Casablanca Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='*kleo*']Hej, nie chce mi się ruszać swojej galerii, więc tu piszę ;) Na razie nic nie mówię, chłopak będzie się pokazywał w przyszłym sezonie ;) A moją dziewczynkę zabieram do Chojnic w ramach socjalizacji, więc pewnie ją zobaczysz. Ma się rozumieć, że sobie jakąś yorczkę zostawiłaś z miotu Uli/Gracji? :razz: To się zobaczymy :) Widziałam, że Bucia będzie z nami na ringu w Sopocie, więc się zapewne na wystawie gdzieś też zobaczymy ;) [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Kasandra !! :multi:Ale my dawno u was nie byliśmy :crazyeye: :evil_lol: Śliczne fotki :loveu: http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06339.jpg Urocza :loveu: U nas foty w galerii ;) Cześć! Dziękuję ;) Widziałam fotki, ale nie mogłam dodać posta, bo mnie ciągle wylogowywało :angryy: Quote
Mani2000 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Blaneczka taka cudna jest!słodkie pyszności:) Quote
*kleo* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Casablanca napisał(a):Ma się rozumieć, że sobie jakąś yorczkę zostawiłaś z miotu Uli/Gracji? :razz: To się zobaczymy :) Widziałam, że Bucia będzie z nami na ringu w Sopocie, więc się zapewne na wystawie gdzieś też zobaczymy ;) Po Gracji mam fajną dziewuszkę, czekam jeszcze na wymianę zębów i jak wszystko będzie ok to zostanie. Przed Ulą jeszcze trochę czasu zanim będzie kryta, ma dorosły championat do skończenia. Do Sopotu jadę na 2 dni, ja wystawiam w sobotę. W niedzielę pewnie będę się gdzieś przy chiłałkowym ringu kręcić i kibicować Buci ;) Quote
Casablanca Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Mani2000 napisał(a):Blaneczka taka cudna jest!słodkie pyszności:) Dziękuję ;) *kleo* napisał(a):Po Gracji mam fajną dziewuszkę, czekam jeszcze na wymianę zębów i jak wszystko będzie ok to zostanie. Przed Ulą jeszcze trochę czasu zanim będzie kryta, ma dorosły championat do skończenia. Do Sopotu jadę na 2 dni, ja wystawiam w sobotę. W niedzielę pewnie będę się gdzieś przy chiłałkowym ringu kręcić i kibicować Buci ;) Acha, a będzie można gdzieś obejrzeć fotki maluchów? Bo widzę, że na stronce nie ma nowości? :razz: W yorkach pewnie ciężko championat dostać jak po 15 suczek na ringu wyskakuje. Quote
Vesper Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Pozwolę sobie na małego offa i zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, mający wspomóc westie w potrzebie :) www.dogomania.pl/threads/212317-Ogłoszeniowy-bazarek-dla-westie-w-potrzebie-)? I zdecydowałaś już czy przyjeżdżasz do Warszawy we wrześniu? Do kiedy są zgłoszenia? Quote
Casablanca Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='arielka186']Pozwolę sobie na małego offa i zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, mający wspomóc westie w potrzebie :) www.dogomania.pl/threads/212317-Ogłoszeniowy-bazarek-dla-westie-w-potrzebie-)? I zdecydowałaś już czy przyjeżdżasz do Warszawy we wrześniu? Do kiedy są zgłoszenia? Pewnie nie jadę...Za daleko ;) Quote
*kleo* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Casablanca napisał(a):Acha, a będzie można gdzieś obejrzeć fotki maluchów? Bo widzę, że na stronce nie ma nowości? :razz: W yorkach pewnie ciężko championat dostać jak po 15 suczek na ringu wyskakuje. Muszę się wreszcie wziąć za aktualizację stronki, jakieś fotki dzieci wrzucę pewnie, chociaż druga dziewczynka już w nowym domu od jakiegoś czasu. Z Ulcią jestem w tej dobrej sytuacji, że brakuje mi tylko jednej krajówki. Najtrudniejsze, czyli duże CWC za nami (w Wawie wygrała pośrednią + Res. CACIB), brakuje tylko 4 miesięcy żeby pół roku od pierwszego CWC minęło ;) Quote
Vesper Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Casablanca napisał(a):Pewnie nie jadę...Za daleko ;) Gdyby jednak, zgłoszenia psów do 26.08.2011. ;) Quote
Casablanca Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [quote name='*kleo*']Muszę się wreszcie wziąć za aktualizację stronki, jakieś fotki dzieci wrzucę pewnie, chociaż druga dziewczynka już w nowym domu od jakiegoś czasu. Z Ulcią jestem w tej dobrej sytuacji, że brakuje mi tylko jednej krajówki. Najtrudniejsze, czyli duże CWC za nami (w Wawie wygrała pośrednią + Res. CACIB), brakuje tylko 4 miesięcy żeby pół roku od pierwszego CWC minęło ;) To czekam na fotki i informacje o nowych domownikach ;) A na jakie wystawy w najbliższym czasie się wybieracie? [quote name='arielka186']Gdyby jednak, zgłoszenia psów do 26.08.2011. ;) Oczywiście ;) Więc my już po wystawie :) CASABLANCA, klasa pośrednia, sędzia-Adam Ostrowski ocena bardzo dobra, lokata II/2 :lol: Na stoliku: W ruchu: Na lokacie : Quote
Casablanca Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Młody prezenter, grupa młodsza, sędzia-Magdalena Kozłowska eliminacje-5/5pkt. oraz II miejsce w finale :multi: Stawka: Ja z Lexi :loveu: W ruchu : Finał : Na lokatach : Dziękuję za pożyczenie Lexi! ;) Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 No super! Pieknie:loveu: a jaka to jest ta klasa pośrednia? Bosz kasandra ile ty masz wzrostu:o? a w następnym roku jedziesz na ozp? Quote
Casablanca Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 westie_justa napisał(a):No super! Pieknie:loveu: a jaka to jest ta klasa pośrednia? Bosz kasandra ile ty masz wzrostu:o? a w następnym roku jedziesz na ozp? Dziękujemy ;) Klasa pośrednia jest to klasa od 15-24 miesięcy, pokrywa się z klasą młodzieży (9-18mies.) i otwartą (18mies.--->) ;) Przedział wiekowy. Ja jestem niska-162cm, a co? :D Tak, pewnie pojadę jeśli nic nie wypadnie i nie popsuje planów ;) Quote
Yuveza Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 a no tak tak ten przedział;) Niska no prosze cie:o:eviltong: jesteś ode mnie rok młodsza a dużo wyższa:evil_lol: ja to jestem niska:diabloti: Jeśli tak to jade z Tobą:evil_lol: oglądałam fotki od Kasi super tam było! znaczy ja nie wiem (:() ale mam nadzieje że se przekonam:D i mysle ze w następnym roku pojade;) Quote
Vesper Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Casablanca, a pies z którym szłaś w MP- to nie seter irlandzki-bo ogon obcięty- więc jaka to rasa??? Jakiś wyżeł długowłosy? Quote
Casablanca Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='westie_justa']a no tak tak ten przedział;) Niska no prosze cie:o:eviltong: jesteś ode mnie rok młodsza a dużo wyższa:evil_lol: ja to jestem niska:diabloti: Jeśli tak to jade z Tobą:evil_lol: oglądałam fotki od Kasi super tam było! znaczy ja nie wiem (:() ale mam nadzieje że se przekonam:D i mysle ze w następnym roku pojade;) No to mam nadzieję, że do zobaczenia za rok na OZP :) [quote name='arielka186']Casablanca, a pies z którym szłaś w MP- to nie seter irlandzki-bo ogon obcięty- więc jaka to rasa??? Jakiś wyżeł długowłosy? To seter irlandzki, tak na tym ostatnim zdjęciu wygląda jakby ogon obcięty :D Spójrz na to zdjęcie: Quote
Yuveza Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Też sie spojrzałam:P ale ona na ostatnim zdjeciu ogon zakręciła:P Quote
Casablanca Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 westie_justa napisał(a):Też sie spojrzałam:P ale ona na ostatnim zdjeciu ogon zakręciła:P Hehe, nawet tego prędzej nie zauważyłam, ale na prawie wszystkich zdjęciach jej ogona nie widać :) Quote
*kleo* Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Gratki za MP :) [quote name='Casablanca']Ja jestem niska-162cm, a co? :D[/QUOTE] Niska? Dziewczyno, jesteś w wieku mojego brata, więc jeszcze rośniesz, a jesteś tylko ciut niższa ode mnie. Niska to jestem ja, bo mi już urośnięcie nie grozi, jedynie wszerz :evil_lol::evil_lol: Quote
Casablanca Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='*kleo*']Gratki za MP :) Niska? Dziewczyno, jesteś w wieku mojego brata, więc jeszcze rośniesz, a jesteś tylko ciut niższa ode mnie. Niska to jestem ja, bo mi już urośnięcie nie grozi, jedynie wszerz :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję :) Ja jestem niska ;) a Ty jeszcze trochę wszerz urośniesz i będziesz się wydawała większa :diabloti: A właśnie, czemu brat Buci nie wystawia, z tego co pamiętam to miał takie plany? Quote
Yuveza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Przestań gadac takie głupoty:eviltong: Jak będę na obozie zobaczysz jaka jesteś niska:diabloti: Quote
*kleo* Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Casablanca']Dziękuję :) Ja jestem niska ;) a Ty jeszcze trochę wszerz urośniesz i będziesz się wydawała większa :diabloti: A właśnie, czemu brat Buci nie wystawia, z tego co pamiętam to miał takie plany?[/QUOTE] Rośnięcia wszerz nie planuję :eviltong: Mój brat plany miał, ale na planach się skończyło. Zapału mu brakuje, doświadczenia i chęci żeby się nauczyć, a Bucia potrzebuje zdecydowanego prowadzenia. Z resztą chyba nie ma u mnie w domu psa, który by z nim się dobrze pokazał, chi dają się wystawić tylko mojej mamie i mnie, a yorki to już w ogóle jedynie ze mną współpracują. Z resztą - w końcu Marcel to chłopak, a im się zwykle później w głowie układa niż dziewczynom :evil_lol: Quote
Casablanca Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='westie_justa']Przestań gadac takie głupoty:eviltong: Jak będę na obozie zobaczysz jaka jesteś niska:diabloti:[/QUOTE] Hehe :) może do tego czasu urośniesz! [quote name='*kleo*']Rośnięcia wszerz nie planuję :eviltong: Mój brat plany miał, ale na planach się skończyło. Zapału mu brakuje, doświadczenia i chęci żeby się nauczyć, a Bucia potrzebuje zdecydowanego prowadzenia. Z resztą chyba nie ma u mnie w domu psa, który by z nim się dobrze pokazał, chi dają się wystawić tylko mojej mamie i mnie, a yorki to już w ogóle jedynie ze mną współpracują. Z resztą - w końcu Marcel to chłopak, a im się zwykle później w głowie układa niż dziewczynom :evil_lol:[/QUOTE] Pozostaniesz drobna :eviltong: No tak :) Blanka tylko ze mną chodzi, bo jak idzie z mamą to skacze, gryzie ringówkę i głupawki ze szczęścia dostaje :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Hehe, to się właśnie dowiedziałam, że niska jestem:evil_lol: ale małe jest piękne prawda Casablanka? A poza tym ja się cieszę z mojego wzrostu, bo jak ubiorę obcasy to na większość Panów nie patrzę z góry.. ale Ty młodziutka jesteś, jeszcze urośniesz:evil_lol: Quote
Casablanca Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehe, to się właśnie dowiedziałam, że niska jestem:evil_lol: ale małe jest piękne prawda Casablanka? A poza tym ja się cieszę z mojego wzrostu, bo jak ubiorę obcasy to na większość Panów nie patrzę z góry.. ale Ty młodziutka jesteś, jeszcze urośniesz:evil_lol: Hehe, tak małe jest piękne i tego przykładem są chihuahua :loveu: no i oczywiście, my wszystkie co się ogłosiłyśmy, że niskie jesteśmy :cool1::evil_lol: Ja troszeczkę jeszcze urosnę i bynajmniej będę mogła brać przedmioty z wyższej półki :eviltong:...bo będę do tej półki wysoko dosięgać po płatki zbożowe :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja mam szafeczki pod mój wzrost:evil_lol: heheh a, że tak spytam ile Ty masz lat?;) Quote
Recommended Posts