pa-ttti Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 zdjęcie z motylem genialne! jakiego aparatu używasz, jeśli można wiedzieć? :) Quote
Casablanca Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: Tyle pięknych zdjęć, że nie wiem które mi się najbardziej podoba:loveu::loveu::loveu: Chyba to http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC08107.jpg Ale w sumie to chyba nie... sama nie wiem:D Cudne fotki Leniuszku!!!:loveu::loveu::loveu: Ach dziękujemy, dziękujemy :D pa-ttti napisał(a):zdjęcie z motylem genialne! jakiego aparatu używasz, jeśli można wiedzieć? :) Dziękuję :) Zwykła cyfrówka-SONY DSC-HX1 ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nie dziękuj tylko częściej mnie powalaj :D Quote
Casablanca Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie dziękuj tylko częściej mnie powalaj :D Hehehe :) No cóż, zastanowię się:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 :diabloti: Leniuszek.... :evil_lol: Quote
Casablanca Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a)::diabloti: Leniuszek.... :evil_lol: Hmmm?! :diabloti: To ja zaraz zobaczę czy w Waszej galerii jakieś fotki są :razz::mad::evil_lol: Quote
Casablanca Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a)::siara::siara: Chiquita&DeeDee napisał(a):Casablanko...:mad: Co??? :D No to tak póki co, powiem tylko, że mamy już zatwierdzony przydomek hodowlany - Castitas Amor FCI - co w języku łacińskim oznacza "Czysta miłość" :cool3::loveu: Blance nowy pazurek wyrasta :evil_lol: a ja ostatnio mało czasu mam :roll: w sobotę turniej taneczny, to muszę się wyspać (zaczynam już dziś :diabloti:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Super ten przydomek;) Młoda jesteś, wyśpisz się na starość:evil_lol::diabloti: Quote
Casablanca Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Super ten przydomek;) Młoda jesteś, wyśpisz się na starość:evil_lol::diabloti: Hehe :D Na starość to ja się co najwyżej w trumnie wyśpię :evil_lol: Kupiłam Blance nową obróżkę ;) Jeszcze nie wiem, ale chyba będę kupować dla dwóch dziewczynek szelki i smyczki od Taks :roll: Takie cudeńka to kuszą :evil_lol: Co prawda mają już kilka smyczek i obróżek, ale pretekstem są szelki, których u nas brak :diabloti: Quote
Vesper Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Casablanca, Ty masz prawdziwy talent do robienia fotek...:-o Szkoda że tak rzadko dajesz je tutaj... Ja też miałam zwykłą cyfrówkę Sony-model prawie taki jak Ty, inna końcówka tylko, teraz mam niby Olympusa (w Sony pękł mi na skuterku wyświetlacz) ale fotki jakoś nie są lepsze :oops: Proszę o więcej!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Tego lenia nie zagonisz do robienia fot... a wstawienie... poczekamy do stycznia:D:diabloti: Oj tak... Taks uzależnia... tylko mi funduszy brak... jak trojaczki wyleczę to napewno coś zakupię:loveu: Quote
Casablanca Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 arielka186 napisał(a):Casablanca, Ty masz prawdziwy talent do robienia fotek...:-o Szkoda że tak rzadko dajesz je tutaj... Ja też miałam zwykłą cyfrówkę Sony-model prawie taki jak Ty, inna końcówka tylko, teraz mam niby Olympusa (w Sony pękł mi na skuterku wyświetlacz) ale fotki jakoś nie są lepsze :oops: Proszę o więcej!!! Dziękuję :oops::roll::evil_lol: Nie aż tak rzadko...:diabloti: No to może postaram się niedługo coś wstawić :roll::lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Tego lenia nie zagonisz do robienia fot... a wstawienie... poczekamy do stycznia:D:diabloti: Oj tak... Taks uzależnia... tylko mi funduszy brak... jak trojaczki wyleczę to napewno coś zakupię:loveu: Nie no, może w niedzielę mi się uda wstawić, jak będę przytomna po turnieju :evil_lol: Aczkolwiek zdjęcia długo wyczekiwane są jeszcze lepsze :razz::diabloti::diabloti::diabloti: No właśnie ja niestety od Taks nic jeszcze nie mam i się jakoś nie mogę zabrać żeby zamówić...:lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Kiedy wrzucisz jakieś nowe fotki Blanki??:cool3: A tak wgl. to cze:D Quote
Casablanca Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Kiedy wrzucisz jakieś nowe fotki Blanki??:cool3: A tak wgl. to cze:D Na poprzedniej stronie są ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Casablanca napisał(a):Na poprzedniej stronie są ;) okej. zobaczę;) Quote
Casablanca Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Bardzo ładnie proszę o głosy! Głosować można codziennie, nie trzeba mieć konta-wystarczy wpisać kod i zatwierdzić ;) http://pupilo.pl/pupil/profil/4244,blanca,pies Quote
Molowe Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 głos już oddany w miarę możliwości i tego jak będe pamiętac postaram się głosowac codziennie :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zagłosowane:) a na co głosujemy? jakiś konkurs?;) Quote
Vesper Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Casablanca']No właśnie ja niestety od Taks nic jeszcze nie mam i się jakoś nie mogę zabrać żeby zamówić...:lol:[/QUOTE] Czy Wy macie na myśli Taks od jamniorków? A mogłabym prosić link do strony z obróżkami? (Może Mikołaj coś Drakusiowi na początek przyniesie, bo zaczynamy sie uczyć załatwiać na dworku :D)- ejjj... bez skojarzeń, Draco sie uczy, ja- to juz wiecie, w końcu sie kiedyś przyznałam :stupid: :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Tak ta sama Taks - mam od niej kilka zestawów - robi cuuuuuuda:loveu: Najlepiej pisać do niej pw :) jak będzie bazarek to da link, a jak nie to można zamówić;) Quote
Casablanca Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Molowe napisał(a):głos już oddany w miarę możliwości i tego jak będe pamiętac postaram się głosowac codziennie :) Dziękuję :) Chiquita&DeeDee napisał(a):Zagłosowane:) a na co głosujemy? jakiś konkurs?;) Tak, konkursik ;) Tylko już daleko w tyle zostaliśmy, raczej nie zdążymy dogonić :) arielka186 napisał(a):Czy Wy macie na myśli Taks od jamniorków? A mogłabym prosić link do strony z obróżkami? (Może Mikołaj coś Drakusiowi na początek przyniesie, bo zaczynamy sie uczyć załatwiać na dworku :D)- ejjj... bez skojarzeń, Draco sie uczy, ja- to juz wiecie, w końcu sie kiedyś przyznałam :stupid: :p Hehe :D No oczywiście, przecież nie śmiałabym pomyśleć nawet, że razem z Drakusiem wspólne lekcje macie :roll::diabloti: Chiquita&DeeDee napisał(a):Tak ta sama Taks - mam od niej kilka zestawów - robi cuuuuuuda:loveu: Najlepiej pisać do niej pw :) jak będzie bazarek to da link, a jak nie to można zamówić;) Właśnie muszę znaleść Taks i się podpytać, bo zależało by mi na parze szelek i smyczy ;) Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 piękną ma nazwę przydomek hodowlanny:) miłego weekendu życzymy i mizianki zasyłamy:) Quote
Keja Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Hej Kasandra! :cool3: Gratuluję przydomku :razz: Przejrzalam zdjęcia z poprzedniej strony i powiem jedno... zatkalo mnie :crazyeye: Są boskiee, w szczególności to - http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC07587.jpg Blanka na koniu, no nie mogę :evil_lol: Kobieto, na OZP (jesli będzie okazja to i wcześniej) musisz, po prostu musisz zrobić sesję Kei :diabloti: Inaczej nie dam Ci spokoju :evil_lol: Quote
Recommended Posts