Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='arielka186']No OK, ja też aniołkiem nie jestem- i wiochę potrafię zrobić, z sikaniem...przemilczmy :evil_lol:...
Ale... czekoladę to ja lubię... tylko taką... płynną :diabloti: (Ah ta czekolada, taka pyszniutka...:diabloti:)...[/QUOTE]

Mniami, mniami :D

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie... nie milczmy:diabloti: Powiedz Arielko, co z sikaniem... proszę... jeszcze dziś nie płakałam ze śmiechu:D

Hmm... czekoladę to ja lubię białą, z bitą śmietanką...:eating: oj... znowu mi ślinka leci:lol:

A swoją drogą ładnie z tego wybrnęłaś... Prawie jak Stiffler w "American Pie - wesele" ...:diabloti::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Ja tam ze śmiechu płakać nie lubię, choć często mi się to zdarza :D ale z chęcią usłyszę wyjaśnienie Arielki co ona z tymi siuśkami robi :D

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Teraz Arielka będzie udawać, że nie zauważyła wpisów:diabloti:[/QUOTE]
[quote name='arielka186']:niewiem: Jakich wpisów? :hmmmm:[/QUOTE]

Tych wpisów, arielka-cwaniaku aktorze :diabloti::mad:

[quote name='Chiquita&DeeDee']:diabloti:
Wiedziałam... to musi być jakaś straaaaaaaaaszna tajemnica:eek2: albo.... Arielka leje w majty:turn-l:

:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

Popłakałam się ze śmiechu
:roflt::roflt::roflt:
A może...posikałam :diabloti:
:roflt::roflt::roflt:

Posted

Hehehhehehhe, cóż... mam się cieszyć??:evil_lol:
Lepiej nie... bo jak wpadnie huragan Arielka to mi się po łepku dostanie za te insynuacje...:diabloti::siara::roflt::roflt::roflt:
Ale co... sama się prosiła... a ciocia ma szatański humorek...wiadome:diabloti::grins:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehhehehhe, cóż... mam się cieszyć??:evil_lol:
Lepiej nie... bo jak wpadnie huragan Arielka to mi się po łepku dostanie za te insynuacje...:diabloti::siara::roflt::roflt::roflt:
Ale co... sama się prosiła... a ciocia ma szatański humorek...wiadome:diabloti::grins:
Oj, arielka chyba uciekła? :razz::evil_lol:
Boi się okrutnej prawdy? :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']spokojnej nocki:)

zapraszam do Nas
Dziękujemy, dziękujemy ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Hej. ! :p
Kiedy będą nowe fotki Blanki ? :evil_lol:
A tak wgl. co u cb ? (:

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Hej. ! :p
Kiedy będą nowe fotki Blanki ? :evil_lol:
A tak wgl. co u cb ? (:

Hejka! :)
Oj mam takiego lenia, że nie chce mi się nawet fotek z aparatu na komputer zrzucić :D
U mnie nic ciekawego, to co zwykle ;)

Za to Blanka, moja mała kaleka jest ranna :roll: Biegła, pięknie nakręcona i wesoła i nagle traaach-walnęła o stopień na taras i tylko pisk i krew :shake: Na początku myślałam, że złamała łapę i prawie zawału dostałam, ale "na szczęście?!" to naderwany pazur. Cóż, dość mocno krwawi i trzeba się z bandażem babrać, a jak coś ją zaboli to grrryzie strasznie :diabloti:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hmm... biedna Blaneczka...:shake:

Casablanka strasznie nas zaniedbujesz...:diabloti::mad:

Ależ się poprawię :diabloti: w weekend będą fotki, tak dużo, że będziesz ich miała dość conajmniej do Sylwestra :evil_lol::eviltong:

Posted

Marzysz:D a widziałaś chociaż nasze foty i filmiki?

Hehe :)
Kilka widziałam, zaraz lecę resztę zobaczyć ;)

unikatowydiament napisał(a):
witamy się serdecznie:)

Witamy, witamy ;)

Posted

Tylko witasz i witasz.... a gdzie jakieś foto hmmm....?! To nie Twoja galeria tylko Blanki:D hahhahahahh

Hmmm? :cool3: No dobrze, to ja już tu nie zajżę...niech się tym Blanka zajmie:obrazic:

Posted

Hahahhahaha:D to jest minka zarezerwowana tylko dla Chiłek!! :D idę po Arielkę :D:D hehehheheh

:evil_lol: Od jutra już tu nie zajżę, a na razie powiem tylko, że Blanka jest okrutna i zasnęła mi na kolanach-nie chce nawet z Tobą pisać :eviltong: