Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
:mdleje::mdleje::mdleje:

Tyle pięknych zdjęć, że nie wiem które mi się najbardziej podoba:loveu::loveu::loveu:

Chyba to http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC08107.jpg
Ale w sumie to chyba nie... sama nie wiem:D

Cudne fotki Leniuszku!!!:loveu::loveu::loveu:

Ach dziękujemy, dziękujemy :D

pa-ttti napisał(a):
zdjęcie z motylem genialne! jakiego aparatu używasz, jeśli można wiedzieć? :)

Dziękuję :)
Zwykła cyfrówka-SONY DSC-HX1 ;)

Posted

:siara::siara:

Casablanko...:mad:

Co??? :D

No to tak póki co, powiem tylko, że mamy już zatwierdzony przydomek hodowlany - Castitas Amor FCI - co w języku łacińskim oznacza "Czysta miłość" :cool3::loveu:

Blance nowy pazurek wyrasta :evil_lol: a ja ostatnio mało czasu mam :roll: w sobotę turniej taneczny, to muszę się wyspać (zaczynam już dziś :diabloti:)

Posted

Super ten przydomek;)
Młoda jesteś, wyśpisz się na starość:evil_lol::diabloti:

Hehe :D Na starość to ja się co najwyżej w trumnie wyśpię :evil_lol:

Kupiłam Blance nową obróżkę ;) Jeszcze nie wiem, ale chyba będę kupować dla dwóch dziewczynek szelki i smyczki od Taks :roll: Takie cudeńka to kuszą :evil_lol: Co prawda mają już kilka smyczek i obróżek, ale pretekstem są szelki, których u nas brak :diabloti:

Posted

Casablanca, Ty masz prawdziwy talent do robienia fotek...:-o Szkoda że tak rzadko dajesz je tutaj... Ja też miałam zwykłą cyfrówkę Sony-model prawie taki jak Ty, inna końcówka tylko, teraz mam niby Olympusa (w Sony pękł mi na skuterku wyświetlacz) ale fotki jakoś nie są lepsze :oops: Proszę o więcej!!!

Posted

arielka186 napisał(a):
Casablanca, Ty masz prawdziwy talent do robienia fotek...:-o Szkoda że tak rzadko dajesz je tutaj... Ja też miałam zwykłą cyfrówkę Sony-model prawie taki jak Ty, inna końcówka tylko, teraz mam niby Olympusa (w Sony pękł mi na skuterku wyświetlacz) ale fotki jakoś nie są lepsze :oops: Proszę o więcej!!!

Dziękuję :oops::roll::evil_lol:
Nie aż tak rzadko...:diabloti:
No to może postaram się niedługo coś wstawić :roll::lol:

Tego lenia nie zagonisz do robienia fot... a wstawienie... poczekamy do stycznia:D:diabloti:

Oj tak... Taks uzależnia... tylko mi funduszy brak... jak trojaczki wyleczę to napewno coś zakupię:loveu:

Nie no, może w niedzielę mi się uda wstawić, jak będę przytomna po turnieju :evil_lol: Aczkolwiek zdjęcia długo wyczekiwane są jeszcze lepsze :razz::diabloti::diabloti::diabloti:

No właśnie ja niestety od Taks nic jeszcze nie mam i się jakoś nie mogę zabrać żeby zamówić...:lol:

Guest Fusiafusia
Posted

Kiedy wrzucisz jakieś nowe fotki Blanki??:cool3:
A tak wgl. to cze:D

Guest Fusiafusia
Posted

Casablanca napisał(a):
Na poprzedniej stronie są ;)

okej. zobaczę;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Casablanca']No właśnie ja niestety od Taks nic jeszcze nie mam i się jakoś nie mogę zabrać żeby zamówić...:lol:[/QUOTE]
Czy Wy macie na myśli Taks od jamniorków?
A mogłabym prosić link do strony z obróżkami? (Może Mikołaj coś Drakusiowi na początek przyniesie, bo zaczynamy sie uczyć załatwiać na dworku :D)- ejjj... bez skojarzeń, Draco sie uczy, ja- to juz wiecie, w końcu sie kiedyś przyznałam :stupid: :p

Posted

Molowe napisał(a):
głos już oddany w miarę możliwości i tego jak będe pamiętac postaram się głosowac codziennie :)

Dziękuję :)

Zagłosowane:) a na co głosujemy? jakiś konkurs?;)

Tak, konkursik ;) Tylko już daleko w tyle zostaliśmy, raczej nie zdążymy dogonić :)

arielka186 napisał(a):
Czy Wy macie na myśli Taks od jamniorków?
A mogłabym prosić link do strony z obróżkami? (Może Mikołaj coś Drakusiowi na początek przyniesie, bo zaczynamy sie uczyć załatwiać na dworku :D)- ejjj... bez skojarzeń, Draco sie uczy, ja- to juz wiecie, w końcu sie kiedyś przyznałam :stupid: :p

Hehe :D No oczywiście, przecież nie śmiałabym pomyśleć nawet, że razem z Drakusiem wspólne lekcje macie :roll::diabloti:

Tak ta sama Taks - mam od niej kilka zestawów - robi cuuuuuuda:loveu:
Najlepiej pisać do niej pw :) jak będzie bazarek to da link, a jak nie to można zamówić;)

Właśnie muszę znaleść Taks i się podpytać, bo zależało by mi na parze szelek i smyczy ;)

Posted

Hej Kasandra! :cool3:
Gratuluję przydomku :razz: Przejrzalam zdjęcia z poprzedniej strony i powiem jedno... zatkalo mnie :crazyeye: Są boskiee, w szczególności to - http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC07587.jpg Blanka na koniu, no nie mogę :evil_lol:
Kobieto, na OZP (jesli będzie okazja to i wcześniej) musisz, po prostu musisz zrobić sesję Kei :diabloti: Inaczej nie dam Ci spokoju :evil_lol: