Casablanca Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='arielka186']No OK, ja też aniołkiem nie jestem- i wiochę potrafię zrobić, z sikaniem...przemilczmy :evil_lol:... Ale... czekoladę to ja lubię... tylko taką... płynną :diabloti: (Ah ta czekolada, taka pyszniutka...:diabloti:)...[/QUOTE] Mniami, mniami :D [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie... nie milczmy:diabloti: Powiedz Arielko, co z sikaniem... proszę... jeszcze dziś nie płakałam ze śmiechu:D Hmm... czekoladę to ja lubię białą, z bitą śmietanką...:eating: oj... znowu mi ślinka leci:lol: A swoją drogą ładnie z tego wybrnęłaś... Prawie jak Stiffler w "American Pie - wesele" ...:diabloti::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Ja tam ze śmiechu płakać nie lubię, choć często mi się to zdarza :D ale z chęcią usłyszę wyjaśnienie Arielki co ona z tymi siuśkami robi :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Teraz Arielka będzie udawać, że nie zauważyła wpisów:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :diabloti: Wiedziałam... to musi być jakaś straaaaaaaaaszna tajemnica:eek2: albo.... Arielka leje w majty:turn-l: :roflt::roflt::roflt: Quote
Casablanca Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Teraz Arielka będzie udawać, że nie zauważyła wpisów:diabloti:[/QUOTE] [quote name='arielka186']:niewiem: Jakich wpisów? :hmmmm:[/QUOTE] Tych wpisów, arielka-cwaniaku aktorze :diabloti::mad: [quote name='Chiquita&DeeDee']:diabloti: Wiedziałam... to musi być jakaś straaaaaaaaaszna tajemnica:eek2: albo.... Arielka leje w majty:turn-l: :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Popłakałam się ze śmiechu :roflt::roflt::roflt: A może...posikałam :diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Hehehhehehhe, cóż... mam się cieszyć??:evil_lol: Lepiej nie... bo jak wpadnie huragan Arielka to mi się po łepku dostanie za te insynuacje...:diabloti::siara::roflt::roflt::roflt: Ale co... sama się prosiła... a ciocia ma szatański humorek...wiadome:diabloti::grins: Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 spokojnej nocki:) zapraszam do Nas Quote
Casablanca Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehhehehhe, cóż... mam się cieszyć??:evil_lol: Lepiej nie... bo jak wpadnie huragan Arielka to mi się po łepku dostanie za te insynuacje...:diabloti::siara::roflt::roflt::roflt: Ale co... sama się prosiła... a ciocia ma szatański humorek...wiadome:diabloti::grins: Oj, arielka chyba uciekła? :razz::evil_lol: Boi się okrutnej prawdy? :diabloti: [quote name='unikatowydiament']spokojnej nocki:) zapraszam do Nas Dziękujemy, dziękujemy ;) Quote
Casablanca Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 unikatowydiament napisał(a):a może tak nowe foteczki? Jasne, jasne ;) Jak się tylko chwila czasu znajdzie to będą fotki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Casablanka Ty leniuszku:diabloti: Quote
Casablanca Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Casablanka Ty leniuszku:diabloti: Nie taki leniuszku :) No może trochę :diabloti: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Hej. ! :p Kiedy będą nowe fotki Blanki ? :evil_lol: A tak wgl. co u cb ? (: Quote
Casablanca Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Hej. ! :p Kiedy będą nowe fotki Blanki ? :evil_lol: A tak wgl. co u cb ? (: Hejka! :) Oj mam takiego lenia, że nie chce mi się nawet fotek z aparatu na komputer zrzucić :D U mnie nic ciekawego, to co zwykle ;) Za to Blanka, moja mała kaleka jest ranna :roll: Biegła, pięknie nakręcona i wesoła i nagle traaach-walnęła o stopień na taras i tylko pisk i krew :shake: Na początku myślałam, że złamała łapę i prawie zawału dostałam, ale "na szczęście?!" to naderwany pazur. Cóż, dość mocno krwawi i trzeba się z bandażem babrać, a jak coś ją zaboli to grrryzie strasznie :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Hmm... biedna Blaneczka...:shake: Casablanka strasznie nas zaniedbujesz...:diabloti::mad: Quote
Casablanca Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmm... biedna Blaneczka...:shake: Casablanka strasznie nas zaniedbujesz...:diabloti::mad: Ależ się poprawię :diabloti: w weekend będą fotki, tak dużo, że będziesz ich miała dość conajmniej do Sylwestra :evil_lol::eviltong: Quote
Casablanca Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ble...ble...ble...:evil_lol: Oj tam oj tam :D Oczy Cię rozbolą od tylu zdjęć :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Marzysz:D a widziałaś chociaż nasze foty i filmiki? Quote
Casablanca Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Marzysz:D a widziałaś chociaż nasze foty i filmiki? Hehe :) Kilka widziałam, zaraz lecę resztę zobaczyć ;) unikatowydiament napisał(a):witamy się serdecznie:) Witamy, witamy ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Tylko witasz i witasz.... a gdzie jakieś foto hmmm....?! To nie Twoja galeria tylko Blanki:D hahhahahahh Quote
Casablanca Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Tylko witasz i witasz.... a gdzie jakieś foto hmmm....?! To nie Twoja galeria tylko Blanki:D hahhahahahh Hmmm? :cool3: No dobrze, to ja już tu nie zajżę...niech się tym Blanka zajmie:obrazic: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Hahahhahaha:D to jest minka zarezerwowana tylko dla Chiłek!! :D idę po Arielkę :D:D hehehheheh Quote
Casablanca Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahahhahaha:D to jest minka zarezerwowana tylko dla Chiłek!! :D idę po Arielkę :D:D hehehheheh :evil_lol: Od jutra już tu nie zajżę, a na razie powiem tylko, że Blanka jest okrutna i zasnęła mi na kolanach-nie chce nawet z Tobą pisać :eviltong: Quote
Recommended Posts