Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hahahahha, trzeba było się śmiać z koleżanki???:evil_lol::evil_lol::diabloti: zamknęłam się w sobie i sorry:diabloti:

I czy to czasem nie mój kubraczek???!!??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zdjęcia super:loveu: Gratulacje za lokatę:multi: a Twoja mama to całkiem dzielna:) ja tak sobie myślę, że bałabym się wystawiać psiaka:lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahahha, trzeba było się śmiać z koleżanki???:evil_lol::evil_lol::diabloti: zamknęłam się w sobie i sorry:diabloti:

I czy to czasem nie mój kubraczek???!!??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zdjęcia super:loveu: Gratulacje za lokatę:multi: a Twoja mama to całkiem dzielna:) ja tak sobie myślę, że bałabym się wystawiać psiaka:lol:[/QUOTE]
Hahaha :)

Twój, Twój, tylko, że było mokro i Blanka by sobie brzuszek od trawy ubrudziła, to ją wcisnęłam w to :evil_lol:

Mama też się bała, tylko, że ja nie chciałam za Chiny do tego sędziego iść i mamę wypchnęłam :roll::diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanka, co Ty taka leniwa??:diabloti::diabloti: Pisz co u Blanki:loveu:[/QUOTE]
Aj tam od razu leniwa :eviltong: :evil_lol: Dzisiaj cztery sprawdziany:grab:
U Blanki wszytko ok. Kilka nowych sztuczek opanowała ;) I nakręcona strasznie na agility jest, że za nią nie nadążam. Ostatnio jak przyszłam ze szkoły, to siedziała na piętrze przy schodach i wyła :roll: Mała sierotka zejść się bała. Wchodzę do góry, a u mnie w pokoju na łóżku dwie...niespodzianki-czekoladki :icon_roc:
Mam mnóstwo fotek, ale czasu i chęci brak :diabloti: Tyle roboty, żeby najpierw to pomniejszyć, wrzucać, wklejać :mdleje: Ale za to jutro mam woooolne :cool3: Może wstanę z łóżka i wstawię foty...zobaczymy :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

:roflt::roflt::roflt:
Ale dostałam ataku śmiechu...

na łóżku dwie...niespodzianki-czekoladki :icon_roc:
Moja Blaneczka:grins:

Za sprawdziany będą same 5 coo?:evil_lol:

Zobaczymy? :diabloti::mad:

Zobaczymy co będzie jak ich jednak nie będzie... wtedy lepiej się już tutaj nie pokazuj:motz: Hahahhahhahaha

A gdzie zdjęcie obrażonej Blanki?:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']:roflt::roflt::roflt:
Ale dostałam ataku śmiechu...

Moja Blaneczka:grins:

Za sprawdziany będą same 5 coo?:evil_lol:

Zobaczymy? :diabloti::mad:

Zobaczymy co będzie jak ich jednak nie będzie... wtedy lepiej się już tutaj nie pokazuj:motz: Hahahhahhahaha

A gdzie zdjęcie obrażonej Blanki?:loveu:[/QUOTE]

5, czy nie 5 :evil_lol: Zobaczymy :diabloti:

A zdjęcie to mogę dać obrażonej mnie, gdy te cudowne czekoladki sprzątałam :angryy: a Blanka obok dumna z siebie się gapiła :roll: Póki co nie mam focha małej uchwycone na aparacie, cwana jest-grzeczną i milutką udaje jak widzi aparat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']To jak dla może być i zdjęcie obrażonej Ciebie:loveu: hahhahahaha

A Blanka na bank jest super grzeczna, a Ty ściemniasz... Ciekawe czy ona wie jak jej poooooopsko obrabiasz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Nie dam :D haha, bo wszyscy uciekną z dogomanii :D

Wcale nie! Toż to czyste ZŁO! :D Wie, wie na pewno! Jak ja w szkole to ona pewnie na dogomanii siedzi i przegląda galerie :)

Posted

Dawaj, dawaj, nie takie rzeczy widziałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak, tak, czyste zło... ja widzę na zdjęciach jaka jest kochana:loveu:
W ogóle Ci nie wierzę:diabloti:
To jak widzi, to na pewno później siedzie i płacze, biedna Blaneczka...:shake:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dawaj, dawaj, nie takie rzeczy widziałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak, tak, czyste zło... ja widzę na zdjęciach jaka jest kochana:loveu:
W ogóle Ci nie wierzę:diabloti:
To jak widzi, to na pewno później siedzie i płacze, biedna Blaneczka...:shake:[/QUOTE]
Zło, zło i jeszcze raz zło :diabloti:
Blanka pewno widzi, i z Twoimi potworkami plotkuje na pw :evil_lol:

Posted

Pewnie i z moimi się spiknęły- dzisiaj to ja po powrocie znalazłam "czekoladkę" na łóżku- pierwszy raz :angryy: To teraz wiem już skąd ten pomysł...:diabloti:
Musimy sobie chyba taką blokadę wstawić jak dla dzieci- wiadomo co te dziewczyny piszą??? :D A jak tak zaczną np korzystać z kart płatniczych i sobie zakupki robić? :D :mad:
No i kolejny dowód- Blanka udawała że nie umie zejść ze schodów? Milka non stop ściemnia że nie umie wskoczyć na łóżko...:roll: I co Wy na to???
Może być niezły sajgon jak dziewczyny zaczną sobie podpowiadać pomysły jak tu nam urozmaicić życie...;)

Posted

Hehehehheheh:D
Nie mam pytań - wiecie co mi się przypomniało?? Tydzień temu psina mojej Mami zrobiła mi kooooopkę na łóżku:evil_lol:
Widzę, że tu niezłe rzeczy się dzieją za naszymi plecami:diabloti:

Jakby się zgadały to w sumie chyba tylko Wy macie przekichane, bo to co wyczyniają moje Dziewuszki przechodzi wszelkie granice grzeczności - niestety:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='arielka186']Pewnie i z moimi się spiknęły- dzisiaj to ja po powrocie znalazłam "czekoladkę" na łóżku- pierwszy raz :angryy: To teraz wiem już skąd ten pomysł...:diabloti:
Musimy sobie chyba taką blokadę wstawić jak dla dzieci- wiadomo co te dziewczyny piszą??? :D A jak tak zaczną np korzystać z kart płatniczych i sobie zakupki robić? :D :mad:
No i kolejny dowód- Blanka udawała że nie umie zejść ze schodów? Milka non stop ściemnia że nie umie wskoczyć na łóżko...:roll: I co Wy na to???
Może być niezły sajgon jak dziewczyny zaczną sobie podpowiadać pomysły jak tu nam urozmaicić życie...;)[/QUOTE]

No tak, to już wszystko jasne :mad: Trzeba zablokować co niektóre stronki internetowe :diabloti:
Chyba kamerę w domu zamontuję, a później szlaban jej dam! :evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehheheh:D
Nie mam pytań - wiecie co mi się przypomniało?? Tydzień temu psina mojej Mami zrobiła mi kooooopkę na łóżku:evil_lol:
Widzę, że tu niezłe rzeczy się dzieją za naszymi plecami:diabloti:

Jakby się zgadały to w sumie chyba tylko Wy macie przekichane, bo to co wyczyniają moje Dziewuszki przechodzi wszelkie granice grzeczności - niestety:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Diabełki Chiquity! To wszystko ich wina! To ich pomysły! :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hhehehehe, tak przyznaję się i WRESZCIE Ty to przyznałaś:evil_lol:[/QUOTE]
Hehehehe :D
Przyznaję, ale następnym razem, jak Blanka postanowi wykorzystać jakiś pomysł Twoich dziewczynek, to zabraszam Ciebie wraz z nimi na sprzątanie :D

Posted

Dokładnie- wszystkie pomysły Dee zapodała z Chiqunią...:D A nasze biduleczki :evil_lol: biedne nieświadome zapatrzone w nowe wirtualne psiapsióły robią wszystko co małe diabełki wymyślą- swoją drogą teraz do wymyślania "kawałów" główek jest już...6 licząc Draka, no i jeszcze cziłki mamy Chiquity pewnie niedługo też cos szepną...:roll:
Nie... Tak być nie będzie.
A co do tego kto ma najbardziej niegrzeczne cziłki, możemy konkurować- Twoje nie robią qoopy i nie zjadają jej ze smakiem :p...

Posted

Chętnie wpadnę:D z miotełką i gazetką:D

Arielko, wiesz jak to jest - psiaki upodabniają się do właściciela...:diabloti: ja się z tym zgodzę, pyskata jestem, wiochę czasem robię, zdarza mi się robić siku w niedozwolonych miejscach:diabloti:
Ale jak to jest z jedzeniem qooopki u Twoich...:roll::siara::hmmmm::roflt::roflt::roflt: popłakałam się ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::stupid:

Posted

[quote name='arielka186']Dokładnie- wszystkie pomysły Dee zapodała z Chiqunią...:D A nasze biduleczki :evil_lol: biedne nieświadome zapatrzone w nowe wirtualne psiapsióły robią wszystko co małe diabełki wymyślą- swoją drogą teraz do wymyślania "kawałów" główek jest już...6 licząc Draka, no i jeszcze cziłki mamy Chiquity pewnie niedługo też cos szepną...:roll:
Nie... Tak być nie będzie.
A co do tego kto ma najbardziej niegrzeczne cziłki, możemy konkurować- Twoje nie robią qoopy i nie zjadają jej ze smakiem :p...[/QUOTE]

Mój biedny aniołek się zdemoralizował! :shake:
:nerwy: Dodając moją staruszkę Narinę-mistrza w przemycaniu nielegalnego żarcia ze stołu, czy szafki :diabloti: To już prawie cała armia główek do głupich pomysłów!
Wszyscy zginiemy! :flaming:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Chętnie wpadnę:D z miotełką i gazetką:D

Arielko, wiesz jak to jest - psiaki upodabniają się do właściciela...:diabloti: ja się z tym zgodzę, pyskata jestem, wiochę czasem robię, zdarza mi się robić siku w niedozwolonych miejscach:diabloti:
Ale jak to jest z jedzeniem qooopki u Twoich...:roll::siara::hmmmm::roflt::roflt::roflt: popłakałam się ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::stupid:[/QUOTE]

Zapraszam, zapraszam! :mad:
Co do upodabniania to może i racja...no ale kupa na środku łóżka? :stupid: To już do mnie nie podobne :evil_lol:
Arielka, zlituj się:mdleje: Na prawdę?:chaos: :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Arielko, wiesz jak to jest - psiaki upodabniają się do właściciela...:diabloti: ja się z tym zgodzę, pyskata jestem, wiochę czasem robię, zdarza mi się robić siku w niedozwolonych miejscach:diabloti:
Ale jak to jest z jedzeniem qooopki u Twoich...:roll::siara::hmmmm::roflt::roflt::roflt: popłakałam się ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::stupid:[/QUOTE]
No OK, ja też aniołkiem nie jestem- i wiochę potrafię zrobić, z sikaniem...przemilczmy :evil_lol:...
Ale... czekoladę to ja lubię... tylko taką... płynną :diabloti: (Ah ta czekolada, taka pyszniutka...:diabloti:)...

Posted

Nie... nie milczmy:diabloti: Powiedz Arielko, co z sikaniem... proszę... jeszcze dziś nie płakałam ze śmiechu:D

Hmm... czekoladę to ja lubię białą, z bitą śmietanką...:eating: oj... znowu mi ślinka leci:lol:

A swoją drogą ładnie z tego wybrnęłaś... Prawie jak Stiffler w "American Pie - wesele" ...:diabloti::roflt::roflt::roflt: