol:

CASABLANCA Eminentia Canis FCI:
klasa otwarta, sędzia-Magdalena Świętoń
ocena bardzo dobra, lokata I

Strój Blanci na Wybór Najlepszej Pary Karnawałowej 2012, uszyty ręcznie przeze mnie i mamę :diabloti:

Tak się prezentowałyśmy :evil_lol:

Młody Prezenter, grupa starsza
sędzia-Zbigniew Gilarski
eliminacje-5/5pkt. III miejsce :multi:

Początkowo z goldenem, który odmówił współpracy...

Po chwili z niezastąpioną Blancą :loveu: