Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Hej, nie chce mi się ruszać swojej galerii, więc tu piszę ;)

Na razie nic nie mówię, chłopak będzie się pokazywał w przyszłym sezonie ;) A moją dziewczynkę zabieram do Chojnic w ramach socjalizacji, więc pewnie ją zobaczysz.
Ma się rozumieć, że sobie jakąś yorczkę zostawiłaś z miotu Uli/Gracji? :razz: To się zobaczymy :) Widziałam, że Bucia będzie z nami na ringu w Sopocie, więc się zapewne na wystawie gdzieś też zobaczymy ;)

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Kasandra !! :multi:Ale my dawno u was nie byliśmy :crazyeye: :evil_lol:
Śliczne fotki :loveu:
http://i1229.photobucket.com/albums/ee464/kasandra241298/Fotki/DSC06339.jpg Urocza :loveu:
U nas foty w galerii ;)
Cześć! Dziękuję ;)
Widziałam fotki, ale nie mogłam dodać posta, bo mnie ciągle wylogowywało :angryy:

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Casablanca napisał(a):
Ma się rozumieć, że sobie jakąś yorczkę zostawiłaś z miotu Uli/Gracji? :razz: To się zobaczymy :) Widziałam, że Bucia będzie z nami na ringu w Sopocie, więc się zapewne na wystawie gdzieś też zobaczymy ;)

Po Gracji mam fajną dziewuszkę, czekam jeszcze na wymianę zębów i jak wszystko będzie ok to zostanie. Przed Ulą jeszcze trochę czasu zanim będzie kryta, ma dorosły championat do skończenia.

Do Sopotu jadę na 2 dni, ja wystawiam w sobotę. W niedzielę pewnie będę się gdzieś przy chiłałkowym ringu kręcić i kibicować Buci ;)

Posted

Mani2000 napisał(a):
Blaneczka taka cudna jest!słodkie pyszności:)

Dziękuję ;)

*kleo* napisał(a):
Po Gracji mam fajną dziewuszkę, czekam jeszcze na wymianę zębów i jak wszystko będzie ok to zostanie. Przed Ulą jeszcze trochę czasu zanim będzie kryta, ma dorosły championat do skończenia.

Do Sopotu jadę na 2 dni, ja wystawiam w sobotę. W niedzielę pewnie będę się gdzieś przy chiłałkowym ringu kręcić i kibicować Buci ;)

Acha, a będzie można gdzieś obejrzeć fotki maluchów? Bo widzę, że na stronce nie ma nowości? :razz: W yorkach pewnie ciężko championat dostać jak po 15 suczek na ringu wyskakuje.

Posted

Casablanca napisał(a):
Acha, a będzie można gdzieś obejrzeć fotki maluchów? Bo widzę, że na stronce nie ma nowości? :razz: W yorkach pewnie ciężko championat dostać jak po 15 suczek na ringu wyskakuje.

Muszę się wreszcie wziąć za aktualizację stronki, jakieś fotki dzieci wrzucę pewnie, chociaż druga dziewczynka już w nowym domu od jakiegoś czasu.
Z Ulcią jestem w tej dobrej sytuacji, że brakuje mi tylko jednej krajówki. Najtrudniejsze, czyli duże CWC za nami (w Wawie wygrała pośrednią + Res. CACIB), brakuje tylko 4 miesięcy żeby pół roku od pierwszego CWC minęło ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Muszę się wreszcie wziąć za aktualizację stronki, jakieś fotki dzieci wrzucę pewnie, chociaż druga dziewczynka już w nowym domu od jakiegoś czasu.
Z Ulcią jestem w tej dobrej sytuacji, że brakuje mi tylko jednej krajówki. Najtrudniejsze, czyli duże CWC za nami (w Wawie wygrała pośrednią + Res. CACIB), brakuje tylko 4 miesięcy żeby pół roku od pierwszego CWC minęło ;)
To czekam na fotki i informacje o nowych domownikach ;)
A na jakie wystawy w najbliższym czasie się wybieracie?
[quote name='arielka186']Gdyby jednak, zgłoszenia psów do 26.08.2011. ;)
Oczywiście ;)

Więc my już po wystawie :)
CASABLANCA, klasa pośrednia, sędzia-Adam Ostrowski
ocena bardzo dobra, lokata II/2 :lol:
Na stoliku:

W ruchu:

Na lokacie :

Posted

Młody prezenter, grupa młodsza, sędzia-Magdalena Kozłowska
eliminacje-5/5pkt. oraz II miejsce w finale :multi:
Stawka:

Ja z Lexi :loveu:

W ruchu :

Finał :

Na lokatach :

Dziękuję za pożyczenie Lexi! ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
No super! Pieknie:loveu:
a jaka to jest ta klasa pośrednia?

Bosz kasandra ile ty masz wzrostu:o?

a w następnym roku jedziesz na ozp?

Dziękujemy ;) Klasa pośrednia jest to klasa od 15-24 miesięcy, pokrywa się z klasą młodzieży (9-18mies.) i otwartą (18mies.--->) ;) Przedział wiekowy.
Ja jestem niska-162cm, a co? :D
Tak, pewnie pojadę jeśli nic nie wypadnie i nie popsuje planów ;)

Posted

a no tak tak ten przedział;)
Niska no prosze cie:o:eviltong: jesteś ode mnie rok młodsza a dużo wyższa:evil_lol: ja to jestem niska:diabloti:
Jeśli tak to jade z Tobą:evil_lol: oglądałam fotki od Kasi super tam było! znaczy ja nie wiem (:() ale mam nadzieje że se przekonam:D i mysle ze w następnym roku pojade;)

Posted

[quote name='westie_justa']a no tak tak ten przedział;)
Niska no prosze cie:o:eviltong: jesteś ode mnie rok młodsza a dużo wyższa:evil_lol: ja to jestem niska:diabloti:
Jeśli tak to jade z Tobą:evil_lol: oglądałam fotki od Kasi super tam było! znaczy ja nie wiem (:() ale mam nadzieje że se przekonam:D i mysle ze w następnym roku pojade;)
No to mam nadzieję, że do zobaczenia za rok na OZP :)
[quote name='arielka186']Casablanca, a pies z którym szłaś w MP- to nie seter irlandzki-bo ogon obcięty- więc jaka to rasa??? Jakiś wyżeł długowłosy?
To seter irlandzki, tak na tym ostatnim zdjęciu wygląda jakby ogon obcięty :D Spójrz na to zdjęcie:

Posted

westie_justa napisał(a):
Też sie spojrzałam:P ale ona na ostatnim zdjeciu ogon zakręciła:P

Hehe, nawet tego prędzej nie zauważyłam, ale na prawie wszystkich zdjęciach jej ogona nie widać :)

Posted

Gratki za MP :)
[quote name='Casablanca']Ja jestem niska-162cm, a co? :D[/QUOTE]
Niska? Dziewczyno, jesteś w wieku mojego brata, więc jeszcze rośniesz, a jesteś tylko ciut niższa ode mnie. Niska to jestem ja, bo mi już urośnięcie nie grozi, jedynie wszerz :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Gratki za MP :)

Niska? Dziewczyno, jesteś w wieku mojego brata, więc jeszcze rośniesz, a jesteś tylko ciut niższa ode mnie. Niska to jestem ja, bo mi już urośnięcie nie grozi, jedynie wszerz :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Dziękuję :)
Ja jestem niska ;) a Ty jeszcze trochę wszerz urośniesz i będziesz się wydawała większa :diabloti: A właśnie, czemu brat Buci nie wystawia, z tego co pamiętam to miał takie plany?

Posted

[quote name='Casablanca']Dziękuję :)
Ja jestem niska ;) a Ty jeszcze trochę wszerz urośniesz i będziesz się wydawała większa :diabloti: A właśnie, czemu brat Buci nie wystawia, z tego co pamiętam to miał takie plany?[/QUOTE]
Rośnięcia wszerz nie planuję :eviltong:
Mój brat plany miał, ale na planach się skończyło. Zapału mu brakuje, doświadczenia i chęci żeby się nauczyć, a Bucia potrzebuje zdecydowanego prowadzenia. Z resztą chyba nie ma u mnie w domu psa, który by z nim się dobrze pokazał, chi dają się wystawić tylko mojej mamie i mnie, a yorki to już w ogóle jedynie ze mną współpracują. Z resztą - w końcu Marcel to chłopak, a im się zwykle później w głowie układa niż dziewczynom :evil_lol:

Posted

[quote name='westie_justa']Przestań gadac takie głupoty:eviltong: Jak będę na obozie zobaczysz jaka jesteś niska:diabloti:[/QUOTE]
Hehe :) może do tego czasu urośniesz!
[quote name='*kleo*']Rośnięcia wszerz nie planuję :eviltong:
Mój brat plany miał, ale na planach się skończyło. Zapału mu brakuje, doświadczenia i chęci żeby się nauczyć, a Bucia potrzebuje zdecydowanego prowadzenia. Z resztą chyba nie ma u mnie w domu psa, który by z nim się dobrze pokazał, chi dają się wystawić tylko mojej mamie i mnie, a yorki to już w ogóle jedynie ze mną współpracują. Z resztą - w końcu Marcel to chłopak, a im się zwykle później w głowie układa niż dziewczynom :evil_lol:[/QUOTE]
Pozostaniesz drobna :eviltong:
No tak :) Blanka tylko ze mną chodzi, bo jak idzie z mamą to skacze, gryzie ringówkę i głupawki ze szczęścia dostaje :evil_lol:

Posted

Hehe, to się właśnie dowiedziałam, że niska jestem:evil_lol: ale małe jest piękne prawda Casablanka? A poza tym ja się cieszę z mojego wzrostu, bo jak ubiorę obcasy to na większość Panów nie patrzę z góry.. ale Ty młodziutka jesteś, jeszcze urośniesz:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehe, to się właśnie dowiedziałam, że niska jestem:evil_lol: ale małe jest piękne prawda Casablanka? A poza tym ja się cieszę z mojego wzrostu, bo jak ubiorę obcasy to na większość Panów nie patrzę z góry.. ale Ty młodziutka jesteś, jeszcze urośniesz:evil_lol:
Hehe, tak małe jest piękne i tego przykładem są chihuahua :loveu: no i oczywiście, my wszystkie co się ogłosiłyśmy, że niskie jesteśmy :cool1::evil_lol:
Ja troszeczkę jeszcze urosnę i bynajmniej będę mogła brać przedmioty z wyższej półki :eviltong:...bo będę do tej półki wysoko dosięgać po płatki zbożowe :diabloti: