ChiqDeeWikiXenia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ja czekam na wrzesień... :) już się doczekać nie mogę;) Quote
Casablanca Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 A, bo Wy do Wrocławia jedziecie? :) Quote
*kleo* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 arielka186 napisał(a):a mnie coś się ubzdurało (tzn nie wiem właśnie jak to jest, bo raz słyszę tak, raz inaczej) że oceny z wystaw u chi liczą się po 12-tym m-cu życia...:confused: Casablanca napisał(a):Po 12? :lol: No wiecie co? Chiłkowe dziewczyny, a się nie orientują? Przecież wszystko jest napisane na stronie związku w regulaminie hodowli. "Dopuszcza się do pierwszego krycia po ukończeniu 12 miesięcy suki niektórych ras np. miniaturowych i wielkogłowych (patrz załącznik nr 12), które w klasie młodzieży od minimum dwóch sędziów uzyskały trzy oceny co najmniej bardzo dobre. Dalsze używanie suki do hodowli wymaga uzyskania ocen co najmniej bardzo dobrych po ukończeniu 15 miesięcy, jak w pkt. 1 c." Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Taaaak:multi: Jedziemy, mamy nadzieję, że pojedzie Jagusia i może ktoś jeszcze- więc będzie miłe spotkanie:loveu: Uwielbiam jeździć na wystawy- a to zabawne prawda? W końcu moje psiaki to takie urocze kundelki:evil_lol: Ale przynajmniej sobie popatrzę:) Quote
Vesper Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 *kleo* napisał(a):No wiecie co? Chiłkowe dziewczyny, a się nie orientują? Przecież wszystko jest napisane na stronie związku w regulaminie hodowli. "Dopuszcza się do pierwszego krycia po ukończeniu 12 miesięcy suki niektórych ras np. miniaturowych i wielkogłowych (patrz załącznik nr 12), które w klasie młodzieży od minimum dwóch sędziów uzyskały trzy oceny co najmniej bardzo dobre. Dalsze używanie suki do hodowli wymaga uzyskania ocen co najmniej bardzo dobrych po ukończeniu 15 miesięcy, jak w pkt. 1 c." Czyli jednak dobrze mi się ubzdurało :lol: Quote
Casablanca Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 *kleo* napisał(a):No wiecie co? Chiłkowe dziewczyny, a się nie orientują? Przecież wszystko jest napisane na stronie związku w regulaminie hodowli. "Dopuszcza się do pierwszego krycia po ukończeniu 12 miesięcy suki niektórych ras np. miniaturowych i wielkogłowych (patrz załącznik nr 12), które w klasie młodzieży od minimum dwóch sędziów uzyskały trzy oceny co najmniej bardzo dobre. Dalsze używanie suki do hodowli wymaga uzyskania ocen co najmniej bardzo dobrych po ukończeniu 15 miesięcy, jak w pkt. 1 c." Na swoją obronę powiem tylko, że tego tak dużo czytałam, że teraz to mi się już wszystko miesza :D Chiquita&DeeDee napisał(a):Taaaak:multi: Jedziemy, mamy nadzieję, że pojedzie Jagusia i może ktoś jeszcze- więc będzie miłe spotkanie:loveu: Uwielbiam jeździć na wystawy- a to zabawne prawda? W końcu moje psiaki to takie urocze kundelki:evil_lol: Ale przynajmniej sobie popatrzę:) Może też jadę do Wrocławia!!!!!!!!! :D:D Cuda się zdarzają :) Na 100% będę wiedzieć, jak "mój transport" wróci z Tunezji. arielka186 napisał(a):Czyli jednak dobrze mi się ubzdurało :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Oooo...;) z Blanką byś jechała?:) było by super!!!:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 :mad::mad::mad: Pod koniec miesiąca- dziś 31.08. czy to wystarczająco pod koniec???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem, wiem 1 września się zbliża i koniec laby cooo?:cool3: Quote
Vesper Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A co się dzieje z Casablancą? :niewiem: Quote
Casablanca Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oooo...;) z Blanką byś jechała?:) było by super!!!:D Może z Blanką, jeszcze muszę się skontaktować, co dokładnie z tym transportem i będę wiedziała czy mogę ją wziąć :) Chiquita&DeeDee napisał(a)::mad::mad::mad: Pod koniec miesiąca- dziś 31.08. czy to wystarczająco pod koniec???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem, wiem 1 września się zbliża i koniec laby cooo?:cool3: No cóż, limit internetu wyczerpałam 23.08 :evil_lol: choć miał wystarczyć do końca miesiąca :diabloti: co oznacza mniej godzin na dogo we wrześniu :roll: ale ja już mam plan! Przed szkołą chodzę do babci i zostawiam tam psy, a tam też internet jest :diabloti: na dodatek mam telefon z wifi, więc w szkole też czasem mi się wejść uda :cool3: No i 1 września, robota się zaczęła. W tym roku pierwszy raz przedmioty takie jak chemia, biologia i geografia, więc zobaczymy jak to będzie :p arielka186 napisał(a):A co się dzieje z Casablancą? :niewiem: Fotki niebawem, sporo się ich uzbierało, a dziś jestem wykończona i ich dodać nie dam rady ;) Quote
Yuveza Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 O tak nowe przedmioty :evil_lol: ja juz druga klasa więc nowe rzeczy... niestety.... ale 1 jest powtórzeniem z podstawówki więc łatwo;) Quote
Casablanca Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 westie_justa napisał(a):O tak nowe przedmioty :evil_lol: ja juz druga klasa więc nowe rzeczy... niestety.... ale 1 jest powtórzeniem z podstawówki więc łatwo;) Mam nadzieję :) Jakoś to będzie :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Casablanka co tam słychać?? :) Quote
Casablanca Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Casablanka co tam słychać?? :) U Blanczechy nie zbyt. Ma coś z żołądkiem. Musimy iść do weta. Prawie codziennie wymiotuje żółcią i saneczkuje. A była odrobaczana miesiąc temu... Zaraz się zabiorę za wstawianie fotek ;) Quote
Casablanca Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 No cóż fotki podpisane i przerobione są efektem nudy bez inetrnetu, a że usunęłam orginały...są te :evil_lol: A więc na sam początek Blanka mści sie na kanapie, bo wpadła jej pod nią gumowa świnia :evil_lol: Spacerek, pysio specjalnie dla Chiquity&Deedee :lol:: Quote
Casablanca Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Nowa sztuczka: Atak na łabędzie pióro :roll: I mała sesyjka :diabloti: efekt nudy Quote
Casablanca Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 I ciąg dalszy :) Wystawka ;) Quote
Casablanca Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Oraz coś innego :D fotki robione przeze mnie w sylwestra, u koleżanki ;) I jak się podobają? :) Quote
Casablanca Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Matko, jakie te zdjęcia wielkie powychodziły :shake: nie umiem ich już przerobić na linki Quote
Vesper Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zdjęcia super po prostu!!! :thumbs: I sesyjka, i te z Sylwestra. To koleżanka ma konisie? Ale to chyba koniki takie mniejsze, czy normalne (wstyd, bo na koniach to znam się tyle że wiem że są araby :D)...? Baaardzo fajne fotki, ja proszę o częstsze dodawanie. edit: Przyznaję się że ukradłam kilka na swój komputer :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Moja Blaneczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak ja kocham Chiłałkowe pycholki:loveu::loveu: No dobra Casablanka powiem, że wybaczam Ci tą dłuższą nieobecność:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wzięłaś mnie sposobem i nie mogę napisać, żeby na mnie nie podziałało:evil_lol::loveu: Co to za zatrucie? Może jakiś wirus, psiaki mojej Mamy ost miały jakieś wirusowe zatrucie- nic miłego. Daj znać co tam... Quote
Casablanca Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 arielka186 napisał(a):Zdjęcia super po prostu!!! :thumbs: I sesyjka, i te z Sylwestra. To koleżanka ma konisie? Ale to chyba koniki takie mniejsze, czy normalne (wstyd, bo na koniach to znam się tyle że wiem że są araby :D)...? Baaardzo fajne fotki, ja proszę o częstsze dodawanie. edit: Przyznaję się że ukradłam kilka na swój komputer :diabloti: Zdjęcia mają lepszą jakość, tylko niestety program ją trochę psuje... Tak, koleżanka ma dwa koniki polskie-taka rasa ;) Jest to dość mała odmiana konia. Araby też są, najlepsze konie-charakter, wygląd, szybkość i wgl. Ale ja i tak wolę koniki polskie i hucuły :D Fajnie, że się fotki podobają :p Ostatnio ćwiczę, a może niedługo w jakąś lustrzankę się zaopatrzę ;) Chiquita&DeeDee napisał(a):Moja Blaneczka http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06996.jpg http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06993.jpg Jak ja kocham Chiłałkowe pycholki:loveu::loveu: No dobra Casablanka powiem, że wybaczam Ci tą dłuższą nieobecność:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wzięłaś mnie sposobem i nie mogę napisać, żeby na mnie nie podziałało:evil_lol::loveu: Co to za zatrucie? Może jakiś wirus, psiaki mojej Mamy ost miały jakieś wirusowe zatrucie- nic miłego. Daj znać co tam... Ufff...upiekło się mi :evil_lol: Po nauce w szkole się wie, co zrobić żeby nauczyciel zapomniał o winie :diabloti: czegoś tam jednak pożytecznego uczą :evil_lol: Nie wiem co to za zatrucie. Do weta w pobliżu sama nie pójdę, bo jest do niczego-moja świnka morska po podaniu za dużej dawki penicyliny zdechła :-(-a do podobno najlepszego weta w okolicy muszę jechać z mamą, bo jest w Charzykowie. Blanka wymiotuje żółcią i czasem saneczkuje. Za to Narina miała niedawno jakąś infekcję i okazało się, że ma jeszcze alergię i teraz tylko na suchej karmie royal canin sensitive control jest. :shake: Quote
Journey Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Pamiętam Casablankę jeszcze z forum o chi. Nadal bawicie się w agility? ;) Zapraszam do naszej nowej galerii http://www.dogomania.pl/threads/214200-Chihuahua-i-przyjaciele Quote
Casablanca Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Journey napisał(a):Pamiętam Casablankę jeszcze z forum o chi. Nadal bawicie się w agility? ;) Zapraszam do naszej nowej galerii http://www.dogomania.pl/threads/214200-Chihuahua-i-przyjaciele Tak, na chiportalu moja mama jest zalogowana, ja się tam już nie mieszam ;) W agility nadal się bawimy, w lipcu byłyśmy nawet na obozie :) Na moim kanale na youtube jest kilka nowych filmików: http://www.youtube.com/user/KASANDRAiBLANKA?feature=mhee Quote
Recommended Posts