Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Moja:loveu::loveu:

Ten słodziaszny pysio:loveu::loveu:

Torba świetna, ale moje by tam nie wysiedziały:evil_lol::evil_lol: są mało chętne do współpracy :diabloti:
A z tą pomocą do nauki to chciałam ująć to w sensie, że "pomaga" Ci się uczyć właśnie w ten sposób:evil_lol:
Ładny teren do biegania tam macie:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Moja:loveu::loveu:

http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC07432.jpg
Ten słodziaszny pysio:loveu::loveu:

Torba świetna, ale moje by tam nie wysiedziały:evil_lol::evil_lol: są mało chętne do współpracy :diabloti:
A z tą pomocą do nauki to chciałam ująć to w sensie, że "pomaga" Ci się uczyć właśnie w ten sposób:evil_lol:
Ładny teren do biegania tam macie:)
:)

Ja też myślałam, że Blanka nie usiedzi, ale jak jadę na rowerze, to uwielbia wystawiać pyszczek i oglądać krajobrazy :evil_lol: no i oczywiście drzeć małą buźkę na wszystko co się rusza :diabloti: Ja zanim kupiłam transporter, to nauczyłam ją sztuczki, że na "wyjeżdżamy" ona wskakuje do zwykłej torby i teraz się przydaje :lol:
No tak,pomaga, pomaga :p
Terenu sporo-lasy, łąki, pola. Do koloru do wyboru ;) Tylko trudno tym wiercipiętom robić zdjęcia, bo biegają, szaleją i ani na chwilę nie staną :evil_lol:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
To bardzo grzeczna Blanka:loveu:
Tak żałuję, że jak byłam w Waszych rejonach to się nie spotkałyśmy:placz:

No szkoda :( Są jeszcze szanse, że będę we Wrocławiu na wystawie, więc może się zobaczymy :D

Posted

Kiedy będziesz wiedzieć? Z Blanką będziesz?:)

Dzisiaj, albo jutro ;) To zależy od koleżanki, która mi załatwiła transport. Z blanką też jeszcze nie wiadomo, bbo może będę spać w hotelu z właścicielami foxterierów, więc raczej bym jej nie narażała na myśliwych :D

Posted

Hehehheh, przecież ona jest dzielna, a jak coś to ja ją przygarnę ;) weź ją, no jak to bez Blanki??:placz: Liczę na Ciebie, ja biorę moje dziewczynki i one też czekają, żeby poznać Blankę:evil_lol: teraz sobie wyobraź 6 wpatrzonych w Ciebie proszących ocząt:diabloti::diabloti::evil_lol: hahhahahahhah

Posted

Hehehheh, przecież ona jest dzielna, a jak coś to ja ją przygarnę ;) weź ją, no jak to bez Blanki??:placz: Liczę na Ciebie, ja biorę moje dziewczynki i one też czekają, żeby poznać Blankę:evil_lol: teraz sobie wyobraź 6 wpatrzonych w Ciebie proszących ocząt:diabloti::diabloti::evil_lol: hahhahahahhah

Nie chodzi o to, że Blanka będzie się bała, tylko o to, że chihuahuowaty bojownik nie pozwoli spać :evil_lol:
Jak sobie wyobraziłam te oczy wpatrzone we mnie, to aż mnie ciarki przeszły :shake::diabloti: Jeśli będzie to zależało ode mnie, to ją biorę, jeśli jednak transport i nocleg nie zezwoli na psy to...:scared:

Posted

pa-ttti napisał(a):
piękne zdjęcia, Blanca wyrosła na śliczną suczkę :)

Dziękuję :) Kiedyś taki gremlin mały, a teraz taki gremlin duży :D
Ejj... jak to :evil_lol::evil_lol: przecież to są takie śliczne, słodkie oczka:Rose: hahahhhahah:evil_lol:
No to pisz jak tylko się dowiesz czegoś ;)

Taaak, słodkie oczka, jak Laleczka Chucky :D
No to piszę i to ze smutkiem. Foxterriery pani, która mnie miała zabrać się pożarły i nie jadą na wystawę :(

Nie pamiętam, czy pisałam, ale zmieniłam pierwszy post :)

Zapomniałam :roll::evil_lol: Dzisiaj wraz z Blanką i Nariną występowałyśmy w przedszkolu na festynie rodzinnym :lol: Przy okazji zorganizowałam zbiórkę pieniędzy na schronisko i psy w potrzebie ;) Od dobrych duszyczek uzbierało się aż 90 zł 28 gr i...10 centów :loveu::loveu::loveu:
Fotki później :diabloti:

Posted

Zacznijmy od tych miłych rzeczy ;)
Gratuluję zbiórki:multi:

Pierwsza strona bardzo ładna:loveu: (choć w sumie to nie pamiętam jaka była wcześniej:diabloti::diabloti:)

Nie będzie Was:placz::placz::placz:
Teraz mi się smutno zrobiło, chyba nie będziemy mieć chiłkowego przyjaciela na wystawie...

Posted

Zacznijmy od tych miłych rzeczy ;)
Gratuluję zbiórki:multi:

Pierwsza strona bardzo ładna:loveu: (choć w sumie to nie pamiętam jaka była wcześniej:diabloti::diabloti:)

Nie będzie Was:placz::placz::placz:
Teraz mi się smutno zrobiło, chyba nie będziemy mieć chiłkowego przyjaciela na wystawie...

Dziękuję :)

Na początku było bez tych informacji o Blance, zdjęciu z teraz i z lat szczenięcych :D

Szkoda, że nie jedziemy :( Już się tak cieszyłam... Zapraszam do Miastka 1.10 ;)

Posted

No to teraz jest, jak być powinno:D

No smutno, smutno... Miastko to za daleko... ja jestem z samego końca Pl, więc wszędzie mam daleko... Do Was mam 600km(w jedną stronę...);)

:) No to już teraz pieszo wyrusz, to na 1.10 jeszcze zdążysz dojść :D:D:D

• 2 weeks later...
Posted

Za nami również wystawa ;) Pisałabym prędzej, gdyby nie to, że tu nikogo nie było :mad::evil_lol:
KWPR Miastko 1.10.2011
CASABLANCA Eminentia Canis (FCI)
klasa: pośrednia
sędzia: Jerzy Olszewski

ocena doskonała, lokata IV na 5 suczek ;)
Pierwszy raz Banczechę wystawiała moja mama :evil_lol: całkiem nieźle jej poszło 8)

Foty:

Przygotowania i wycieranko, bo się w błocie Blanka ugnurała :roll: (w kubraczku z playboyem :evil_lol:)

I już na ringu:

Posted

[quote name='cockermaister']Super fotki :cool3:
zdolne dziewczynki masz :loveu:
Dziękuję :)

c.d. zdjęć z wystawy:

Ruch:

Młody Prezenter, grupa młodsza
sędzia: Zbigniew Gilarski
lokata II na 6 osób :multi: 5/5pkt. w eliminacjach