Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Casablanca']'Chihuahuę' bez rodowodu można nawet za 400zł dostać :/
Ale ja piszę o rodowodowych, pety pewnie koło 1200 - 1500 można dostać :]
[quote name='Casablanca']Proszę mnie nie "postarzać"!
Hehe jeszcze będziesz się cieszyła, jak w przyszłości ktoś Cię odmłodzi :evil_lol:
[quote name='Casablanca']Hehe, to trzeba załatwić żeby *kleo* na nas poczekała to we trójkę się wybierzemy :D Ale ja mam jeszcze trochę czasu...:)
Nie ma sprawy, poczekam. A skoro Ty masz 13 to zawsze możemy okrągłą cyferkę razem obchodzić :evil_lol:
[quote name='Chiquita&DeeDee']*kleo* ma śliczne psiaczki- tylko szkoda, że chiłką się nie chce pochwalić...;)
Dziękuję :)
Chiłka długowłosa jeździ po wystawach, krótkowłosy chłopak zacznie w przyszłym sezonie - a że jeździmy często i gęsto, to na pewno będzie można nas zobaczyć na wystawach :)

Posted

Oj tak, kiedyś będziesz chciała, żeby Cię odmładzali;)

*kleo* to jak często i gęsto, to ja będę we Wrocławiu we wrześniu;) może chociaż jedna malutka foteczka? Taka malusieńka:evil_lol: mogę udostępnić galerię;) hehe

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']*kleo* to jak często i gęsto, to ja będę we Wrocławiu we wrześniu;) może chociaż jedna malutka foteczka? Taka malusieńka:evil_lol: mogę udostępnić galerię;) hehe
Do Wrocka akurat się nie wybieramy, na razie nie mam po co taki kawał jechać.
Fotki na razie nieee, mogę tylko powiedzieć że Adek jest półrocznym, zgrabnym dzieciakiem, biało-rudym z piękną głową :)

Kasandra wybierasz się do Torunia?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Najgorsze to jest to, że wtedy to ja już następny próg przekroczę:D i co ?:D

możemy czekać:) *kleo* ma śliczne psiaczki- tylko szkoda, że chiłką się nie chce pochwalić...;)
To wejdziesz, wyjdziesz i jeszcze raz wejdziesz do grobu :eviltong:
[quote name='*kleo*']Ale ja piszę o rodowodowych, pety pewnie koło 1200 - 1500 można dostać :]

Hehe jeszcze będziesz się cieszyła, jak w przyszłości ktoś Cię odmłodzi :evil_lol:

Nie ma sprawy, poczekam. A skoro Ty masz 13 to zawsze możemy okrągłą cyferkę razem obchodzić :evil_lol:

Dziękuję :)
Chiłka długowłosa jeździ po wystawach, krótkowłosy chłopak zacznie w przyszłym sezonie - a że jeździmy często i gęsto, to na pewno będzie można nas zobaczyć na wystawach :)
Nie wątpię, że będę się cieszyła :evil_lol:
Trzeba będzie jakąś podwójną imprezkę robić :diabloti:
No prześlij chociaż jedną fotkę na maila :roll:
[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tak, kiedyś będziesz chciała, żeby Cię odmładzali;)

*kleo* to jak często i gęsto, to ja będę we Wrocławiu we wrześniu;) może chociaż jedna malutka foteczka? Taka malusieńka:evil_lol: mogę udostępnić galerię;) hehe
[quote name='*kleo*']Do Wrocka akurat się nie wybieramy, na razie nie mam po co taki kawał jechać.
Fotki na razie nieee, mogę tylko powiedzieć że Adek jest półrocznym, zgrabnym dzieciakiem, biało-rudym z piękną głową :)

Kasandra wybierasz się do Torunia?
Miałam jechać do Torunia, ale mamie się nudzi po pierwszej godzinie :evil_lol: a hodowcy, którzy mieli mnie zabrać jednak nie jadą, bo suczka, którą mieli wystawiać skończyła championat :roll: szkoda ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Hej Kasandra !! :hand:
Co tam u Blanki ? :evil_lol:
Wiesz, że prawdopodobnie za rok pojadę na obóz z psem !! :sweetCyb:
Kasandra a ty jedziesz za rok ?
Jak tak, to na jaki turnus ? :cool3:
Kasia mi mówiła że było bosko :evil_lol:
hahah...wyobrażam to sobie :D

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='westie_justa']Ja też jadę w nastepnym roku!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Kasandra też i Kasia też i Ty Ola tez i bedzie Bosko:loveu::loveu:!!!!!:sweetCyb:[/QUOTE]
Też się bardzo cieszę! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Jeah...się wie ! :evil_lol:
Bosko, bosko czyli zajebiaście :D
Oh wyobrażam to sobie Justa :eviltong:

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='westie_justa']O tak jeszcze jak pojedziemy na ten sam turnus:D i bedziemy w jednym domku:eviltong:![/QUOTE]

Pomysł super !! :evil_lol:
Oki. ;)
No ty masz same dobre pomysły :evil_lol:
Tak, tak to jeszcze spytam się Kasi i Kasandry a jak się zgodzą to pozostaje nam się cieszyć :D
To byłoby nas wtedy 4 w domku hihi :D
Psy by miały radochę :eviltong:

Posted

Oczywiście że mam same dobre pomysły:diabloti:
Zgodzą sie na pewno:evil_lol:
tak 4 w domku plus 4 psiaki:D! Kajtek jedyny rodzynek piesek:eviltong: i 7 bab:diabloti: Mel największa Blaneczka kryszyna... moje to to białe kudłate Dot:eviltong: i mały Kajtuś:D

Guest Fusiafusia
Posted

hahah :D
Mam nadzieję :evil_lol:
No tak Kajtuś będzie samoty w domu jako jedyny pies :evil_lol:

Guest Fusiafusia
Posted

hahah :D
No napewno :evil_lol:
Ale psy się wyszaleją :D
Kajtek nie będzie chciał wracać hahah :D

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Hej Kasandra !! :hand:
Co tam u Blanki ? :evil_lol:
Wiesz, że prawdopodobnie za rok pojadę na obóz z psem !! :sweetCyb:
Kasandra a ty jedziesz za rok ?
Jak tak, to na jaki turnus ? :cool3:
Kasia mi mówiła że było bosko :evil_lol:
hahah...wyobrażam to sobie :D[/QUOTE]

[quote name='westie_justa']Ja też jadę w nastepnym roku!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Kasandra też i Kasia też i Ty Ola tez i bedzie Bosko:loveu::loveu:!!!!!:sweetCyb:[/QUOTE]

[quote name='westie_justa']O tak jeszcze jak pojedziemy na ten sam turnus:D i bedziemy w jednym domku:eviltong:![/QUOTE]
Ja jeszcze nie wiem na który turnus pojadę ;) A w domku może będę z dziewcynami z tego roku, ale to wszystko jeszcze jest do obgadania :D Przecież to dopiero za rok!

Posted

No i zapomniałam, że dzisiaj na wystawie byliśmy :eviltong:
Międzynarodowa Wystawa Psów, Sopot 14.8.11.
Casablanca, klasa pośrednia, sędzia-Bozena Ovesna (CZ)
lokata I / w konkurencji 4, ocena doskonała, złoto, CWC :multi: tym samym rozpoczęła Championat Polski ;)
Ja w Młodym Prezenterze, grupa młodsza, sędzia-Viva Maria Soleckyj-Szpunar
5/5 pkt. i dostałam się do "ścisłej 9" z 21. osób :lol:

Oraz terier tybetański wystawiany przeze mnie: lokata I, doskonała, złoto, CWC, CACIB, BOB :loveu:

Zdjęcia jutro ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Gratuluję rozpoczęcia championatu :) Duża wystawa zaliczona więc teraz już z górki :)[/QUOTE]
Dziękuję :) Też tak myślę, teraz jeszcze tylko dwa "małe CWC"

Posted

[quote name='Casablanca']No i zapomniałam, że dzisiaj na wystawie byliśmy :eviltong:
Międzynarodowa Wystawa Psów, Sopot 14.8.11.
Casablanca, klasa pośrednia, sędzia-Bozena Ovesna (CZ)
lokata I / w konkurencji 4, ocena doskonała, złoto, CWC :multi: tym samym rozpoczęła Championat Polski ;)
Ja w Młodym Prezenterze, grupa młodsza, sędzia-Viva Maria Soleckyj-Szpunar
5/5 pkt. i dostałam się do "ścisłej 9" z 21. osób :lol:

Oraz terier tybetański wystawiany przeze mnie: lokata I, doskonała, złoto, CWC, CACIB, BOB :loveu:

Zdjęcia jutro ;)

Super Kasandra, zaszalałyście! gratulacje :) teraz uderzecie do Torunia?

Posted

[quote name='AgataP']Super Kasandra, zaszalałyście! gratulacje :) teraz uderzecie do Torunia?[/QUOTE]
Dziękujemy :)
Do Torunia Blanka nie jest zgłoszona, byłam tylko ja na Młodego Prezentera, a hodowcy, którzy mieli mnie zabrać jednak nie jadą ;) A wy jedziecie?

Posted

Młody prezenter :

Pani sędzina-Viva Maria Soleckyj-Szpunar przeprowadzała na początku z każdym indywidualnie rozmowę :mdleje:Na szczęście poszło mi dobrze :evil_lol: Pytała się dłaczego startuję w Młodym Prezenterze, o rasę, czy wystawiam psy za pieniądze :cool3:

Posted

[quote name='westie_justa']A to musiałass po angielsku z nią gadac?
I gratulacje:D![/QUOTE]
Z kim? Panią Bozenę Ovesną rozumiałam "mniej więcej" po Czesku i ona trochę mówiła po Polsku, a jak nie rozumiałam to się pytałam asystentki, a jak asystentka nie rozumiała to trzeba było zgadywać :D Pani Viva Maria jest Polką ;)
Jak wystawiałam teriera tybetańskiego, to sędzina była z Litwy i ani trochę jej nie rozumiałam i łaziłam po ringu w kółko licząc na to, że o to jej chodzi :evil_lol:
Dziękuję :lol: