ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Najgorsze to jest to, że wtedy to ja już następny próg przekroczę:D i co ?:D możemy czekać:) *kleo* ma śliczne psiaczki- tylko szkoda, że chiłką się nie chce pochwalić...;) Quote
Vesper Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Zrobię mały OT... Zapraszamy na bazarro mający wspomóc westie w potrzebie...:) www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westty!-do-22.08.-Zapraszamy-***? Quote
*kleo* Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Casablanca']'Chihuahuę' bez rodowodu można nawet za 400zł dostać :/ Ale ja piszę o rodowodowych, pety pewnie koło 1200 - 1500 można dostać :] [quote name='Casablanca']Proszę mnie nie "postarzać"! Hehe jeszcze będziesz się cieszyła, jak w przyszłości ktoś Cię odmłodzi :evil_lol: [quote name='Casablanca']Hehe, to trzeba załatwić żeby *kleo* na nas poczekała to we trójkę się wybierzemy :D Ale ja mam jeszcze trochę czasu...:) Nie ma sprawy, poczekam. A skoro Ty masz 13 to zawsze możemy okrągłą cyferkę razem obchodzić :evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']*kleo* ma śliczne psiaczki- tylko szkoda, że chiłką się nie chce pochwalić...;) Dziękuję :) Chiłka długowłosa jeździ po wystawach, krótkowłosy chłopak zacznie w przyszłym sezonie - a że jeździmy często i gęsto, to na pewno będzie można nas zobaczyć na wystawach :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Oj tak, kiedyś będziesz chciała, żeby Cię odmładzali;) *kleo* to jak często i gęsto, to ja będę we Wrocławiu we wrześniu;) może chociaż jedna malutka foteczka? Taka malusieńka:evil_lol: mogę udostępnić galerię;) hehe Quote
*kleo* Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']*kleo* to jak często i gęsto, to ja będę we Wrocławiu we wrześniu;) może chociaż jedna malutka foteczka? Taka malusieńka:evil_lol: mogę udostępnić galerię;) hehe Do Wrocka akurat się nie wybieramy, na razie nie mam po co taki kawał jechać. Fotki na razie nieee, mogę tylko powiedzieć że Adek jest półrocznym, zgrabnym dzieciakiem, biało-rudym z piękną głową :) Kasandra wybierasz się do Torunia? Quote
Casablanca Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Najgorsze to jest to, że wtedy to ja już następny próg przekroczę:D i co ?:D możemy czekać:) *kleo* ma śliczne psiaczki- tylko szkoda, że chiłką się nie chce pochwalić...;) To wejdziesz, wyjdziesz i jeszcze raz wejdziesz do grobu :eviltong: [quote name='*kleo*']Ale ja piszę o rodowodowych, pety pewnie koło 1200 - 1500 można dostać :] Hehe jeszcze będziesz się cieszyła, jak w przyszłości ktoś Cię odmłodzi :evil_lol: Nie ma sprawy, poczekam. A skoro Ty masz 13 to zawsze możemy okrągłą cyferkę razem obchodzić :evil_lol: Dziękuję :) Chiłka długowłosa jeździ po wystawach, krótkowłosy chłopak zacznie w przyszłym sezonie - a że jeździmy często i gęsto, to na pewno będzie można nas zobaczyć na wystawach :) Nie wątpię, że będę się cieszyła :evil_lol: Trzeba będzie jakąś podwójną imprezkę robić :diabloti: No prześlij chociaż jedną fotkę na maila :roll: [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tak, kiedyś będziesz chciała, żeby Cię odmładzali;) *kleo* to jak często i gęsto, to ja będę we Wrocławiu we wrześniu;) może chociaż jedna malutka foteczka? Taka malusieńka:evil_lol: mogę udostępnić galerię;) hehe [quote name='*kleo*']Do Wrocka akurat się nie wybieramy, na razie nie mam po co taki kawał jechać. Fotki na razie nieee, mogę tylko powiedzieć że Adek jest półrocznym, zgrabnym dzieciakiem, biało-rudym z piękną głową :) Kasandra wybierasz się do Torunia? Miałam jechać do Torunia, ale mamie się nudzi po pierwszej godzinie :evil_lol: a hodowcy, którzy mieli mnie zabrać jednak nie jadą, bo suczka, którą mieli wystawiać skończyła championat :roll: szkoda ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Hej Kasandra !! :hand: Co tam u Blanki ? :evil_lol: Wiesz, że prawdopodobnie za rok pojadę na obóz z psem !! :sweetCyb: Kasandra a ty jedziesz za rok ? Jak tak, to na jaki turnus ? :cool3: Kasia mi mówiła że było bosko :evil_lol: hahah...wyobrażam to sobie :D Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ja też jadę w nastepnym roku!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kasandra też i Kasia też i Ty Ola tez i bedzie Bosko:loveu::loveu:!!!!!:sweetCyb: Quote
Guest Fusiafusia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='westie_justa']Ja też jadę w nastepnym roku!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kasandra też i Kasia też i Ty Ola tez i bedzie Bosko:loveu::loveu:!!!!!:sweetCyb:[/QUOTE] Też się bardzo cieszę! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jeah...się wie ! :evil_lol: Bosko, bosko czyli zajebiaście :D Oh wyobrażam to sobie Justa :eviltong: Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 O tak jeszcze jak pojedziemy na ten sam turnus:D i bedziemy w jednym domku:eviltong:! Quote
Guest Fusiafusia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='westie_justa']O tak jeszcze jak pojedziemy na ten sam turnus:D i bedziemy w jednym domku:eviltong:![/QUOTE] Pomysł super !! :evil_lol: Oki. ;) No ty masz same dobre pomysły :evil_lol: Tak, tak to jeszcze spytam się Kasi i Kasandry a jak się zgodzą to pozostaje nam się cieszyć :D To byłoby nas wtedy 4 w domku hihi :D Psy by miały radochę :eviltong: Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Oczywiście że mam same dobre pomysły:diabloti: Zgodzą sie na pewno:evil_lol: tak 4 w domku plus 4 psiaki:D! Kajtek jedyny rodzynek piesek:eviltong: i 7 bab:diabloti: Mel największa Blaneczka kryszyna... moje to to białe kudłate Dot:eviltong: i mały Kajtuś:D Quote
Guest Fusiafusia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 hahah :D Mam nadzieję :evil_lol: No tak Kajtuś będzie samoty w domu jako jedyny pies :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 hahahaha no tak:eviltong: ale znajdzie tam pewnie tez kolegów:evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 hahah :D No napewno :evil_lol: Ale psy się wyszaleją :D Kajtek nie będzie chciał wracać hahah :D Quote
Casablanca Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Hej Kasandra !! :hand: Co tam u Blanki ? :evil_lol: Wiesz, że prawdopodobnie za rok pojadę na obóz z psem !! :sweetCyb: Kasandra a ty jedziesz za rok ? Jak tak, to na jaki turnus ? :cool3: Kasia mi mówiła że było bosko :evil_lol: hahah...wyobrażam to sobie :D[/QUOTE] [quote name='westie_justa']Ja też jadę w nastepnym roku!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kasandra też i Kasia też i Ty Ola tez i bedzie Bosko:loveu::loveu:!!!!!:sweetCyb:[/QUOTE] [quote name='westie_justa']O tak jeszcze jak pojedziemy na ten sam turnus:D i bedziemy w jednym domku:eviltong:![/QUOTE] Ja jeszcze nie wiem na który turnus pojadę ;) A w domku może będę z dziewcynami z tego roku, ale to wszystko jeszcze jest do obgadania :D Przecież to dopiero za rok! Quote
Casablanca Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 No i zapomniałam, że dzisiaj na wystawie byliśmy :eviltong: Międzynarodowa Wystawa Psów, Sopot 14.8.11. Casablanca, klasa pośrednia, sędzia-Bozena Ovesna (CZ) lokata I / w konkurencji 4, ocena doskonała, złoto, CWC :multi: tym samym rozpoczęła Championat Polski ;) Ja w Młodym Prezenterze, grupa młodsza, sędzia-Viva Maria Soleckyj-Szpunar 5/5 pkt. i dostałam się do "ścisłej 9" z 21. osób :lol: Oraz terier tybetański wystawiany przeze mnie: lokata I, doskonała, złoto, CWC, CACIB, BOB :loveu: Zdjęcia jutro ;) Quote
*kleo* Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Gratuluję rozpoczęcia championatu :) Duża wystawa zaliczona więc teraz już z górki :) Quote
Casablanca Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='*kleo*']Gratuluję rozpoczęcia championatu :) Duża wystawa zaliczona więc teraz już z górki :)[/QUOTE] Dziękuję :) Też tak myślę, teraz jeszcze tylko dwa "małe CWC" Quote
AgataP Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Casablanca']No i zapomniałam, że dzisiaj na wystawie byliśmy :eviltong: Międzynarodowa Wystawa Psów, Sopot 14.8.11. Casablanca, klasa pośrednia, sędzia-Bozena Ovesna (CZ) lokata I / w konkurencji 4, ocena doskonała, złoto, CWC :multi: tym samym rozpoczęła Championat Polski ;) Ja w Młodym Prezenterze, grupa młodsza, sędzia-Viva Maria Soleckyj-Szpunar 5/5 pkt. i dostałam się do "ścisłej 9" z 21. osób :lol: Oraz terier tybetański wystawiany przeze mnie: lokata I, doskonała, złoto, CWC, CACIB, BOB :loveu: Zdjęcia jutro ;) Super Kasandra, zaszalałyście! gratulacje :) teraz uderzecie do Torunia? Quote
Casablanca Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='AgataP']Super Kasandra, zaszalałyście! gratulacje :) teraz uderzecie do Torunia?[/QUOTE] Dziękujemy :) Do Torunia Blanka nie jest zgłoszona, byłam tylko ja na Młodego Prezentera, a hodowcy, którzy mieli mnie zabrać jednak nie jadą ;) A wy jedziecie? Quote
Casablanca Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Zdjątka z wystawy ;) Porównanie o CACIB: Oraz terier tybetański ;): Quote
Casablanca Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Młody prezenter : Pani sędzina-Viva Maria Soleckyj-Szpunar przeprowadzała na początku z każdym indywidualnie rozmowę :mdleje:Na szczęście poszło mi dobrze :evil_lol: Pytała się dłaczego startuję w Młodym Prezenterze, o rasę, czy wystawiam psy za pieniądze :cool3: Quote
Yuveza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 A to musiałass po angielsku z nią gadac? I gratulacje:D! Quote
Casablanca Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='westie_justa']A to musiałass po angielsku z nią gadac? I gratulacje:D![/QUOTE] Z kim? Panią Bozenę Ovesną rozumiałam "mniej więcej" po Czesku i ona trochę mówiła po Polsku, a jak nie rozumiałam to się pytałam asystentki, a jak asystentka nie rozumiała to trzeba było zgadywać :D Pani Viva Maria jest Polką ;) Jak wystawiałam teriera tybetańskiego, to sędzina była z Litwy i ani trochę jej nie rozumiałam i łaziłam po ringu w kółko licząc na to, że o to jej chodzi :evil_lol: Dziękuję :lol: Quote
Recommended Posts